EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΟΧΙ ΣΤΗ «ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ»

ΟΧΙ ΣΤΗ «ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ»

29 Feb, 2024

Μετά από δύο χρόνια καταστροφικής διαχείρισης του Sars-Cov-2 από τις περισσότερες κυβερνήσεις αλλά και από τον περίφημο «Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας» (Π.Ο.Υ.), που ως βασικό αποτέλεσμα είχε την υποβάθμιση των συστημάτων υγείας, την αναγωγή των πάντων σε «ατομική ευθύνη», την τεράστια οικονομική και ψυχική επιβάρυνση των πληθυσμών και την πρωτοφανή περιστολή ατομικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, ο ίδιος αυτός «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας», έχοντας λάβει το πράσινο φως και από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, επεξεργάζεται ένα παγκόσμιας ισχύος δεσμευτικό νομοθέτημα γύρω από τον τρόπο πρόληψης και αντιμετώπισης των επόμενων πανδημιών, με τη μετατροπή του ίδιου του Π.Ο.Υ. σε ένα είδος υπερεθνικού και υπερκυβερνητικού διευθυντικού οργάνου. 

Ήδη, ένα «Διακυβερνητικό Όργανο Διαπραγμάτευσης» που σχηματίσθηκε για το σκοπό αυτό, ξεκίνησε τις εργασίες του από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 και θα τις συνεχίσει στις 6-8 Ιουνίου. Επίσης, στη Γενική Συνέλευση του Π.Ο.Υ. που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 28 Μαΐου στη Γενεύη, αυτό είναι ένα από τα βασικά θέματα.

Για τους παραπάνω σχεδιασμούς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να περιμένουμε ενημέρωση ή εναντίωση από τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ και από την άτυπη συμπολίτευση των συστημικών κομμάτων, δεξιών και δήθεν αριστερών, που με την υγειονομική τρομοκρατία προετοίμασαν γερές βάσεις για τη δυστοπία του μέλλοντος. Τα ψευδή αφηγήματά τους κατέρρευσαν το ένα μετά το άλλο και είναι όλοι τους υπόλογοι για τις απαράδεκτες και φασιστικές μεθοδεύσεις και επιβολές που υποστήριξαν πλήρως και εξακολουθούν να υποστηρίζουν. 

Ως ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην επεξεργασία τέτοιου είδους διεθνών νομοθετημάτων ερήμην των λαών και των κοινωνιών, ειδικά από κέντρα λήψης αποφάσεων και φορείς όπως ο «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας», που κατ’ επανάληψη έχει κατηγορηθεί για μεροληπτική πολιτική υπέρ των πάσης φύσεως οικονομικών συμφερόντων που τον χρηματοδοτούν αδρά. 

Ο προϋπολογισμός του Π.Ο.Υ. αποτελείται από συνεισφορές των Κρατών Μελών που καλύπτουν λιγότερο από το 20%, ενώ πάνω από το 80% προέρχεται από εθελοντικές και σκόπιμες συνεισφορές από δημόσιους ή ιδιωτικούς χορηγούς, κυρίως ιδρύματα και φαρμακευτικές εταιρείες. Για παράδειγμα, περισσότερο από το 14% του συνολικού προϋπολογισμού του ΠΟΥ προέρχεται από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates, που είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης χορηγός του. 

Εκφράζουμε ειδικότερα τους έντονους φόβους μας ότι σκοπός της προωθούμενης «παγκόσμιας πανδημικής συνθήκης» θα είναι: 

α) Η περαιτέρω υποβάθμιση των δημόσιων συστημάτων υγείας, 

β) Η περαιτέρω περιστολή του δικαιώματος αυτεξούσιου του ανθρωπίνου σώματος και γενικότερα των ατομικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, 

γ) Η παροχή ευκαιριών απεριόριστων κερδών στις φαρμακευτικές εταιρείες, 

δ) Η κρατική χρηματοδότηση ηθικά αμφισβητήσιμων ερευνητικών και ιατρικών πειραμάτων, καθώς και ενδεχόμενος εξαναγκασμός των πολιτών να υποταχθούν σε αυτά, 

ε) Η καταπολέμηση εναλλακτικών θεραπειών που είναι ασυμβίβαστες με τα συμφέροντα των ισχυρών χορηγών του Π.Ο.Υ., 

στ) Η εξασφάλιση στον Π.Ο.Υ., σε ένα ιδιωτικό επί της ουσίας ίδρυμα, απεριόριστης εξουσίας σε βάρος της κυριαρχίας των λαών. 

 

Λέμε λοιπόν ΟΧΙ στην προωθούμενη «Διεθνή Συνθήκη για τις Πανδημίες». 

Δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία και χωρίς δημοκρατία! 

CONTRA DYSTOPIA

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 

Μέτωπο Εκπαιδευτικών ΜΑΖΙ 

 

πηγη  https://contradystopia.blogspot.com/

 photo Alexandra_Koch / https://pixabay.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This