EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ο ζωδιακός κύκλος

Ο ζωδιακός κύκλος

15 Apr, 2024

 1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου):
  Οι Κριοί είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθηση και τη δύναμή τους. Έχουν έντονη ενέργεια και είναι προσανατολισμένοι προς το να ξεκινήσουν νέα πράγματα. Συχνά θεωρούνται ηγέτες και έχουν την τάση να προκαλούν τον εαυτό τους για να επιτύχουν τους στόχους τους.

 2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου):

  Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τη σταθερότητά τους και την αξιοπιστία τους. Έχουν έντονη επίμονη φύση και αγαπούν την άνεση και την ασφάλεια. Συχνά έχουν έντονη ενότητα με τη φύση και απολαμβάνουν τις απλές απολαύσεις της ζωής.

 3. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου):

  Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την πολυμέρειά τους και την πνευματική τους ανοικτότητα. Είναι ευέλικτοι και πολυτάλαντοι, με μια ακοίδευτη περιέργεια για τον κόσμο γύρω τους. Τους αρέσει να επικοινωνούν και να ανταλλάσσουν ιδέες με άλλους.

 4. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου):

  Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την ευαισθησία και τη συναισθηματική τους ευαισθησία. Είναι πιστοί και προστατευτικοί προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έχουν μια έντονη συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν τους και τις οικογενειακές τους ρίζες.

 5. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου):

  Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθηση και τον ηγετικό τους χαρακτήρα. Έχουν μια δυναμική προσωπικότητα και αγαπούν τον κέντρο της προσοχής. Είναι δημιουργικοί και επιδιώκουν την αναγνώριση και την επιτυχία.

 6. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου):

  Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για τη λεπτομερή και αναλυτική τους σκέψη. Είναι πρακτικοί και προσανατολισμένοι προς τη λειτουργία, με μια τάση να επιδιώκουν την τελειότητα σε ό,τι κάνουν. Είναι αφοσιωμένοι στην υπηρεσία των άλλων και αγαπούν την τάξη και τη διάταξη.

 


 1. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου):

  Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την ισορροπία και την αρμονία που αναζητούν στις σχέσεις τους και στη ζωή τους γενικότερα. Είναι δίκαιοι και διακριτικοί, με μια τάση να επιδιώκουν την ειρήνη και τη συναίνεση. Επιδεικνύουν κοινωνικότητα και έχουν μια έντονη αισθητική ανάπτυξη.

 2. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου):

  Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον παθιασμένο και εντυπωσιακό χαρακτήρα τους. Είναι αποφασιστικοί και αποφασιστικοί, με μια έντονη επιθυμία για εξουσία και έλεγχο. Έχουν βαθιά συναισθήματα και απαιτούν ειλικρινήτητα και αυθεντικότητα στις σχέσεις τους.

 3. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου):

  Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την ευρύτητα και τον πνευματικό τους χαρακτήρα. Είναι ενθουσιώδεις και περιπετειώδεις, με μια τάση να αναζητούν την αλήθεια και τη γνώση. Είναι αισιόδοξοι και θετικοί, με μια διάθεση να εμπνέουν τους άλλους.

 4. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου):

  Οι Αιγόκερως είναι γνωστοί για την προσανατολισμένη στον στόχο τους και αφοσίωση στην επίτευξη των στόχων τους. Είναι πρακτικοί και αξιοπρεπείς, με μια τάση να αναζητούν την επιτυχία στην επαγγελματική ζωή και την κοινωνική επίδοση.

 5. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου):

  Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την επαναστατική και προοδευτική τους φύση. Είναι ελεύθεροι πνεύματος και ανεξάρτητοι, με μια τάση να προωθούν την καινοτομία και τον αλλαγή. Έχουν μια αγάπη για την ανθρωπιστική αλληλεγγύη και την προαγωγή της δικαιοσύνης.

 6. Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου):

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την ευαισθησία και τη φιλανθρωπία τους. Έχουν μια πνευματική και ονειροπόλο φύση, με μια τάση να εμπνέουν και να αναζητούν την ομορφιά στον κόσμο. Είναι ενσυναίσθητοι και εκφραστικοί, με μια έντονη συνείδηση της συνδεσιμότητάς τους με τους άλλους.

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τη δική του μοναδική επίδραση στην προσωπικότητα και τη ζωή των ανθρώπων. Ανεξάρτητα από το ποιο ζώδιο ανήκετε, η γνώση και η κατανόηση των χαρακτηριστικών του μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

 

 

 

photo https://www.herzindagi.com/ 

 

 

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This