ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Mel Bruche

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ Δρ Mel Bruchet, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 80ΧΡΟΝΟΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ

14 Jan, 2022

Ο Δρ Mel Bruchet είναι ένας 80χρονος πολύ υγιής και δραστήριος παππούς. Είναι ένας αξιοσέβαστος και πρόσφατα συνταξιούχος γιατρός από τη Βρετανική Κολούμπια, στον Καναδά.

Ο Δρ Mel Bruchet  θα απολάμβανε ήσυχα τη συνταξιοδότησή του, την οικογένειά του, την κηπουρική και το γκολφ, αν δεν συνδυαζόταν η αλτρουιστική του φύση  με την εν εξελίξει εγκληματική επιχείρηση  Covid και τη γενοκτονία μέσω καταναγκαστικής ένεσης.

Ο Δρ. Bruchet θα έπρεπε να βραβευτεί για τον ακτιβισμό του και τη δημόσια εκπαίδευση. θα γίνει από εμάς αυτό, ξεκινώντας με τον σεβασμό και τις προσευχές μας αυτή τη στιγμή.

Επανήλθε από τη συνταξιοδότηση στη δράση εξαιτίας του αναμφισβήτητου θανάτου και της ασθένειας που προκαλούνται από τις καταναγκαστικές ενέσεις Covid, την παρεμπόδιση ασφαλούς  προσιτής αποτελεσματικής θεραπείας για τον Covid, της στόχευσης των παιδιών με θανατηφόρες ενέσεις, και πιο πρόσφατα, της έξαρσης περιστατικών νεκρών μωρών που γεννήθηκαν από έγκυες γυναίκες που εξαπατήθηκαν και εξαναγκάστηκαν με τα αποκαλούμενα «εμβόλια» Covid.

Τον περασμένο μήνα, ο Dr Bruchet ήταν στο σπίτι του στο Βανκούβερ με δύο ακόμη ήρωες που αγαπάμε, τον Dr Daniel Nagase και τον Dr Charles Hoffe. Τέσσερα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της  και οκτώ αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Dr Bruchet. Πέρασαν χειροπέδες στο φιλήσυχος και έντιμο Dr Bruchet  και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Lionsgate.

Σε ένα ακόμη στρεβλό κεφάλαιο της εγκληματικής ατζέντα Covid, μετά από ώρες με χειροπέδες, χορηγήθηκαν φάρμακα σε αυτόν τον ευφυή ειρηνικό ογδοντάχρονο γιατρό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε βίαια σε ψυχιατρική πτέρυγα. Εκεί του στερήθηκαν τα βασικά του δικαιώματα όπως η πρόσβαση σε τηλέφωνο. Του χορηγήθηκαν αντιψυχωσικά φάρμακα. Αυτά τα αντιψυχωσικά αντενδείκνυνται σε ηλικιωμένους επειδή τους προκαλούν εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια. Έπαθε δύο μίνι εγκεφαλικά (ΤΙΑ) και υποβλήθηκε σε εξετάσεις ψυχικής υγείας που ήταν ουσιαστικά στημένα δικαστήρια  που προσπαθούσαν να επικεντρωθούν στις σκέψεις του για τα «εμβόλια κατά του Covid». Αν και οι σκέψεις του βασίζονται σε καλά τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα, το ίδρυμα χαρακτήρισε τις σκέψεις του ως «παραληρητικές ιδέες»: αποδείξεις της «άνοιας ή της ψύχωσης» του.

Εδώ φτάσαμε λοιπόν φίλοι μου. Πλήρης κρίση νομιμότητας κυβέρνησης και θεσμών. Αναμφισβήτητα επικίνδυνες και θανατηφόρες ενέσεις επιβάλλονται στις μάζες. Ακόμη και παιδιά στοχοποιούνται, δέχονται ενέσεις, παθαίνουν βλάβες και δολοφονούνται. Όπως εμείς οι υπόλοιποι, ακόμη και έγκυες γυναίκες εξαπατούνται, εξαναγκάζονται και δέχονται ένεση, πριν πολλές από αυτές φέρουν στη ζωή νεκρά μωρά.

Εν τω μεταξύ, ένας σοφός και υπεύθυνος γιατρός, ένας από τους αξιοσέβαστους γέροντές μας, που υπερασπίζεται την αλήθεια και την ευημερία μας, είναι δεμένος με χειροπέδες, ναρκωμένος και φυλακισμένος.

Γιατροί, αστυνομικοί, νοσηλευτές, πολιτικοί, ηγέτες των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρήσεων, και οποιοσδήποτε άλλος συμβιβάζεται με αυτό, πρέπει να ξυπνήσετε τώρα. Μετανοήστε και εγκαταλείψτε την εγκληματική επιχείρηση Covid. Λάβετε μέρος στη λύση, ανεξάρτητα από το προφανές κόστος. ΑΝ χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, θα χάσουμε τα πάντα. Η συνεχής συμμόρφωση δεν θα σας σώσει.

Photo: https://www.visiontimes.com/tag/mel-bruchet

Source: https://drtrozzi.org

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.