EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ο Μπάιντεν κατηγορηματικά αντιτίθεται στις κλήσεις για αποχώρηση: «Οι ψηφοφόροι μίλησαν»

9 Jul, 2024
Ο Μπάιντεν κατηγορηματικά αντιτίθεται στις κλήσεις για αποχώρηση: «Οι ψηφοφόροι μίλησαν»

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την υποψηφιότητά του, αντιμετωπίζοντας αυξανόμενη κριτική από μέρος ορισμένων συναδέλφων του Δημοκρατικού Κόμματος, οι οποίοι προτείνουν την αντικατάστασή του στο συνέδριο του κόμματος τον Αύγουστο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «Morning Joe» του MSNBC, ο Μπάιντεν αντέδρασε έντονα, υπογραμμίζοντας ότι οι ψηφοφόροι τον επέλεξαν και απορρίπτοντας τις κριτικές από τη δημοκρατική “ελίτ”.

«Είμαι απογοητευμένος από την ελίτ του κόμματος… Ξέρουν πολλά και δεν έχουν ανάγκη τη γνώμη των ψηφοφόρων», δήλωσε ο Μπάιντεν ειρωνικά. «Αν κάποιος από αυτούς πιστεύει ότι δεν πρέπει να υποβάλω υποψηφιότητα, τότε ας τον κατακρίνουν. Ας με προκαλέσουν στο συνέδριο!»

Στην επιστολή του προς τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο, ο Μπάιντεν επανέλαβε την αποφασιστικότητά του να παραμείνει υποψήφιος για την επανεκλογή του, καλώντας τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν και πάλι. «Δεν θα είχα ξανά υποβληθεί υποψήφιος αν δεν πίστευα απόλυτα ότι μπορώ να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ το 2024», τόνισε ο Μπάιντεν.

Ο Πρόεδρος επίσης αναφέρθηκε στη στήριξη του για την οριστικοποίηση της διαδικασίας και στην ανάγκη για σαφήνεια. «Κάθε αποδυνάμωση της αποφασιστικότητάς μας βοηθάει τον Τραμπ και βλάπτει το κόμμα», πρόσθεσε, ενθαρρύνοντας τους Δημοκρατικούς να ενωθούν για την επόμενη εκλογική μάχη.

Ενώ οι κριτικές από μέρος συναδέλφων και οι ανησυχίες συνεχίζονται, ο Μπάιντεν παραμένει ασφαλής στη θέση του ως υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος, με την υποστήριξη των νομοθετών του και την προσπάθειά του να συνεχίσει το έργο του.

Στις επικείμενες εβδομάδες, αναμένεται να προχωρήσει με περισσότερες συναντήσεις και συνεντεύξεις, καθώς προετοιμάζεται για την προεκλογική περίοδο και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς αντίπαλος.

Ο Μπάιντεν κατέληξε την συνέντευξή του με ένα ισχυρό μήνυμα για τη μελλοντική πορεία του κόμματος: «Οι ψηφοφόροι – και μόνο οι ψηφοφόροι – αποφασίζουν το μέλλον του Δημοκρατικού Κόμματος».

Ο Μπάιντεν πρόσθεσε ότι η συζήτηση για το πώς να προχωρήσει το κόμμα είναι ευπρόσδεκτη, αλλά τώρα είναι η στιγμή να τελειώσει. Καλεί όλους τους Δημοκρατικούς να ενωθούν για τον κοινό στόχο της νίκης ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάιντεν αναμένεται να συνεχίσει να επικοινωνεί με τους νομοθέτες του και να ενισχύει τη στήριξή του από τη βάση του κόμματος, ενώ η εκστρατεία του για την επανεκλογή του παίρνει φόρα.

Η αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν επίσης έντονη, με τον Μπάιντεν να καταγγέλλει τον Τραμπ ως ακραίο υποψήφιο, ενθαρρύνοντας το κόμμα να σταθεί στο πλευρό της σταθερότητας και της συνετής διακυβέρνησης.

Με αυτές τις κινήσεις, ο Μπάιντεν προσπαθεί να δείξει αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα για την επόμενη περίοδο της εκλογικής μάχης, προειδοποιώντας ταυτόχρονα τους Δημοκρατικούς για τις επιπτώσεις κάθε διαίρεσης ή αμφισβήτησης της στρατηγικής του κόμματος.

Η συνέχιση αυτής της προσέγγισης ενδυναμώνει τη θέση του Μπάιντεν ενώπιον των αντιπάλων και ενισχύει την ενότητα του Δημοκρατικού Κόμματος προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του επόμενου εκλογικού κύκλου.

 

 

 

πηγή

https://www.nbcnews.com/
By Sahil KapurMike Memoli and Gabe Gutierrez

 

 

Από την δημοσιογραφική ομάδα του Greek News and Radio FL

photo https://edition.cnn.com/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This