ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ναδάλ

Ο Ναδάλ χαρακτηρίζει τους ανεμβολίαστους ως εγωίστες

15 Nov, 2021

Ο Ναδάλ χαρακτηρίζει τους ανεμβολίαστους ως εγωίστες και ότι πρέπει να εμβολιαστούν για να προστατεύτουν απο τον κοροναίο.

<<Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ωστόσο αυτή η θέση μου φαίνεται κάπως εγωιστική. Έχουμε υποφέρει πολύ. Σαφώς και δεν γνωρίζουμε 100% τις επιπτώσεις των εμβολίων, αλλά από την άλλη γνωρίζουμε ποια θα είναι η επίδραση του ιού αν δεν εμβολιαστούμε. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς

Η Ισπανία είναι μια χώρα που πέρασε πολλά, αλλά σήμερα είναι μια από τις χώρες που επηρεάζεται λιγότερο από τον ιό κι αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μας είναι εμβολιασμένο>>.

Επίσης ο Ναδάλ αναφέρθηκε και στο σχέδιο αλλυλεγύης για την πανδημία, μέσω μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, μαζί με τον Ισπανό παίκτη του μπάκετ Πάου Γκασόλ, αλλά και με τον Ερυθρό Σταυρό που έχουν συγκεντρώσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια: <<Είμαστε όλοι κουρασμένοι από αυτή την κατάσταση. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι αρκετά δύσκολα. Πολλοί άνθρωποι έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους>>.

Ο 35χρόνος Ισπανός που έχει στην κατοχή του 20 major τίτλων, επίσημανε την νίκη της Ισπανίας στην πρόσφατη αναμέτρηση της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022: <<Η Σουηδία έχασε από τη Γεωργία κι εμείς πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα στην Ελλάδα. Η ομάδα είναι νέα και συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ήταν αρκετά περίπλοκά για εμάς, αλλά φαίνεται ότι βρίσκουμε ξανά το δρόμο μας>>.

 

Πηγή: tennis24

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον έχουν κατηγορήσει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν και των...