EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Πέπη Οικονομοπούλου

Πέπη Οικονομοπούλου: έξι στα πέντε

21 Mar, 2024

1- 5 ετών

Θυμάμαι ότι τότε ήταν που με πήγαν οι γονείς μου στο νηπιαγωγείο. Ενθουσιάστηκα γιατί εκεί βρήκα παιδάκια για να παίζω. Ήμουνα μοναχοκόρη. Πήρα λοιπόν αγκαλιά ένα μικρότερο παιδάκι από μένα και διαφεύγοντας την προσοχή όλων το πήγα σπίτι μου για να έχω να συντροφιά στα παιχνίδια. Με πολύ κόπο το απέσπασαν από την αγκαλιά μου γιατί κι αυτό προτιμούσε να μείνει μαζί μου κι έκλαιγε.

 

2- 15 ετών

Τότε το όνειρο μου ήταν να γίνω ζωγράφος και χορεύτρια. Όλη μέρα ζωγράφιζα. Αντέγραφα πίνακες μεγάλων ζωγράφων και είχα γράφτ3ει και στην ΑΒC. Φυσικά έκανα και χορό. Ούτε ζωγράφος έγινα ούτε χορεύτρια αλλά και τα δύο μου χρειάστηκαν στην μετέπειτα ζωή μου.

 

3 – 25 ετών

Έπαιξα στην ηλικία αυτή στο Ηρώδειο με το ΚΘΒΕ την Ελένη στο ” Όνειρο Καλοκαιριάτικης Νύχτας” σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου και μετά με πήρε ο Νίκος Κούρκουλος παρτενέρ του στο έργο που ανέβασε τον χειμώνα

 

5 – 35 ετών.

Βρισκόμουνα στη Βαρσοβία όπου σπούδαζα σκηνοθεσία

 

  1.          ΤΩΡΑ: που σας βρίσκουμε προσωπικά και επαγγελματικά.  Όταν γύρισα στην Ελλάδα ίδρυσα τον θίασο Καθρέφτη μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου, στεγαστήκαμε στο Θέατρο Οδού Αντιοχείας επί 28 χρόνια επιχορηγούμενοι σαν πειραματικός θίασος από το Υπουργείο Πολιτισμού. Σκηνοθέτησα εκεί πάνω από 20 έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Μετέφρασα 9 έργα από αγγλικά, γερμανικά και πολωνικά, και τα ανέβασα, ενώ παράλληλα σκηνοθετούσα στο ΚΘΒΕ, στα ΔΗΠΕΘΕ, στο Μέγαρο Μουσικής, στο θέατρο Μουσούρη κτλ. Δίδασκα υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης, στο Λαϊκό Πειραματικό και στη Σχολή Βεάκη. Ποτέ δεν εγκατέλειψα τη σκηνή σαν ηθοποιός. Αυτή τη στιγμή παίζω στο Κομμάτια και Θρύψαλα στο Στούντιο Κυψέλης σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβάνου. Επίσης βρίσκομαι σε πρόβες για το ανέβασμα δικού μου έργου με τον τίτλο ” Όσο κρατάει η φλόγα” με τον θίασο Καθρέφτη που εξακολουθεί να υφίσταται αλλά δεν έχει πια μόνιμη στέγη. Είναι το τρίτο μου έργο. Τα άλλα δύο είναι το “Ρωμαίος και Ιουλιέτα στον Καθρέφτη” και το “Ιφιγένεια life style”.

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This