ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΦΩΚΑ

9 Sep, 2021
Πάτρα  Ξενοδοχειο  PATRAPALACE
Παρουσίαση Βιβλίου Διονύση Κουγιανού για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλλονιάς Γεράσιμο Φωκά.
Χαιρετισμούς απηύθηναν
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ κ Χρυσόστομος
Και οι πρόεδροι των Συλλόγων που οργάνωσαν την εκδήλωση.
Μίλησαν:
– Ακαδημαικός και Παγκοσμίου φήμης καθηγητής κ Αθανάσιος Φωκάς.
– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ Χρύσανθος Στελάτος.
– Ο Φιλόλογος και Συγγραφέας κ Φώτης Δημητρόπουλος.,
– Συγγραφέας κ Διονύσης Κουγιανός.
Με την συμμετοχή των Χορωδιών Βυζαντινός χορός Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών Υ πό την διεύθυνση του μαέστρου κ Γιάννη Κότορου και την Χορωδία Γ Τριάντης του Ιερού Ναού Παντανάσσης υπο την διεύθυνση του μαέστρου κ Θεοδώρου Χαλκιόπουλου.Απαγγελία ποιήματος του καθηγητή Αγγειακών Παθήσεων κ Παναγιώτη Δημακάκου από την κ Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου.. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Κεφαλλήνων Πάτρας ο Άγιος Γεράσιμος και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.. Την εκδήλωση συντόνισε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This