EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας 1-7 Μαΐου

Προβλέψεις εβδομάδας 1-7 Μαΐου

1 May, 2023

Προβλέψεις εβδομάδας 1-7 Μαΐου από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει αυτή την εβδομάδα, αρκετό άγχος και αγωνία για τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και τα προσωπικά σου σχέδια, γιατί αφ’ ενός μεν κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σου άτομα μπορεί να καταλήξουν σε αδιέξοδο ή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πέσεις σε μια παγίδα, που δημιουργεί προβλήματα και δυσκολίες. Επέλεξε το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις τις έγνοιες και τις ανασφάλειες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος/η, έχεις όλες τις ευκαιρίες που απαιτούνται, για να κάνεις νέες γνωριμίες, για να παραμερίσεις τα προβλήματα της μοναξιάς και να αποκτήσεις μια καινούρια, εξαιρετική σχέση, μέσα από καυτά φλερτ και εντυπωσιακές εμπειρίες.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, απολαμβάνεις με ενθουσιασμό και πάθος τα συναισθήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, αξιοποιείς την αγάπη και τον έρωτα του άλλου σου μισού, νιώθεις ότι θέλεις να περάσεις ατέλειωτες ώρες στην αγκαλιά του δεσμού σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο αγώνας σου για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο συνεχίζεται, με αρκετές αντιστάσεις και εμπόδια, γεγονός που σου προκαλεί ένταση, όμως θα τα καταφέρεις.

Στον οικονομικό τομέα ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο προκαλεί τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές στις εισπράξεις σου, ενώ το χρήμα φεύγει άτσαλα από το πορτοφόλι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεδομένου ότι επικρατεί τις επόμενες ημέρες ένα κλίμα εντάσεων και παρεξηγήσεων, καλό είναι, να μην κάνεις σημαντικές και ουσιαστικές συζητήσεις με τους συναδέλφους και τους φίλους σου, γιατί επικρατεί ασάφεια και ασυνεννοησία, πράγμα που θα σε βγάλει εντελώς από τα νερά σου.

Απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κυρίως για τα οικονομικά σου, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως θα παρασυρθείς σε λάθος επιλογές.

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγάπη, έρωτας, πάθος και αφοσίωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά  που τυλίγουν την συναισθηματική σου καθημερινότητα αυτήν την εβδομάδα, ενώ παράλληλα μπορείς να εκπληρώσεις στο πλευρό του προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάθε ανάγκη και επιθυμία σου, ώστε να υπάρξει άπλετος χρόνος με το ταίρι σου για να απολαύσετε ρομαντικές και τρυφερές στιγμές.

Αν είσαι μόνος/η, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου, μέσα από την καυτή προσέγγιση μιας εξαιρετικής γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να δείξεις προσοχή στην εργασία σου, σε όλα όσα διαπραγματεύεσαι ενώ είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις οργανωτικά και προγραμματισμένα για να αποφύγεις λάθη.

 Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και ανακουφίζεσαι παρατηρώντας ότι ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ρήξη μπορεί να προκληθεί αυτήν την εβδομάδα, στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και στις κοινωνικές σου επαφές, δεδομένης της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή.

Καλό είναι να ασχοληθείς με την ψυχική και τη σωματική σου υγεία, γιατί η έκλειψη Σελήνης επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σου ευεξίας.

 Μην αγχώνεσαι χωρίς σοβαρό λόγο και μην υπερβάλεις στην επικοινωνία σου με τους άλλους, δεδομένου ότι καιροφυλαχτούν εντάσεις και μπερδέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σταθεροποιούνται τα αισθήματα σου για τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα και τις προσδοκίες σου τις επόμενες ημέρες, δίνεις σημασία και ενδιαφέρον στην σχέση σου και στην αρμονία που επιδιώκεις, ενώ συμπάσχεις για τα προβλήματα και τις ανάγκες του άλλου σου μισού, ενώ προσαρμόζεις τον τρόπο της επικοινωνίας σου, ανάλογα με την διάθεση του δεσμού σου για να αποφευχθούν διαφωνίες και συγκρούσεις στην συναισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα έξοδα τρέχουν και αυτό σε αγχώνει πολύ αυτή την εβδομάδα, όμως οι πλανήτες σε βοηθούν να βρεις διεξόδους και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από παγίδες και κινδύνους.

 Με λίγο κόπο παραπάνω θα δεις ότι αυτή την εβδομάδα θα βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα αυτήν την εβδομάδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να αισθανθείς στο πετσί σου κάποια έντονη απογοήτευση από μια κατάσταση ή ένα άτομο που περίμενες να ανταποκριθεί με σοβαρότητα στις προσδοκίες σου.

Μην το βάζεις κάτω και μην σκύβεις το κεφάλι, σκέψου πως μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου με αργά και σταθερά βήματα.

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί στην συναισθηματική σου ζωή και πιο συγκεκριμένα στον μόνιμο δεσμό σου, μπορεί να σε κουράσουν, να σε κάνουν να φέρεσαι διστακτικά και συγκρατημένα, ωστόσο είναι σημαντικό να δρομολογήσεις ευχάριστες αλλαγές που φέρνουν την ανανέωση και την αναθέρμανση της σχέσης, με πάθος και ειλικρινή αγάπη.

 Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρεις τον μοναδικό έρωτα αν είσαι μόνος/η, αλλά είναι ιδανική για φλερτ και καυτές εμπειρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο επιμένων νικά και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά …

Στα επαγγελματικά πολλοί είναι αυτοί που σου σκάβουν τον λάκκο ή σε έχουν στην μπούκα, όμως η μαχητικότητά σου και η εμπειρία σου, σε βοηθούν να υψώσεις ανάστημα και να προχωρήσεις προοδευτικά στην δουλειά!

Στα οικονομικά υπάρχει μία προσωρινή στασιμότητα.

 

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτήν την εβδομάδα, στον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο σου, τόσο προς τους συνεργάτες σου, όσο και προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί πρέπει να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδιο υπάρχουν στο δρόμο σου, που βάζουν φρένο στην επιτυχία, στην χαρά και στην δικαίωση σου.

Η έκλειψη της Παρασκευής, δεν αποκλείεται να σε βάλει σε διλήμματα ή να απογοητευτείς από ένα σημαντικό πρόσωπο που υπάρχει στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι οι καλύτερες ημέρες για να εμβαθύνεις όσο μπορείς περισσότερο στα ζητήματα που αφορούν στην σχέση σου, ενώ θέλεις να παραμερίσεις τα ασήμαντα που δημιουργούν αντιθέσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να υπάρξουν υπέροχες, φλογερές και ειλικρινείς στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις την τάση ακόμα και να ξεχάσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, προκειμένου να ανταποκριθείς στο φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Προσπάθησε λοιπόν να μην γίνεις αφορμή αντιθέσεων με τους ανθρώπους που αγαπάς γιατί εσύ θα στεναχωρηθείς περισσότερο απ΄ όλους.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις όλες τις προοπτικές να επιτύχεις σε μία επιδίωξη σου και σε αυτές τις ενέργειες θα έχεις την ηθική και υλική συμπαράσταση ενός ανθρώπου που εκτιμάς σαν αξία και σαν δυναμισμό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια αρκετά δύσκολη βδομάδα για να κάνεις τις συζητήσεις που επιθυμείς στη δουλειά σου και να φέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάς, ενώ η κρίση σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεδομένου ότι επηρεάζεσαι και από τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και από την Πανσέληνο.

Προτίμησε το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσεις, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, για να κάνεις σχέδια και να πραγματοποιήσεις τους προσωπικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνοντας υπομονή και έχοντας εγκράτεια και ψυχραιμία, μπορείς να ξεπεράσεις τις επόμενες ημέρες, τα όποια έντονα προβλήματα ταλανίζουν την συναισθηματική σου ζωή εδώ και αρκετό καιρό.

Χρειάζεται να κινηθείς με ειλικρίνεια και εντιμότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να παλέψεις με τους φόβους και την ανασφάλεια σου για το αν υπάρχει  μέλλον στο δεσμό, να επικοινωνήσεις στο ταίρι σου, τα ζητήματα που σε ενοχλούν και προκαλούν διάσπαση και μπερδέματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα φρόνιμο είναι να διατηρήσεις την ισορροπία και την συνέπεια στις επαγγελματικές σου εργασίες, παραμένοντας υπομονετικός στα ευτράπελα και στις ματαιώσεις που θα κάνουν πραγματικά αίσθηση … Στα οικονομικά καταφέρνεις και “ρεφάρεις” από απώλειες και χασούρες που είχες.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αναρωτήσου τις επόμενες ημέρες, μήπως υπάρχουν γύρω σου πρόσωπα και καταστάσεις που προσπαθούν να σε εξαπατήσουν, να σε πλανέψουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές;

Είναι γεγονός πως η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής, δεν αφήνει περιθώρια ανεμελιάς και ξεκούρασης, ενώ χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές και στην διαχείριση των χρημάτων σου που έχουν σχέση με δικές σου υποχρεώσεις, αλλά και με συναλλαγές με τρίτα άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαναβρίσκεις την σπίθα που ανάβει τη φλόγα του έρωτα στην συναισθηματική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό, λαχταράς το άλλο σου μισό σα να είναι η πρώτη φορά, αισθάνεσαι το ταμπεραμέντο σου να αγκαλιάζει το κορμί και την ψυχή του προσώπου που αγαπάς.

 Αν είσαι μόνος/η, διαθέτεις το χάρισμα να φλερτάρεις με το αντίθετο φύλο, ενώ μπορείς να μαγνητίσεις μια υπέροχη, νέα γνωριμία, με το γλυκό σου χαμόγελο, με την όμορφη παρουσία σου, με τα ταλέντα και τις αρετές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προγραμματίσεις καλύτερα την εργασία σου για τη συνέχεια της άνοιξης.

Οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και τα οικονομικά σου να βελτιωθούν χωρίς πρόσθετους κόπους.

Ένα ταξίδι ή μια συζήτηση μπορεί να αποφέρουν αισιοδοξία.

Η ψυχολογία σου δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα, αλλά νέες επαγγελματικές προοπτικές θα σου επιτρέψουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπερδεμένη επικοινωνία και δύσκολες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και τα προσφιλή σου άτομα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας, πράγμα που σου δημιουργεί σύγχυση και ίσως πλανευτείς από φρούδες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους.

 Μην ξεχνάς πως η έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σου, και προκαλεί έντονες καταστάσεις και γεγονότα που είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσεις αν δεν χειριστείς τα πράγματα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκπέμπεις γύρω σου ερωτισμό και αφοσίωση για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να ζήσεις υπέροχες στιγμές στην συναισθηματική σου ζωή, τέτοιες που μπορούν να αναθερμάνουν τον δεσμό σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, απολαμβάνεις τις εξόδους με φιλικές συντροφιές, χαίρεσαι με το φλερτ ενός υπέροχου ειδυλλίου, είσαι αξιαγάπητος/η, για αυτό αποκτάς αισθησιακές εμπειρίες με το άλλο φύλο, αρκεί να μην προβάλλεις τον εγωισμό σου, αλλά την δίψα σου για έρωτα και πάθος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Παρόλο που διανύουμε περίοδο όπου ο Ερμής είναι ανάδρομος, τα επαγγελματικά σου δεν επηρεάζονται αρνητικά, απλά κάποιες στιγμές θα σου είναι αρκετά δυσκολη η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου.

Στα οικονομικά σου έχεις τα “τυχερά” σου και τους “μπονομάδες” σου!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, οργάνωσε  τις δουλειές σου, τα ραντεβού σου και τις υποχρεώσεις σου, είτε αυτές είναι οικονομικές, είτε έχουν να κάνουν με τις κοινωνικές σου επαφές, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και μπερδέματα που προκαλούνται από τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και από την έκλειψη Σελήνης.

 Ξαναβρίσκεις πιο εύκολα τις ισορροπίες σου το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σου, γιατί ενισχύονται τα ταλέντα και οι αρετές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρύψε αν χρειαστεί τις υπερευαισθησίες σου και τα παράπονα σου από τον ερωτικό σύντροφο, ίσως γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να εξωτερικεύσεις τις συναισθηματικές σου προσδοκίες, αλλά για να απολαύσεις την φροντίδα και την προσοχή του δεσμού σου, χωρίς να κλαίγεσαι και να ζητάς αγάπη και έρωτα.

Τώρα υπάρχει εμπιστοσύνη και αφοσίωση στη σχέση σου, ενώ μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα κάτω από έναν κοινό σχεδιασμό και όχι με μεμονωμένες αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου , είναι πολύ πιθανό ότι θα «φτιάξει» κάπως το ηθικό σου και θα νιώσεις δυνατός και αισιόδοξος , ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα συνεχίζονται σε όλους τους τομείς.

Όμως, οι δυσκολίες σε συναρπάζουν πάντα, γι’ αυτό είναι σίγουρο πως θα αρχίσεις να κάνεις καινούργια σχέδια.

Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι θα αναγκαστείς να εγκαταλείψεις μερικά που είχες προγραμματίσει αλλά ίσως κάθε εμπόδιο να βγει σε καλό.

Θα διαπιστώσεις ότι δεν πρέπει να βασίζεσαι σε υποσχέσεις αλλά να υπολογίζεις στις δικές σου δυνάμεις για οποιαδήποτε επιδίωξη σου.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολες γίνονται τις επόμενες ημέρες αγαπημένε Αιγόκερε τόσο οι μετακινήσεις σου, όσο και η επικοινωνία σου με τα προσφιλή σου άτομα και τους συναδέλφους σου, με αποτέλεσμα να μην αποφύγεις κάποιες συγκρούσεις ή διαφωνίες με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Παρεξηγήσεις και μπερδέματα μπορεί να προκύψουν, γιατί βρίσκεσαι σε περίεργη, ψυχολογική κατάσταση και επηρεάζεσαι αρκετά από το συναίσθημα και όχι από τη λογική και την πρακτικότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε τρίτα λόγια ή εμπόδια που έχουν σαν σκοπό τους να βλάψουν την ενότητα της σχέσεις, αλλά ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά και μόνο να κερδίσεις τον άνθρωπο που αγαπάς με την αγάπη και την αφοσίωση σου.

 Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέες γνωριμίες και εξαιρετικά φλερτ προσεγγίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σου.

Μην βιαστείς να γίνουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη, πίστεψε στον εαυτό σου και στα προσόντα σου και απόλαυσε καυτές εμπειρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

 Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ενώ είναι ιδιαίτερα θολό το τοπίο με τις οφειλές σου και θα πρέπει να κάνεις πολύ σωστή διαχείριση στον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικά θέματα.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματική καριέρα ή οικογένεια και φίλοι; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα που σε βασανίζει τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι και παρεξηγήσεις θα υπάρξουν λόγω της επικοινωνίας σου με τους άλλους, αλλά και έντονες συγκινήσεις στην προσωπική σου ζωή που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

 Για να αποφύγεις τις καταστάσεις που σε στεναχωρούν και σε προβληματίζουν, προσπάθησε να ερμηνεύσεις με καθαρό μυαλό τα μηνύματα που στέλνει το Σύμπαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λίγο μπερδεμένη ή και αγχωτική, δεδομένου ότι στρέφεις τις σκέψεις σου στο παρελθόν, αναπολείς στιγμές με το άλλο σου μισό που έχουν σημαδέψει την ζωή σου, αρχίζεις να συγκρίνεις το τότε και το τώρα, και ίσως βρεθείς σε μπέρδεμα.

Αν είσαι μόνος/η, απομάκρυνε το χάος από την καρδιά σου, πάτησε γερά στα πόδια σου απολαμβάνοντας το φλερτ μιας καινούργιας γνωριμίας που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.1

Στα επαγγελματικά υπάρχει προσωρινή στασιμότητα η οποία σου προκαλεί άγχος και υπερένταση.

Οι αναποδιές που προκύπτουν, σε φορτώνουν με επιμέρους ευθύνες.

Στα οικονομικά έχεις την άνεση να καλύψεις τόσο τις τρέχουσες ανάγκες σου, όσο και κάποια έξοδα καλοπέρασης.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν είναι το ιδανικό διάστημα, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας ή για να οργανώσεις τις κοινωνικές σου δραστηριότητες.

Είναι μια χρονική περίοδος όπου μπορεί να εξαπατηθείς και να πλανευτείς από υποσχέσεις και όρκους που δεν πρόκειται να γίνουν πράξεις με σάρκα και οστά, για αυτό καλό είναι να απομακρυνθείς από έντονες συζητήσεις και περίεργες καταστάσεις που υποβιβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τραβάς την προσοχή και το ενδιαφέρον του άλλου φύλου με την έμφυτη γοητεία σου, με την φυσική σου ομορφιά, με την εκπληκτική ικανότητα συμπόνιας που διαθέτεις, γίνεσαι το συναισθηματικό στήριγμα μιας νέας γνωριμίας αν είσαι αδέσμευτος/η.

 Αν βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό, υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να φρεσκάρεις τις αισθησιακές εμπειρίες και να αναζωπυρώσεις το πάθος με τον άνθρωπο που αγαπάς, ενώ μπορείς να διώξεις από μέσα σου τυχόν τύψεις που έχεις προς τη σχέση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ μου Ιχθύ, είναι σκόπιμο να προσπαθήσεις να αναδιοργανώσεις την εργασία και τα οικονομικά σου που επιφυλάσσουν εξελίξεις όχι πάντα ευχάριστες και απαιτούν σύνεση, προβλεπτικότητα και ρεαλιστική αντιμετώπιση ανθρώπων και καταστάσεων.

 Είναι γεγονός πως το διάστημα αυτό αρχίζει κάτι να κινείται προς το καλύτερο και ότι οι ευκαιρίες να προχωρήσεις προς τις επιδιώξεις σου είναι αρκετές.

 Σημαντικό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις ή συμφωνίες , γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος. Στα οικονομικά υπάρχει ανοδική τάση!

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This