EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 13 – 19 Φεβρουαρίου

13 Feb, 2023

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σου, άλλοτε το εντοπίζεις και άλλοτε το υποπτεύεσαι!

Προσπάθησε να αμυνθείς σε θεατούς ή αθέατους αντιπάλους και κάνε ότι μπορείς για να διατηρήσεις το καλό σου όνομα στον επαγγελματικό χώρο. Αν έχεις προβλήματα οικονομικά, προνόησε για το εγγύς μέλλον καθώς το επόμενο διάστημα θα δυσκολέψει λίγο τη ζωή σου.

Στα αισθηματικά χαρακτηριστική είναι η εύνοια .

Αν δεν έχεις σχέση θα καταπιαστείς με ένα καινούργιο σκοπό που μπορεί να είναι ερωτικός αλλά μπορεί να είναι και κοινωνικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα επαγγελματικά σου προστατέψου από πηγαδάκια κουτσομπολιών, υπάρχουν πολλοί «κακοθελητές» που πρέπει να απομακρύνεις. Η ανοδική σου πορεία είναι δεδομένη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διεγείρονται τα συναισθήματά σου και νικάς τον εγωισμό σου, αυτό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα ερωτικά σου ζητούμενα και να δεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να σου ανοίγεται και να σου εκδηλώνεται πολύ περισσότερο!

Αν δεν έχεις σχέση τώρα γεννιέται μία νέα ερωτική επιθυμία.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 5.23.35.47

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί αρκετή νευρικότητα στην επικοινωνία, ενώ είσαι αρκετά απογοητευμένος από την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση.

Οι ανάγκες σου μεγαλώνουν και η κάλυψή τους δεν είναι πλέον και τόσο εύκολη! Υπερασπίσου τις ιδέες και τα σχέδιά σου ακόμα και αν αυτά βρίσκονται ακόμα σε θεωρητικό στάδιο!

Στον αισθηματικό τομέα το διάστημα είναι θετικό, όχι όμως τόσο όσο εσύ θα ήθελες. Συχνά νιώθεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα επαγγελματικά σου καλείσαι να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις γιατί αντιμετωπίζεις κάποιες προκλήσεις που σε δοκιμάζουν!

Στα οικονομικά διανύεις ακόμα μία απαιτητική περίοδο με πολλά έξοδα και αρκετές ανησυχίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εβδομάδα με ερωτικό πάθος και … εκπλήρωση προσδοκιών!

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα να αναμένεις λοιπόν ότι τα εμπόδια στην αισθηματική σου ζωή θα ξεπεραστούν και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά προς το ταίρι σου!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 11.26.57.32

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Oι μέρες που ακολουθούν δίνουν έμφαση σε νέες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ο Ερμής παραμένει και αυτήν την εβδομάδα στους Ιχθύς επηρεάζοντας το νευρικό σου σύστημα.

Φέρνει εκνευρισμό στη συνεννόηση σου με το περιβάλλον και δεν ευνοεί τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Οικονομικά, φρόντισε να έχεις εναλλακτικές λύσεις γιατί πάλι θα βγείς έξω από τον προϋπολογισμό σου ή δεν θα εισπράξεις τα χρήματα που περιμένεις.

Άφησε στην άκρη τα εμπόδια στον τομέα των σχέσεων και βρες τρόπους να επηρεάσεις τις συμπεριφορές και τα συναισθήματα αυτών που σε ενδιαφέρουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό τομέα η εβδομάδα ευνοεί τα σχέδια αλλά και την δικτύωση!

Δουλεύεις πάνω σε έναν στόχο και οραματίζεσαι το μέλλον σου! Στα οικονομικά θα περάσεις μία μικρή απογοήτευση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η νευρικότητά σου μπορεί να σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα…

Προσπάθησε με διπλωματία να χειριστείς κάποιες καταστάσεις και να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 9.20.44.53

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Oι μέρες εξακολουθούν να έχουν ένταση στο τομέα επαγγελματικών συνεργασιών και αισθηματικών σχέσεων.

Παράλληλα θα προκύψει και μια σειρά καθυστερήσεων στην κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων.

Προνόησε για να μην εκτεθείς εκεί που δεν πρέπει.

Εμπορικές δραστηριότητες και νομικές υποθέσεις θέλουν καλύτερο χειρισμό.

Απόφυγε την εκδοχή μιας ρήξης ή ενός βεβιασμένου χωρισμού από έναν άνθρωπο που μπορεί να σε εκνευρίζει αλλά σου είναι χρήσιμος.

Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλή προετοιμασία για να αποδώσουν το σκοπό τους. Αποφύγετε πρόωρες αλλαγές στην εργασία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες χαρούμενες ειδήσεις στα επαγγελματικά σου είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας, ετοιμάσου για κάποιες σημαντικές ευκαιρίες!

Στον οικονομικό τομέα υπάρχου κάποιες πιέσεις και αναγκάζεσαι να κάνεις κάποια μορφή περιορισμού !

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Μία εβδομάδα με συναίσθημα ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ να φέρνει τρυφερές ερωτικές επικοινωνίες που εκπληρώνουν ένα σχέδιο ή μία επιθυμία σου!

Το πάθος και ο ερωτισμός σε φέρνουν πολύ κοντά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου, αρκεί να κάμεις τις κατάλληλες κινήσεις !

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,14,25,36

 

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις τις μέρες που ακολουθούν.

Αυτές δεν περιορίζονται στα ερωτικά σας αλλά σχετίζονται και με άλλα είδη σχέσεων.

Δείξε ψυχραιμία όταν αντιμετωπίζεις κάτι απρόοπτο. Μερικές αντιξοότητες στην εργασία υποχωρούν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ η συμπαράσταση ενός δικού σου ανθρώπου σε βγάζει από μια δύσκολη θέση.

Μέσα σε όλα φρόντισε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και μην αμελείς κάτι το οποίο σε συμφέρει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Στον αισθηματικό τομέα διεγείρονται οι συγκινήσεις και οι ευαισθησίες σου!

Κάποιες καταστάσεις τις παίρνεις πολύ προσωπικά και αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε πειράξανε!

Μην ξύνεις πληγές και άκουσε το ένστικτό σου που έχει να σε καθοδηγήσει σωστά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα η εβδομάδα αναμένεται κερδοφόρα και ικανοποιητική! Κάποιες προτάσεις που θα γίνουν τώρα θα σε βρουν ιδιαίτερα ωφελημένο! Κάποιες συνεργασίες δοκιμάζονται

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 10,26,57,33

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Νέα τροπή παίρνουν προσωπικές και άλλες σχέσεις σου αυτή την εβδομάδα .

Ο Ήλιος και Ερμής στον Υδροχόο δείχνουν τα τρωτά σημεία των άλλων με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι και να ταλαιπωρείσαι , είτε επικοινωνώντας, είτε καθώς συνεργάζεσαι με ένα ανθρώπινο υλικό που γίνεται πιο δύστροπο αυτή την περίοδο.

Επιστράτευσε τα αποθέματα της υπομονής σου, απόφυγε να κάνεις κριτική ή δηλώσεις και περίμενε να περάσει ο μήνας αυτός. Επαγγελματικά, υπάρχουν προοπτικές οι οποίες φαίνονται λίγο μπλοκαρισμένες τώρα.

ΕΠΑΓΓEΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευθύνες που σε ζορίζουν, παλεύεις για το καλύτερο αγχώνεσαι όμως επειδή δεν βγαίνουν εύκολα όλα όσα θέλεις να υλοποιήσεις!

Στον οικονομικό τομέα είσαι εν αναμονή κάποιων εξελίξεων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Στον αισθηματικό τομέα ετοιμάσου να ζήσεις ζεστές, τρυφερές στιγμές που θα σου μείνουν αλησμόνητες.

Το άτομο που έχεις στην καρδιά σου εκδηλώνεται και εκφράζει όλα όσα έχει στην καρδιά του για σένα!

Αν δεν έχεις σχέση, ένας ερωτικός θαυμαστής αναμένεται να πολιορκήσει την καρδιά σου!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 20,34,16,74

 

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα οι τομείς που θα επιμεληθείς πολύ καλύτερα είναι αυτός της υγείας και της εργασίας!

Το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον θα σε απασχολήσει έντονα. Ξαφνικά ένα περιστατικό υποδαυλίζει τα ερωτικά σου ενδιαφέροντα.

Πρέπει λοιπόν είσαι εξαιρετικά προνοητικός και καθόλου βιαστικός. Παρέμεινε υποψιασμένος χωρίς να το δείχνεις και βρες εναλλακτικές λύσεις για την εκδοχή κάθε είδους βραχυκυκλώματος.

Έχεις τώρα την ευκαιρία να επιδιώξεις βελτίωση των οικονομικών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα αναμένονται λύσεις, έστω και μέσω δυσκολίων. Η αλλαγή τακτικής θα σε οδηγήσει στην επιτυχία σε κάτι που δουλεύεις εδώ και καιρό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Στον αισθηματικό τομέα αυτή την εβδομάδα είσαι ανικανοποίητος, αφού η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου από τον 5ο οίκο σου σε κάνει προσωρινά να παγώνεις, αναλογιζόμενος τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς αλλά και αξίζεις!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 17,33,22,54

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ : Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πιο ήρεμα συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Βέβαια, κάποιες ανησυχίες, μαζί και αντίστοιχες καθυστερήσεις δεν θα λείψουν. Μην αφήνεις τα συμφέροντα σου στα χέρια άλλων και μην παρασύρεσαι σε υποσχέσεις ή σε ελπίδες.

Ερωτικά, το κλίμα αλλάζει προς το τέλος της εβδομάδας. Εμπιστέψου την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα δεις ότι η προσπάθειά σου να καταφέρεις κάτι, τελικά επιτυγχάνει.

Οικονομικά απόφυγε περιττές σπατάλες, όσο και αν αυτές λειτουργούν αγχολυτικά και μην προσθέτεις καινούρια υπόλοιπα στον προϋπολογισμό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον επαγγελματικό τομέα η δημιουργικότητα και η φαντασία θα αποτελέσουν τις λέξεις κλειδιά της επαγγελματικής σου επιτυχίας! Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ακόμα έντονο στρες εξαιτίας πολλών εξόδων που προκύπτουν τώρα

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η ερωτική σου ζωή ευνοείται πολύ τώρα, αφού θα δεις πολλές από τις επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται! Κατακτήσεις, θαυμαστές, ρομαντισμός και πάθος έρχονται στα μέσα της εβδομάδας.

Στο τέλος της εβδομάδας με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ο έρωτας ετοιμάζεται να σου προσφέρει χαρά, πάθος, ερωτισμό, κατακτήσεις, συναίσθημα, ρομαντισμό και άπλετη τύχη!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 7,23,15,41

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενδιαφέρον δείχνουν οι μέρες που ακολουθούν, αν εξαιρέσει κανείς την επαγγελματική αναστάτωση.

Ο Δίας στον Κριό από τη μια αποτελεί μια ασπίδα προστασίας αλλά από την άλλη γίνεται συχνά πρόξενος ποικίλων φασαριών.

Μέσα από αυτές αποκαλύπτεται η πραγματική πρόθεση των άλλων ή η φύση των γεγονότων.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα αποτελέσει αιτία οικογενειακού πονοκεφάλου. Ο Άρης στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλα αυτά με την βοήθεια ενός έρωτα, καινούριου ή και παλιού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κυριαρχεί νευρικότητα στα επαγγελματικά σου και νιώθεις πως το κλίμα είναι ασταθές, όμως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε υπονομεύσει αυτό τον καιρό !

Στα οικονομικά αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να έχεις ένα έξτρα κέρδος!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Αν είσαι σε σχέση , δεν θα μπορείς πολύ εύκολα αυτή την εβδομάδα να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου και θα είσαι όλο παράπονα και γκρίνια.

Για σένα που είσαι χωρίς σχέση, οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου είναι πολύ πιθανό να φέρουν μία επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 14,42,43,52

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συμπαθητικές οι μέρες αυτές αλλά και συχνά νευρικές. Πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, που επηρεάζει την πορεία των οικονομικών σου , την αποτελεσματικότητα των πράξεων σου αλλά με μεγαλύτερο κόστος φθοράς.

Ο Ερμής προσπαθεί να δώσει λύσεις στα πρακτικά θέματα, αλλά χρειάζεται να κάνεις περισσότερη βοήθεια.

Ωστόσο θέματα που αφορούν εξωραϊσμό σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου θα μπορέσουν να προχωρήσουν.

Οι ερωτικές στιγμές θα είναι έντονες, αλλά μικρής διάρκειας. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε εκτιμήσεις που δεν ισχύουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να έχεις πρωτοποριακές ιδέες που θα βοηθήσουν στο ξεμπλοκάρισμα της εργασίας σου!

Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κάποιες λύσεις και λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ . Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε καθιστά ιδιαίτερα συμπαθητικό, δημοφιλή και περιζήτητο!

Μπορείς να αποκτήσεις ότι επιθυμείς με μία σου μόνο λέξη!

Αν είσαι σε σχέση θέλω μόνο να προσέξεις τα μεγάλα λόγια που θα πεις είτε θα ακούσεις για το λόγο ότι πολλά από αυτά θα αποδειχθούν παραφουσκωμένα …

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 3,41,26,24

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα τα γεγονότα σε προειδοποιούν για το κλίμα που θα επικρατήσει το υπόλοιπο του μήνα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις έγκαιρα μέτρα ασφάλειας και κυρίως να αρχίζεις να απομακρύνεσαι από ανθρώπους οι οποίοι έχουν αρνητικές προθέσεις για εσένα.

Κάποιοι από αυτούς σε καταπιέζουν και στο χώρο της εργασίας.

Υπερασπίσου την εργασία σου και επίσης μην εκτίθεσαι σε κινδύνους συναισθηματικούς ή πρακτικούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Στα οικονομικά σου θα λάβεις μεγάλη ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα και το πορτοφόλι θα γεμίσει.

Στα επαγγελματικά είσαι σε περίοδο πίεσης, φόρτου και νιώθεις ότι οι προσπάθειες σου δεν βρίσκουν την ανάλογη απόκριση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η εβδομάδα είναι καλή για να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις σε μία σχέση που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, άλλωστε πλέον μπορείς και καταφέρνεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο σοβαρά και ώριμα!

Αν δεν έχεις σχέση, μία νέα ερωτική περιπέτεια μπορεί πολύ γρήγορα να πάρει μία σταθερή μορφή σχέσης!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 25,45,34,65

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αν κάνεις ελάχιστη ακόμα υπομονή και ξεπεράσεις τη νευρικότητα στην επικοινωνία και στην συνεννόηση, τότε θα ξεπεράσεις ευκολότερα τα εκνευριστικά εμπόδια και τις καθυστερήσεις που αυτά συνεπάγονται.

Ερωτικά υπερασπίσου μια σχέση που σε αφορά και επαγγελματικά μην χάνεις την ορατότητα των στόχων σου.

Πολλοί άνθρωποι θα διασταυρώσουν τα βήματα τους με τα δικά σου με αποτέλεσμα να σε παρασύρουν ή να σε μπερδέψουν.

Στις προσκλήσεις που θα σου τύχουν επίλεξε εκείνες οι οποίες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και χρησιμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Μην χάνεις πολύτιμο χρόνο στα επαγγελματικά σε ανούσια πράγματα που σε πάνε πίσω, προσπάθησε όμως να μείνεις και ανεπηρέαστος στις επιλογές που πρέπει να κάνεις.

Στα οικονομικά κλείνεις κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Ακούς την καρδιά και την διαίσθηση! Απόλαυσε εκπλήρωση ονείρων, ρομαντισμό, φαντασία, δημιουργικότητα, αλλά παρέμεινε λογικός, για να μην απογοητευτείς από απατηλές προσδοκίες! Μην ξεχνάς την λογική, αν δεν θες να πληγωθείς!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 13,43,45,20

 

 

2

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This