EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 15-21 Μαΐου

15 May, 2023

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη της Παρασκευής, μπορεί αυτήν την εβδομάδα, να σου βρει λύσεις και απαντήσεις τόσο στα επαγγελματικά σου αδιέξοδα, όσο και στην κοινωνική σου ζωή, δεδομένου ότι τώρα υπάρχει έμπνευση, δημιουργικότητα και ενεργητικότητα που χρειάζεται να ξεδιπλωθούν για να φύγουν εξ’ ολοκλήρου τα προβλήματα και τα διλήμματα από την καθημερινότητα σου και κυρίως από τα οικονομικά σου, που αυτό το διάστημα σε καίνε περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι να μην βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία στην συναισθηματική σου ζωή τις επόμενες ημέρες και να μην εκρήγνυσαι με το παραμικρό, έχοντας απέναντι σου τον άνθρωπο που αγαπάς.

Ας αποφύγεις τις συγκρούσεις, τις εντάσεις και τις ακρότητες στην σχέση σου, γιατί αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί στην συντροφικότητα και την συμπόρευση, αλλά σε αδιέξοδες καταστάσεις, που δύσκολα μπορείς να επαναφέρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι ημέρες στη δουλειά θα κυλήσουν πολύ γρήγορα αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά νέα και πληροφορίες. 

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20/5 θα σε κάνει πιο «ανήσυχο πνεύμα» και ενδεχομένως να σε βάλει στη διαδικασία να διαμορφώσεις ανάλογα με τις δικές σου επιθυμίες και τον δικό σου χρόνο τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, συναντήσεις και συζητήσεις. 

Κάποια ζητήματα τα οποία καθυστερούσαν και κάποια θέματα που αφορούν στον οικονομικό τομέα θα αρχίσουν να κινούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 Οι περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, δείχνουν αντιφατικές, γιατί αφ’ ενός μεν υπάρχει δυναμισμός και προγραμματισμός για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, από την άλλη όμως, κρύβουν κάποιες υπερβολικές εκδηλώσεις εκ μέρους σου, οι οποίες είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Χρειάζεται προσοχή το Σαββατοκύριακο, δεδομένου ότι μπορεί να στεναχωρηθείς από τη στάση κάποιου κοντινού σου προσώπου.

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Επέλεξε να κάνεις έναν μακρινό ή κοντινό περίπατο, αν τα νεύρα και ο θυμός σου για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, έχουν φτάσει στο απροχώρητο ή αν κάποιοι καλοθελητές, δημιουργούν κουτσομπολιά και στέλνουν διαφορετικά μηνύματα στην καρδιά σου για τον δεσμό σου. Προτίμησε να απομακρυνθείς από περίεργες και έντονες καταστάσεις που θα φέρουν οριστική ρήξη στη σχέση σου, παρά να πεις βιαστικές και επιπόλαιες κουβέντες στο ταίρι σου, που αργότερα θα μετανιώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει ημέρες με ευκαιρίες για τη δουλειά και θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν κάποια από τα πράγματα, τα οποία παρέμεναν «εκνευριστικά» στάσιμα το τελευταίο διάστημα. 

Κατά τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να συμβούν γεγονότα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως προσπάθησε να μην τον αφήσεις να φανεί σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς θα υπάρχει μία διάθεση υπερβολής η οποία μπορεί να μεγαλοποιήσει ακόμα και την πιο μικρή διαφωνία ή παρεξήγηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς τις επόμενες ημέρες να εκφράσεις και να αναδείξεις τις δημιουργικές σου ικανότητες, έτσι ώστε να διαπρέψεις στον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εκρήξεις ή συγκρούσεις με συνεργάτες ή προσφιλή σου άτομα που έχουν αντίθετες απόψεις από τις δικές σου.

 Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής, ενισχύει την αμέριστη ανάγκη σου να απομονωθείς από την πολυκοσμία, προκειμένου να πάρεις σοβαρές και ουσιαστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τον Λέοντα, βάζει φτερά τις επόμενες ημέρες στα λόγια σου και στην επιπολαιότητα που διαχειρίζεσαι τις κουβέντες σου, και γι αυτό μπορεί να μεταφέρετε λανθασμένες πληροφορίες στο ταίρι σας, που εξάπτουν τα νεύρα και δημιουργούν έντονες συζητήσεις και παρεξηγήσεις με το άλλο σας μισό.

Αναρωτήσου τι ακριβώς ζητάς από το δεσμό σου και πράξε ανάλογα, μην επιτρέπεις να δημιουργούνται σκηνές στη σχέση σου, που δύσκολα διορθώνονται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται από αυτή την εβδομάδα κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά.

Αν υπάρχουν σημαντικά ζητήματα καλό είναι να αφήσεις κάποιες ημέρες ακόμα, μέχρι ο Ερμής να αποκτήσει τη συνηθισμένη του ταχύτητα και να μην δημιουργηθεί καμία άλλη καθυστέρηση ή αναβολή.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα, με ευκαιρίες για να «χτίσεις» ακόμα καλύτερα τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να δημιουργηθεί ένα ακόμα καλύτερο και ενωτικό κλίμα στη δουλειά.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ενεργητικότητα, δυναμισμός και διάθεση να δημιουργήσεις άριστες συνθήκες στο χώρο της δουλειάς σου ξεκινά η βδομάδα, ενώ με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, εξομαλύνεται η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και τους φίλους σου.

Γνωρίζεις νέους, χρήσιμους ανθρώπους που μπορούν να παίξουν θετικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, ενώ όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή, ας έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά σε προκλήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης με τον άνθρωπο που αγαπάς, προερχόμενος από διαφωνίες σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι και τις σπατάλες που κάνεις για να εντυπωσιάσεις, χωρίς να καλύπτεις τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας.

Προσπάθησε να εξισορροπήσεις την διάθεση σου για διασκέδαση και συνεχείς εξόδους, με τη λογική και την πρακτική που απαιτεί η τσέπη σου, μην δυσκολεύεις τα πράγματα στο δεσμό σου, και μην εκμεταλλεύεσαι την αγάπη της σχέσης σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 16/5 για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με αυτά που είναι σημαντικά για εσένα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας που θα υπάρχει καλύτερη ροή στην επικοινωνία και στον προγραμματισμό κάποιων υποχρεώσεων.

 Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένας νέος συνάδελφος στη δουλειά ή να δημιουργηθεί μία νέα επαγγελματική συμμαχία, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου!

 

 

 

ΛΕΩΝ

Ανατέλλει μια περίπλοκη και περίεργη εβδομάδα, που περιέχει ευκαιρίες για αλλαγές τόσο στη δουλειά σου, όσο και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες, παράλληλα όμως φαίνεται πως συγκρούεται στη ζωή σου το παλιό με το καινούριο, έτσι ώστε βγαίνει στην επιφάνεια η ασυμβίβαστη πλευρά του εαυτού σου και ο δυναμισμός σου, γεγονός που μπορεί να εμποδίσει να ανθίσουν κάποιες σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θάρρος και δύναμη, πάθος και αφοσίωση, έρωτα και ενθουσιασμό σου χαρίζει ο Άρης στο ζώδιο σου και κάνει την συναισθηματική σου ζωή να φλογίζεται από υπέροχες, δοτικές στιγμές με το ταίρι σου. Χειρίσου ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή στον δεσμό σου με ευθύτητα και εντιμότητα, στόχευσε ακριβώς στα σημεία που σε ενοχλούν και απέφυγε τις άσκοπες εντάσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, βρίσκεις τον άνθρωπο που ονειρεύεσαι, μέσα από εξαιρετική, καυτή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κάποιες από τις ημέρες αυτής της εβδομάδας θα κρύβουν έντονη αλλά παρασκηνιακή ανταγωνιστικότητα, η οποία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο κάποια επαγγελματικά κεκτημένα αλλά και την εξέλιξη διαφόρων θεμάτων, τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. 

Ο Άρης από το δικό σου ζώδιο θα δημιουργήσει την ανάγκη να τα προλάβεις όλα σε συγκεκριμένο χρόνο, όμως κάποιες στιγμές ίσως να χρειαστεί να δείξεις υπομονή ώστε να αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη εικόνα των καταστάσεων. 

Απόφυγε να μπεις σε παιχνίδια επίδειξης δύναμης και ισχύος και αφιέρωσε την ενέργειά σου στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σου στόχων.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί αυτήν την εβδομάδα καλέ, να μην μπορούν να προχωρήσουν κάποια επαγγελματικά ή προσωπικά σου σχέδια, να μην ευδοκιμήσουν τα όνειρα και τα θέλω σου, ωστόσο μετά τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής στον φιλικό σου Ταύρο, αρχίζουν να πραγματοποιούνται δειλά δειλά, κάποιες ουσιαστικές και σημαντικές σου φιλοδοξίες ή ανάγκες, που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά και με την κοινωνική σου παρουσία στους χώρους που κινείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη στο Λέοντα, αν είσαι αδέσμευτος/η, αρχίζεις να αναπολείς εικόνες και θύμησες του παρελθόντος, αγκαλιάζεις ακόμα περισσότερο την μοναξιά σου και κλείνεσαι στον εαυτό σου, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει πλήξη και ανία.

Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, και τα πράγματα δεν είναι τόσο ανθηρά με το άλλο σου μισό, προτίμησε να κάνεις μια βόλτα κοντά σε υδάτινο στοιχείο, να ξεκουράσεις τις σκέψεις σου από την ένταση και τις διαφωνίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το γεγονός πως η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται σταδιακά θα βοηθήσει πάρα πολύ και τη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων, καθώς θα παρατηρήσεις πως δεν υπάρχουν τα εμπόδια που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. 

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ευκαιρίες επαγγελματικής επέκτασης, πολύ πιθανό να φέρει και ένα άνοιγμα στο εξωτερικό.

 Από τις 21/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα δημιουργήσει πιο έντονα την ανάγκη να προσπαθήσεις περισσότερο για την επαγγελματική σου αναγνώριση.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Δες αυτήν την εβδομάδα τα ζητήματα που πρέπει να φέρεις εις πέρας, με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στην αξιοσύνη σου, δεδομένου ότι μπορείς να ενεργοποιηθείς με δυναμισμό και παραγωγικότητα στη δουλειά σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις, με τις ικανότητες και το άρτιο επικοινωνιακό σου χάρισμα.

Μπορεί από αυτό το Σαββατοκύριακο να ξεκινά μια περίοδος εντάσεων, που όμως είναι προσοδοφόρα γιατί καταφέρνεις να ξεπεράσεις διαχρονικά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναρωτήσου τις επόμενες ημέρες, μήπως έχει χαθεί η αρμονία και η ισορροπία από την συναισθηματική σου καθημερινότητα και ιδιαίτερα στην σχέση σου; μήπως δεν συμπλέουν αυτό διάστημα τα θέλει και τα πρέπει σου με τον άνθρωπο που αγαπάς;

 Ίσως πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και όχι δέκα μπροστά, για να μπορέσει να ακολουθήσει τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου το άλλο σου μισό, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος οριστικής ρήξης στον δεσμό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με κάποιες ανησυχίες σχετικά με την εξέλιξη επαγγελματικών υποθέσεων, όμως χρειάζεται να κρατήσεις την καλή σου διάθεση καθώς όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολα θα διευθετούνται και θα υλοποιούνται πράγματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. 

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, αλλά να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να προχωρήσεις σε κάποια συμφωνία, καθώς από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αντιμετωπίσεις κάποια θέματα ανταγωνισμού, είτε με τους συναδέλφους σου, είτε με πρόσωπα που επηρεάζουν άμεσα τα επαγγελματικά σου, για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην δηλητηριαστείς εσωτερικά για πράγματα και ζητήματα που πρέπει να κρατήσεις στάση ψυχραιμίας και εγκράτειας. Προσπάθησε να ενεργοποιηθείς στη δουλειά σου και να αναπτύξεις τις ιδέες και τα πιστεύω σου χωρίς να κοιτάζεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απέφυγε τις επόμενες ημέρες να κάνεις υπερωρίες στη δουλειά σου, εις βάρος της προσωπικής σου ζωής και του μόνιμου δεσμού σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος, να υπάρξουν αυξημένες, εργασιακές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο ταίρι σου και στην δίψα σου για παραγωγικότητα και πρόοδο.

Ακόμα κι αν βρεθείς στον επαγγελματικό σου χώρο για πολλές ώρες, πρέπει να βρεις χρόνο, έστω για ένα αισθησιακό τηλεφώνημα με τη σχέση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συναντήσεις, η επικοινωνία και οι επαφές που θα έχεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους θα βρεθούν σε προτεραιότητα για εσένα.

 Αν έχεις θέματα τα οποία θέλεις να διευθετηθούν προτίμησε να ασχοληθείς μαζί τους μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, καθώς μετά την Παρασκευή ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εμπόδια τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκνευρισμό και να αποσπάσουν την προσοχή σου. 

Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, η δουλειά θα γίνεται συχνά η αιτία για αντιπαραθέσεις και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί αυτήν την εβδομάδα να ξεγελαστείς από την πραγματικότητα που βιώνεις και να τρέχει ο νους σου σε φανταστικές περιπέτειες και ξέγνοιαστες μέρες, ωστόσο καλό είναι να μην πιστεύεις σε πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν και να επικεντρώσεις την προσοχή σου και το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου καριέρα και στα οικονομικά σου, έχοντας ενεργητικότητα και αυτοπεποίθηση που όμως δεν πρέπει να ξεπεράσει τα όρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάλε στην άκρη τις επόμενες ημέρες την υπεροψία σου και την σιγουριά σου πως όλα πάνε κατ’ ευχήν στην σχέση σου με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ουσιαστικά, προκειμένου να αποφύγεις ρήξεις και εκρήξεις που αργότερα θα μετανιώσεις και δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

 Αν είσαι αδέσμευτος/η, άνοιξε τα φτερά σου με έναν καινούριο έρωτα, χωρίς όμως να τα δώσεις όλα εξ’ αρχής, βάλε φρένο στις καυτές σου επιθυμίες, αν αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η καθημερινότητά σου θα έχει αλλαγές αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου αλλάζει τη διάθεση -σε αυτό θα συμβάλει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία- και φέρνει νέους στόχος και νέα σχέδια! 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ημέρες που θα έχουν πολλή δουλειά όμως αυτό είναι κάτι που θα βελτιώσει το ταμείο σου! 

Τώρα ξεκινά ένα διάστημα όπου είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις από ένα νέο project μέχρι μία νέα θέση, αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από τον προσωπικό σου χάρτη.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να προκύψουν τις επόμενες ημέρες καλέ μου Αιγόκερε, κάποια απρόβλεπτα έξοδα και να σε βγάλουν από τα νερά σου, έχοντας όμως καλοπροαίρετη διάθεση, ξεπερνάς κάθε εμπόδιο.

 Η Τετάρτη και η Πέμπτη θεωρούνται αστρολογικά οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, ενώ το Σαββατοκύριακο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς την χαρά και τη διασκέδαση, μέσα από σπατάλες για πράγματα που δεν έχεις ανάγκη ξοδεύοντας όλα σου τα χρήματα, μάλλον θα οδηγηθείς σε πρακτικά αδιέξοδα.

Φλέρταρε με μια νέα γνωριμία, δείξε την φλογερή σου λίμπιντο στο φλερτ του άλλου φύλου και εντυπωσίασε με τα χαρίσματα σου και όχι με τα ευρώ σου.

Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, εκτονώσου στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει με πάθος και άπλετο αισθησιασμό, δείξε τον πόθο που κρύβεις μέσα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η θετική διάθεση και η αισιοδοξία θα κάνει την εμφάνισή της και στον επαγγελματικό τομέα και θα παρατηρήσεις πως πολλά πράγματα θα αρχίσουν να διευθετούνται «ως δια μαγείας». 

Η επικοινωνία θα παίξει βασικό ρόλο σε ορισμένες υποθέσεις, όπως και η εύνοια που θα φέρει ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου! 

Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα χρειαστούν εξαιρετική προσοχή καθώς δεν θα κινηθούν στο ίδιο κλίμα με τις υπόλοιπες και μπορεί να φέρουν κάποιες διαφωνίες, οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα και ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ακραίες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά με ζητήματα της δουλειάς.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρε πρωτοβουλίες αυτήν την εβδομάδα, κυρίως μετά τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής, προκειμένου να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς, τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο, όσο και στις κοινωνικές σου επαφές.

Μην ενδίδεις σε λογικές σύγκρουσης με συναδέλφους και φίλους, μην καλλιεργείς μέσα σου και γύρω σου εμμονές που δύσκολα θα σε εγκαταλείψουν. Δημιούργησε ένα περιβάλλον που θα μπορείς να εμπνέεσαι και να δημιουργείς με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κόκκινος πλανήτης Άρης δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις επόμενες ημέρες ένα περίεργο κλίμα εκρήξεων και αντιθέσεων στον μόνιμο δεσμό σου, αν παλέψεις με λάθος τρόπους να επαναφέρεις την αρμονία, την γαλήνη και την ισορροπία στην συναισθηματική σου ζωή.

Αφουγκράσου τα χτυποκάρδια σου, διαπίστωσε αν το ταίρι σου μιλάει στην ψυχή σου, δες με άλλη οπτική τις ανάγκες της σχέσης, ρίξε τους τόνους και μην βάζεις λάδι στη φωτιά.

Η όμορφη εμφάνιση και ο δυναμισμός του χαρακτήρα σου, φέρνουν κοντά σου μια εξαιρετική γνωριμία, αν είσαι μόνος/η.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και είχαν κολλήσει το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως θα παρουσιάσουν προοπτικές διευθέτησης και αυτό είναι το ευχάριστο νέο της εβδομάδας. 

Από τις 20/5 θα ξεκινήσει ένα πιο απαιτητικό διάστημα καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να δημιουργεί πιο συχνά «αφορμές» για διαφωνίες και κατά συνέπεια εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

Οι δύο τελευταίες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν έντονα ανταγωνιστική διάθεση και ένα τεταμένο κλίμα σε γενικότερο πλαίσιο.

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Μην αφήνεις το παρελθόν και τις καταστάσεις που έχουν επηρεάσει την ψυχοσύνθεση σου να επηρεάζει το μέλλον σου, άσε πίσω σου ότι σε έχει κουράσει και εκείνα που σε έχουν προδώσει, δημιουργώντας με την εργατικότητα σου ένα υπέροχο κλίμα στη δουλειά σου και στην κοινωνική σου ζωή.

 Όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο, τόσο μεγαλύτερος κίνδυνος υπάρχει να έρθεις σε φραστική ρήξη με κάποιον συνεργάτη ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος/η, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άκαρπες εμπειρίες και σε ξέφρενα φλερτ, γιατί μπορεί να πλανευτείς και να παραπλανηθείς από μια νέα γνωριμία.

Αν ήδη βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό, δεν είναι ανάγκη να κάνεις ότι θέλει ο άνθρωπος που σε  ενδιαφέρει για να αρέσεις, αλλά να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και τις αντιθέσεις σου στο ταίρι σου, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις στην σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και χωρίς άγχος όσον αφορά τη διευθέτηση επαγγελματικών υποθέσεων, όμως όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως οι εργασιακές απαιτήσεις θα ανεβαίνουν. 

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 20/5 ξεκινά ένα διάστημα που θα φέρει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες σου.

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This