EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 18-24 Απριλίου

15 Apr, 2022

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει ερωτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, όμως τα προβλήματα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου παραμένουν ακανθώδη, αλλά και στάσιμα. Στα μέσα της εβδομάδας πρόσεξε τις εξελίξεις στην εργασία σου ή τυχόν ενοχλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στην υγεία σου. Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις τρίτων και μην υπόσχεσαι συμπαράσταση σε προβλήματα δικών σου ανθρώπων, διότι μπορεί να αποδειχθούν δυσκολότερα από όσο νομίζεις… Και βεβαίως, στην τελική είναι κρίμα να θυσιάζεις τον προσωπικό σου χρόνο στο βωμό της υπέρμετρης ευαισθησίας σου, που σε παρασέρνει σε δύσβατα μονοπάτια.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να δεις κάποια πράγματα που αφορούν τη σχέση σου πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά, ώστε να μην αδικήσεις τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματά σας, που θα κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε καλά. Να θυμάσαι, ότι δεν έχεις πάντα το δίκιο με το μέρος σου και ότι έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης για το κλίμα που επικρατεί. Αν είσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι η γοητεία σου θα αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων… Να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να τους αφήσεις να σε πλησιάσουν!
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις διάφορα ξεκαθαρίσματα και να συνεχίσεις με ανθρώπους, που πραγματικά εμπιστεύεσαι. Θα ασχοληθείς περαιτέρω με ότι αφορά το αντικείμενό σου και ο φόρτος εργασίας που θα υποστείς, στο τέλος θα σε αποζημιώσει. Οικονομικά φρόντισε να είσαι συνετός στην διαχείριση των χρημάτων σου και να μην κάνεις σπατάλες, που μελλοντικά θα σε αγχώσουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,11,29,33.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου. Δημιουργείται μία σειρά εκρηκτικών καταστάσεων, τόσο ερωτικής όσο και κοινωνικής φύσης. Χρειάζεται λοιπόν να προσέχεις τις αντιδράσεις σου, να αποφύγεις τη δημιουργία αντιθέσεων και αν δεν είσαι εξοπλισμένος σωστά, να προτιμήσεις μία συνθηκολόγηση, παρά μία ανοιχτή αντιπαράθεση με τους συνεργάτες ή με τους οικείους σου. Κατά τα άλλα, σε εξυπηρετεί πολύ στην δρομολόγηση των σχεδίων και καθιστά τους οιωνούς ιδιαίτερα φιλικούς για την εξέλιξη των αισθηματικών σου.
Αισθηματικά
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις κάποιες κουβέντες με τον σύντροφό σου, που θα βγάλουν τη σχέση σου από το αδιέξοδο. Μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τον δεσμό σου και να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Αλλά ακόμα κι αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα θυμάσαι πως ο έρωτας παραμονεύει για να εισβάλει στην ζωή σου…
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά η θετική σου στάση θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και συνέχισε να περιορίζεις τα έξοδά σου, που εξακολουθούν να είναι πολλά. Η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπεις τα θετικά αποτελέσματα και είναι κρίμα να βγεις τώρα εκτός προϋπολογισμού για μία στιγμή αδυναμίας. Πρόσεχε λοιπόν, για να έχεις…
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,16,24,41.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα και καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η εβδομάδα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά θα είναι αρκετά έντονη αυτή η εβδομάδα και αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα, που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Αν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,29,45.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νευρικές στιγμές και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν την περίοδο τούτη, αλλά τίποτα δε θα είναι ικανό να χαλάσει τη γενικότερη κατάσταση και το κέφι σου. Μην ανησυχείς τόσο πολύ για το μέλλον της δουλειάς σου, ψάξε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή νέες εκδοχές και θα εδραιώσεις καλύτερα τη θέση σου για το χρόνο που έρχεται. Μέσα στην εβδομάδα ίσως προβληματιστείς με ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, αλλά μην του δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις, γιατί θα είναι περαστικό. Κατά τα άλλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η αισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Τώρα μπορείς να δώσεις υποσχέσεις ή να κάνεις όνειρα για το μέλλον και στους δύο τομείς, με πολλές ελπίδες και αισιοδοξία.
Αισθηματικά
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για περασμένες καταστάσεις, γιατί το κλίμα αυτής της περιόδου είναι έντονα ερωτικό για να το χαραμίσεις αναμασώντας παλιά και περασμένα θέματα. Μην ξεχνάς ότι το πλανητικό σκηνικό, σε ευνοεί και σε παρακινεί να ασχοληθείς με νέα όνειρα και ελπίδες… Κι εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το έτερον ήμισυ, να ξέρεις πως κάπου εκεί έξω βρίσκεται αυτός που αναζητάς, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό μέσα στο σπίτι. Άδραξε τα βράδια σου διασκεδάζοντας και πολύ γρήγορα θα τον συναντήσεις.
Επαγγελματικά
Η εργατικότητα θα σε διακρίνει αυτήν την εβδομάδα, στον επαγγελματικό σου χώρο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να τακτοποιήσεις εργασιακά θέματα, που σε κρατούν πίσω στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Καινούργια ξεκινήματα θα είναι στα σκαριά και θα απαιτήσουν από εσένα τις σωστές κινήσεις για να πάρουν ζωή. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ανοιχτείς και να κάνεις έξοδα. Κινήσου με σύνεση και προσοχή, για να μην βγεις και πάλι εκτός προϋπολογισμού, όπως συνηθίζεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,10,26,33.

 

ΛΕΩΝ
Αν αυτήν την εβδομάδα οργανώσεις κατάλληλα τις υποχρεώσεις σου και καλύψεις τα νώτα σου, παραμένοντας διακριτικός και κάπως μυστικοπαθής, μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο διάστημα. Απόφυγε τους πολυσύχναστους χώρους, τους αδιάκριτους ανθρώπους και μην εμπλέκεσαι σε σχόλια και κουβέντες άνευ σημασίας. Επικεντρώσου στα ενδιαφέροντα σου, μετάθεσε τα όποια προβλήματα σου που είναι σίγουρο ότι μπορούν να περιμένουν τη λύση και πείσε τον εαυτό σου ότι έχει δικαίωμα στην ξεκούραση και στην χαλάρωση αυτές τις μέρες. Έτσι κι αλλιώς, ανοίγεται μπροστά σου ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα που μπορείς και να εξελιχθείς επαγγελματικά, αλλά και να δημιουργήσεις κάτι νέο στην αισθηματική σου ζωή.
Αισθηματικά
Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου, για να βρεις τις λύσεις που θέλεις. Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του και τα προβλήματα που είχες θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος δεν νομίζεις ότι έφτασε πια ο καιρός να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για έναν καινούργιο έρωτα
Επαγγελματικά
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να παίρνουν μια καλή πορεία και θα μπορέσεις να καλύψεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρόσεχε να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποταμίευσε κάποια, έστω και λιγοστά χρήματα για τις δύσκολες μέρες που ίσως θα έρθουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,19,24,33.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή μπορείς να ησυχάσεις λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που σε έχουν παιδέψει τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, προσπάθησε να απομακρυνθείς από εστίες πολέμου ή εντάσεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς και να εισπράξεις μία σπουδαία επιτυχία, σύμφωνα με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι μέρες προβλέπονται λίγο φορτισμένες και το κλίμα τελικά που θα επικρατήσει, εξαρτάται πολύ από το πώς εσύ θα τις διαχειριστείς. Στα οικονομικά σου, αρκέσου στα χρήματα που μπορεί να έχεις, μη στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων και μην ξεφεύγεις από τα επιτρεπτά όρια των βασικών τομέων της ζωής σου, όπου τα εξωτερικά γεγονότα από μόνα τους έχουν από καιρό επιβάλλει.
Αισθηματικά
Το έχεις πολύ ανάγκη να κάτσεις με τον σύντροφό σου να χαλαρώσεις και να του μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι και τώρα θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να το κάνεις. Στο χέρι σου είναι λοιπόν και μάλιστα καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με μία ρομαντική εκδρομή σε κάποιο κοντινό προορισμό, για το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Αν ακόμη είσαι μόνος σου βγες έξω, διασκέδασε, συνάντησε φίλους και γνωστούς, πέρασε καλά μαζί τους και ότι μέλλει γενέσθαι… Πού ξέρεις, αυτές τις μέρες ίσως χτυπήσει δυνατά και η δική σου καρδούλα, με κάποια ευχάριστη γνωριμία.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου συνέχισε στον ρυθμό που ήδη έχεις και είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα, για να πάει ακόμα καλύτερα η δουλειά σου, αρκεί πρώτα να έχεις σκεφτεί και υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις από αυτήν την περίοδο να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε αγορές που στην πορεία δεν θα μπορείς να καλύψεις και κινήσου με μέτρο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,16,28,39.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές εξελίξεις, τόσο στον άξονα της προσωπικής σου ζωής, όσο και της επαγγελματικής. Η ατμόσφαιρα που θα σε περιβάλλει θα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη και ίσως μάλιστα να ανατραπούν αρκετά από τα προγράμματά σου. Επειδή δεν είσαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο και επειδή γενικότερα από τη φύση σου δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς, χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή, ψυχραιμία και να βρίσκεις εναλλακτικές λύσεις στα επείγοντα θέματα που θα παρουσιαστούν… κάποιες φορές ίσως με τη βοήθεια πολύτιμων φίλων και συνεργατών σου. Έχοντας όλα αυτά, εξασφαλίζεις άμυνα και προστασία και θα διανύσεις εκ του ασφαλούς το ηλεκτρισμένο διάστημα που θα ακολουθήσει για το ζώδιό σου.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου άφησε το ταίρι σου να σου δείξει την αγάπη του και μην κάνεις πίσω σε όλα όσα σου ζητάει ή σου προτείνει. Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν αφοσιωθείς λίγο στη σχέση σου και περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί της. Όσο για εσένα που πολεμάς με την μοναξιά, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για νέους έρωτες αλλά και φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου οι αλλαγές είναι τόσες πολλές, που δεν προλαβαίνεις ίσως να αντιδράσεις. Κράτα το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, μείνε μετρημένος και συνετός στις κινήσεις και στις αποφάσεις σου και η άνοδος στην καριέρα σου θα έρθει πολύ κοντά σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί η παρορμητικότητά σου σε βάζει σε έξοδα, που θα μπορούσες να αποφύγεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,17,28,39.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ενδιαφέρουσα και θετική για εσένα, όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αναταράσσονται εξαιτίας των συμπεριφορών των γύρω σου. Μπορείς να αξιοποιήσεις την κρίση σου ή να σου δοθεί μία προσωπική ευκαιρία επιτυχίας. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από τη θέση, την αντίληψη και το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι. Ωστόσο, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι όλη την εβδομάδα, πρόσεχε τις κακοτοπιές και μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σε συναισθηματικό και αισθηματικό επίπεδο, ανεκμετάλλευτη.
Αισθηματικά
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε έριχναν ψυχολογικά και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια. Μην αφήνεις άλλο τη σχέση σου στη μοίρα της και κάνε τώρα τις απαραίτητες κινήσεις, για να την βελτιώσεις. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, κοιτάξτε λίγο τον άμεσο περίγυρό σας. Μπορεί κάτι καλό να σας περιμένει και εσείς να μην το έχετε πάρει είδηση.
Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου ευνοούνται οι δυναμικές πρωτοβουλίες και οι πρωτότυπες ιδέες, που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Θα έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις τις ιδέες και τα συμφέροντά σου. Με την βοήθεια των πλανητών, θα έχεις την εκτίμηση των προϊσταμένων και των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου πάλι είναι στάσιμα και χρειάζονται την προσοχή σου. Έχε το νου σου…
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,19,23,35.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι δυσκολίες παραμένουν στη ζωή σου και αυτήν την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε δραστικό για να τις αποτρέψεις, αλλά μόνο υπομονή για να περάσουν. Θα σε επιβαρυνθείς με επιπρόσθετο άγχος εξαιτίας εμπλοκών ή καθυστερήσεων, που δεν περίμενες. Αν είσαι ψύχραιμος και υπομονετικός, οι καλές στιγμές δεν είναι μακριά σου. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις όσον αφορά τα οικονομικά σου, γιατί από τη μία θα έχεις την ευκαιρία να τα ενισχύσεις, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα γίνουν απαιτητικές.
Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου, πάνε καλά και μπορείς να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβληματάκια που είχες στη σχέση σου μέχρι τώρα. Μπορείς να κουβεντιάσεις ήρεμα με τον σύντροφό σου και να βρείτε τις ιδανικές λύσεις, ώστε να νιώθετε και οι δύο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Σε καμία περίπτωση μην δώσεις περιθώρια σε τρίτα πρόσωπα και ιδιαίτερα οικογενειακά να εισβάλουν μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, να ξέρεις ότι η γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά είναι πολύ κοντά σου και μπορεί να προκύψει στις βραδινές σου εξόδους. Μη μένεις στιγμή κλεισμένος στο σπίτι σου.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές προτάσεις και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά προτού αποδεχτείς οποιαδήποτε. Έλεγξε προσεκτικά κάθε τύπου συμφωνία και συνεργασία και συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις την ορθότερη και πιο συμφέρουσα επιλογή. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα σου πρέπει να περιοριστούν για να μην νιώθεις ανασφάλεια. Βρες τρόπους…
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,25,33,49.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή τονίζει τη δημιουργικότητα, την κινητικότητα, μαζί όμως και τη νευρικότητά σου. Προσοχή στο χειρισμό καταστάσεων, γιατί τα πράγματα θα γίνουν έντονα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αυτά που θα προκύψουν τώρα στη ζωή σου, αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για το μετά της καθημερινής σου. Κατά τα άλλα, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να έρθεις κοντά με αξιόλογους ανθρώπους και μην ξοδεύεις το χρόνο σου με τα ίδια και τα ίδια.
Αισθηματικά
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και να κανονίσετε από κοινού σχέδια για την άνοιξη! Συγκράτησε λίγο τις εξάρσεις ζήλειας που θα σε διακατέχουν και όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, είναι καιρός να διώξετε τη μιζέρια και να ανοιχτείτε ακόμα και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, αλλά μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Επαγγελματικά
Μην απογοητεύεσαι από κάποια ζητήματα που παραμένουν κολλημένα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί με μια διπλωματική συμπεριφορά από τη μεριά σου όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα και οι επιδιώξεις σου να πάρουν σάρκα και οστά. Οι συνεργάτες σου θα εκτιμήσουν τη βοήθεια σου και θα σου την ανταποδώσουν την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ζητήματα οικονομικού περιεχομένου και λογαριασμών απέναντι σε τρίτους και σε δημόσιους φορείς.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,29,33,41.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρά τις γενικότερες δυσκολίες που επικρατούν, είσαι λιγότερο εκτεθειμένος στο μεγάλο ρεύμα των ταλαιπωριών αυτής της εβδομάδας. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν, θα αυξήσουν την κινητικότητα γύρω σου και θα σε ωθήσουν σε μετακινήσεις ή θα γίνουν αιτία ευχάριστων συναντήσεων και γνωριμιών. Σε επαγγελματικό επίπεδο, να είσαι συνεπής στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου και υπεύθυνος στις συναλλαγές σου με τους συνεργάτες σου. Αν ταξιδέψεις ή μετακινηθείς το Σαββατοκύριακο, φρόντισε να είσαι οργανωμένος και μην αλλάξεις το πρόγραμμά σου, παρασυρόμενος από κάποιες περιστασιακές εντυπώσεις.
Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία πολύ καλή φάση. Μπορείς και πρέπει να έρθεις κοντά στον άνθρωπο σου και να εκφραστείς με ειλικρίνεια για τα συναισθήματά σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του και να δρομολογήσετε από κοινού τα νέα σχέδια της άνοιξης. Ακόμα κι αν είσαι μόνος θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου, σου δίνουν πολλές νέες ευκαιρίες για να πας ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Σκέψου καλά τις προτάσεις που θα προκύψουν και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και με πιο καθαρό μυαλό πάρε τις αποφάσεις σου. Οικονομικά, πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθείς από επιπόλαιες αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,11,28,47.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Μια σειρά από γεγονότα γίνονται αιτία να επικεντρώσεις την προσοχή σου στο στενό σου περιβάλλον και στον οικογενειακό σου χώρο αυτήν την εβδομάδα. Οι μέρες θα κυλήσουν αισιόδοξα για εσένα, αν και δε θα λείψουν κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα και συναλλαγές λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι. Ωστόσο, θα ενισχυθεί το ηθικό σου μέσα από αιφνίδιες και ιδιαίτερα αξιόλογες κατακτήσεις.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, μπορείς αυτές τις ημέρες να προχωρήσεις ένα βήμα στη σχέση σου και να βρεις λύσεις με ήρεμο τρόπο σε θέματα που απασχολούν εσένα και τον σύντροφό σου εδώ και καιρό. Να ξέρεις ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι ευνοϊκό για να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα με το ταίρι σου, γι’ αυτό προγραμμάτισε μια μικρή απόδραση για τους δυο σας. Εσύ που είσαι μόνος, καλό θα είναι να διώξεις το άγχος που σε διακατέχει γενικότερα και να σκεφτείς τρόπους, που θα σε κάνουν να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες.
Επαγγελματικά
Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να στρωθείς στη δουλειά, να διεκπεραιώσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος και να καταστρώσεις τα νέα σου σχέδια, που θα σε εξελίξουν και θα σε πάνε πιο ψηλά στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν φρένο στα έξοδα, γι’ αυτό μην κάνεις το λάθος να πας αυτές τις ημέρες για ψώνια, γιατί πολύ εύκολα θα παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Οι πιθανότητες να παραστρατήσεις είναι πολλές… Έχε το νου σου!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,16,22,43.

 

Προβλέψεις εβδομάδας

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This