EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 19-25 Ιουνίου

20 Jun, 2023

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια εξαιρετική βδομάδα, για να ασχοληθείς με τα πράγματα που αγαπάς και αφορούν στους χώρους του σπιτιού και της δουλειάς σου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για μια επαγγελματική πρόταση που σου έχει εξάψει την φαντασία και την περιέργεια, αλλά και να προσέξεις τις συζητήσεις που κάνεις και τις πληροφορίες που λαμβάνεις, δεδομένου ότι είναι εύκολο να παραπλανηθείς από  παχιά λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικά

Αν είσαι αδέσμευτος/η, λειτουργείς σαν ερωτικός μαγνήτης, έλκοντας στο πέρασμα σου καινούριες γνωριμίες και εντυπωσιακά φλερτ, για αυτό δεν πρέπει να χαθούν οι ευκαιρίες που στέλνουν οι πλανήτες για λαμπερή και φωτεινή συναισθηματική ζωή.

 Αν βρίσκεσαι ήδη σε μόνιμη σχέση, έχεις αντιληφθεί ότι είσαι πόλος έλξης και πάθους για το ταίρι σου και καλό είναι να αγκαλιάσεις τις επιθυμίες και τα θέλω του δεσμού σου, αφού πρώτα δείξεις αφοσίωση, δοτικότητα και εμπιστοσύνη.

Επαγγελματικά

Αυτή η εβδομάδα θα κινηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα καθώς δεν είναι ότι δεν θα υπάρχουν ζητήματα «προς επίλυση», όμως φαίνεται πως εσύ δεν θα τους δώσεις την προτεραιότητα που είχαν μέχρι στιγμής. 

Να θυμάσαι πως οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει μπορεί να διευθετηθεί μέσω της επικοινωνίας, η οποία αυτές τις ημέρες θα είναι σύμμαχος σου. 

Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις που θα έχεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι πολύ βοηθητικές για τη δουλειά σου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υποκύψεις τις επόμενες ημέρες σε υπερβολικά λόγια και φλύαρες συζητήσεις που υπόσχονται κέρδη δίχως κόπο και προσπάθειες, κι αν πιστέψεις σε εύκολους δρόμους για να οδηγηθείς στην ευτυχία, τότε θα πέσεις σε σοβαρό λάθος και ανατρεπτικές εξελίξεις.

Συζήτησε για τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν με τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σου, ξανασκέψου τις κινήσεις σου, υπολογίζοντας στις δικές σου δυνάμεις. 

Αισθηματικά

Οι πλανητικές όψεις δείχνουν ότι μπορούν να φέρουν έντονο συναισθηματικό παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή, και ίσως χρειαστεί να κάνεις τον εσωτερικό σου απολογισμό για όσα νιώθεις για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια και να επουλώσεις τις πληγές του δεσμού σου.

Χρειάζεται να αφουγκραστείς τις επιθυμίες και τις ανάγκες της σχέσης σου, να πεις μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ στο ταίρι σου, να μην δείχνεις αγνωμοσύνη και εγωισμό.

Επαγγελματικά

Θέματα που αφορούν τη δουλειά, επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς και κάποιες εκκρεμότητες που έχουν μείνει από την προηγούμενη εβδομάδα είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν και αυτήν. 

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου η επικοινωνιακή διάθεση θα είναι αυξημένη και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον κατάλληλο τρόπο για να προσεγγίσεις και να διευθετήσεις σε πρακτικό επίπεδο τα επαγγελματικά ζητήματα.

 Μία συζήτηση για ένα οικονομικό ζήτημα ανήκει στα πιθανά σενάρια αυτής της εβδομάδας και σε μία τέτοια συζήτηση θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα επικοινωνιακά/διαπραγματευτικά σου ταλέντα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπιστεύεσαι αυτήν την εβδομάδα τους πάντες και τα πάντα, μην έχεις εμπιστοσύνη στις πάσης φύσεως υποσχέσεις και ταξίματα που λαμβάνεις από πρόσωπα που κινούνται τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο, όσο και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες, γιατί κάποιο παρασκήνιο που υπάρχει, μπορεί να σου χαλάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Το Σαββατοκύριακο αν νιώθεις ότι ενοχλείσαι από την πολυκοσμία, παρέμεινε στο σπίτι, κάνοντας βαθιά ενδοσκόπηση.

Αισθηματικά

Υπάρχει αρκετή κινητικότητα και καλές προοπτικές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπως υπάρχει και το φλερτ του άλλου φύλου που μαγνητίζει την προσοχή σου αν είσαι μόνος/η, για αυτό άνοιξε την αγκαλιά σου στον έρωτα που έρχεται να διαγράψει σοβαρή πορεία στη ζωή σου.

Αν είσαι σε μόνιμη δέσμευση, μάγεψε με την τρυφερότητα και τον αισθησιασμό σου τον άνθρωπο που αγαπάς, γίνε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της σχέσης σου με το πλατύ σου χαμόγελο και την καλοσύνη σου.

Επαγγελματικά

Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιες απαιτητικές υποθέσεις της δουλειάς και να τις φέρεις στα μέτρα σου. 

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου και στηρίζουν με κάθε τρόπο τις επαγγελματικές σου δράσεις. 

Τώρα ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να φέρει κάποιες νέες συμφωνίες για τα οικονομικά ή κάποιες συζητήσεις σχετικά με συμφωνίες που ήδη υπάρχουν, καθώς φαίνεται πως τα έσοδα και οι πόροι σου θα αποτελέσουν προτεραιότητα σου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σκοπεύεις τις επόμενες ημέρες να πειραματιστείς με κάποιες επενδύσεις, καλό είναι να διπλοσκεφτείς τις επιλογές σου και να ερευνήσεις τα εμπόδια και τις παγίδες που μπορεί να κρύβονται πίσω από λόγια και συμφωνίες που προκύπτουν.

Αυτή τη βδομάδα περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που είναι άκρως βοηθητική για να κάνεις πραγματοποιήσιμα σχέδια για το άμεσο μέλλον, για να απολαύσεις τα επιτεύγματα σου, για να βρεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε σκέψου πως ο έρωτας μπορεί να κρύβεται ακόμα και μέσα σε μια βαθιά φιλία που υπάρχει στη ζωή σου και έχει αποδείξει ότι αξίζει την αγάπη σου.

 Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που εκφράζεις τον έρωτά σου στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί αν το κάνεις με επιθετικότητα και κτητικότητα, τότε τα πράγματα θα οδηγηθούν σε αντίθεση κατεύθυνση από αυτή που προσδοκάς.

Αν όμως αγγίξεις με πάθος τις ευαίσθητες χορδές του δεσμού σου, θα έχεις όλο τον κόσμο στα πόδια σου.

Επαγγελματικά

Αυτή η εβδομάδα καταδεικνύει την έναρξη μιας περιόδου η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές σχέσεις καθώς και κάποιες συνεργασίες. 

Δεν αποκλείεται να προκύψουν αλλαγές σε αυτές, οι οποίες φαίνεται πως θα είναι προς όφελός σου.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση των καθημερινών αλλά και των πιο απαιτητικών επαγγελματικών θεμάτων για αυτό αξίζει να αφιερώσεις χρόνο και προσοχή σε αυτή, μιας και μέσω κάποιων συζητήσεων και επαφών που θα έχεις αυτές τις ημέρες θα βγεις κερδισμένος.

 

 

ΛΕΩΝ

Την Τετάρτη και την Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιο σου, δεν χρειάζεται να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι, για να απολαύσεις την προσοχή, την εκτίμηση και τον θαυμασμό των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, τόσο στη δουλειά σου, όσο και στις κοινωνικές και προσωπικές σου σχέσεις.

Είναι μια βδομάδα που χρειάζεται να κρατήσεις επιφυλακτικότητα ως προς τα νέα και τις πληροφορίες που μαθαίνεις, δεδομένου ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πλάνης.

Αισθηματικά

Μπορεί οι λέξεις «υπομονή» και «σύνεση» να μην σου λένε απολύτως τίποτα κυρίως όταν πρόκειται για την συναισθηματική σου ζωή, ωστόσο χρειάζεται να τις επιστρατεύσεις επειγόντως, για να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία στον δεσμό σου, για να μην επηρεάσεις αρνητικά την κατάσταση, δείχνοντας ορμητικότητα και κάποιες φορές σκληρότητα στις κουβέντες που ξεστομίζεις.

Αν δημιουργηθούν μπερδέματα και ρήγματα στην σχέση σου τώρα, ίσως αργήσει πολύ να επανέλθει.

Επαγγελματικά

Είναι γεγονός πως διανύεις μια αρκετά δραστήρια περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο, η οποία φαίνεται πως έχει δουλειές, υποχρεώσεις αλλά και κάποιες συναντήσεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια.

 Αυτές τις ημέρες θα είναι πιο εύκολο να οργανώσεις τη «δράση» σου προς τη σωστή κατεύθυνση η οποία -σε συνδυασμό με την καλή επικοινωνία- θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα μικρό ή μεγάλο στόχο για τη δουλειά!

 Από τις 21/6 ξεκινά μία περίοδος που θα δημιουργεί παρασκήνιο και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζήτησε τους προβληματισμούς, τους φόβους και τα διλήμματα σου που αφορούν στην επαγγελματική σου πορεία, με τους φίλους και τα προσφιλή σου άτομα αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να βρεις υποστήριξη στις ιδέες και τις απόψεις σου, δίχως να υπάρξουν παρατράγουδα και υπερβολές.

Έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά σε τυχόν παγίδες ή εξαπατήσεις προκύπτουν από πρόσωπα που προσεγγίζουν το ενδιαφέρον σου, χωρίς να έχουν ειλικρινείς προθέσεις.

 

Αισθηματικά

Ίσως θέλεις να κρατήσεις μέσα σου τις αμφιβολίες, το άγχος και τις ανασφάλειες που νιώθεις στην συναισθηματική σου καθημερινότητα και να βγάλεις προς τα έξω μια διαφορετική εικόνα, έτσι ώστε να καταλάβεις αν αυτά που πιστεύεις είναι αληθινά ή πλανεύεσαι από τις καταστάσεις ίντριγκας που δημιουργούνται με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Συγκρατήσου φραστικά κυρίως αυτήν την εβδομάδα, γιατί μπορεί τα λόγια να μην έχουν κόκκαλα, αλλά να τσακίσουν την ευτυχία στον δεσμό σου.

Επαγγελματικά

Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ίσως να εμφανίζονται συνεχώς νέα δεδομένα σε κάποια θέματα της δουλειάς.  Αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα και να μην τα αφήσεις να σου δημιουργούν άγχος. 

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου καταδεικνύει πως ξεκίνησε η εποχή των νέων επαγγελματικών συμμαχιών και της ενδυνάμωσης συναδελφικών σχέσεων.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Κάνε τις δέουσες συμφωνίες ή συνεργασίες με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αυτήν την εβδομάδα, παρότι τα πράγματα γύρω σου μπορεί να φαίνονται απατηλά.

 Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτη την δημιουργικότητα σου και την γονιμότητα της σκέψης σου.

Δες φίλους και γνωστούς κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά πρόσεξε τα οικονομικά σου και τις συζητήσεις γύρω από αυτά, γιατί δεν πρέπει να εμπλακεί τρίτο άτομο στις αποφάσεις και τις επιλογές σου. 

Αισθηματικά

Χρειάζεται να ελέγξεις καλύτερα το αίσθημα της καχυποψίας που θα επηρεάσει την συναισθηματική σου ζωή τις επόμενες ημέρες και να μην κλείνεσαι συνεχώς στον εαυτό σου έχοντας πεσμένη ψυχολογία για πράγματα που δεν έχεις αποδείξεις για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει έντονο πάθος και άπλετος αισθησιασμός στον δεσμό σου που υπερκαλύπτουν τις ανασφάλειες και τους φόβους σου, ενώ παράλληλα ισορροπούν το κλίμα στην σχέση σου.

Επαγγελματικά

Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 21/6 ξεκινά ένα διάστημα που θα φέρει σε προτεραιότητα θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά.

 Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα -οι οποίες θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου- και επίσης είναι εξίσου πιθανό να αρχίσει να δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να πετύχεις έναν δικό σου επαγγελματικό στόχο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις οργανώσει τις κινήσεις σου με ακρίβεια και μεθοδικότητα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτίμησε τα μέσα της εβδομάδας, για να κάνεις τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που επιθυμείς με τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σου, για να μετακινηθείς σε μέρη που επιθυμείς, για να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σου.

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για χαλάρωση και περισυλλογή, για ηρεμία και αποφυγή βαρύγδουπων υποσχέσεων από και προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικά

Λόγια καρδιάς και πράξεις αγάπης είναι το σύνθημα στην συναισθηματική σου ζωή αυτό το διάστημα, γιατί υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να αναθερμάνεις τον δεσμό σου και να βγάλεις από την μουντάδα και την στασιμότητα την σχέση σου.

Ακόμα και αν αισθάνεσαι πως το ταίρι σου σε απογοητεύει ή δεν ακολουθεί τον δικό σου τρόπο σκέψης, δεν πρέπει να το βάλεις κάτω και να επιτρέψεις να δημιουργηθούν αποστάσεις που μπορεί να είναι μοιραίες, και όχι προσωρινές.

Επαγγελματικά

Οι σκέψεις σου σχετικά με θέματα της δουλειάς φαίνεται πως θα δώσουν «δυναμικό παρών» και αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να βαδίζουμε προς τα μέσα του καλοκαιριού, όμως φαίνεται πως υπάρχει αρκετή κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. 

Η νέα θέση του Ήλιου είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να κανονίσεις ένα σεμινάριο ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επίσης αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές και θα βοηθήσουν επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις που θα μάθεις αυτήν την εβδομάδα και κυρίως τις τελευταίες μέρες, γίνουν αιτία και αφορμή να πέσει στο τραπέζι ένας φιλόδοξος στόχος σου για το άμεσο μέλλον και αυτό δημιουργεί συναρπαστικές εξελίξεις τόσο στη δουλειά σου, όσο και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες.

Αν για κάποιο λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην υλοποίηση ενός σχεδίου σου, μην απογοητεύεσαι, είναι πρόσκαιρη και όχι μόνιμη κατάσταση.

 

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος/η, καινούριες γνωριμίες δυναμιτίζουν με την παρουσία τους και το φλερτ τους την συναισθηματική σου ζωή, αποσπώντας το ενδιαφέρον και την προσοχή σου.

 Η ερωτική τύχη είναι μαζί σου είτε για να θεμελιώσεις μια νέα σχέση, είτε για να αναθερμάνεις με πάθος τις ιδιαίτερες στιγμές με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή, τόσο φλογίζονται τα βαθιά και ειλικρινή αισθήματα σου και άλλο τόσο θα σπάζει ο πάγος που είχε δημιουργηθεί.

Επαγγελματικά

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει σκέψεις γύρω από ζητήματα της δουλειάς, όμως είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει και κάποιες ανησυχίες.

Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι υπονομευτικό και για τη διάθεσή σου αλλά και για τη δουλειά.

Αυτές τις μέρες θα περάσεις από τη σκέψη στη δράση -όσον αφορά κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις- και σε αυτό θα βοηθήσουν και αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται απαραίτητα να διασταυρώσεις τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που φτάνουν αυτήν την εβδομάδα στα αυτιά σου, πριν χαρείς, πριν πετάξεις στα σύννεφα, πριν οργανώσεις τα καλοκαιρινά σου σχέδια για τις διακοπές σου.

Είναι ευχάριστες και καλότυχες οι επόμενες ημέρες, αρκεί να διαφυλάξεις τις επιτυχίες σου από τρίτα ενοχλητικά άτομα και από ένα παρασκήνιο που ανά πάσα ώρα και στιγμή έχει σκοπό να σε παραπλανήσει ή να σε κοροϊδέψει.

Αισθηματικά

Το ενδιαφέρον και την προσοχή σου τις επόμενες ημέρες τραβάει σαν μαγνήτης η προσωπική και συναισθηματική σου ζωή που κυριολεκτικά έλκει πολύχρωμες και όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και αν υπήρχαν στον δεσμό σου προβληματισμοί και αντιξοότητες, τώρα ανθίζει το προσοδοφόρο έδαφος για να εξαλειφθούν οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα.

Αν είσαι μόνος/η, το Σύμπαν σου επιφυλάσσει καινούριες, εξαιρετικές γνωριμίες και υπέροχα, καυτά φλερτ.

Επαγγελματικά

Θα βάλεις σε μία σειρά ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία ευθύνονται για αρκετές από τις ανησυχίες σου αλλά και για την έλλειψη χρόνου.

Όσο καλύτερα οργανώσεις την εργασιακή σου καθημερινότητα τόσο πιο άνετα θα νιώθεις και φυσικά αυτό είναι κάτι που θα αντικατοπτρίζεται και στη δουλειά σου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέψου μόνο, πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και προφύλαξε τον εαυτό σου από αμφίβολες ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σου αυτήν την εβδομάδα και αφορούν ή κάποιο συνεργάτη σου και τα οικονομικά σου ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

 Συνάντησε φίλους και γνωστούς, χωρίς να εμπιστεύεσαι τις βαθιές σου επιθυμίες και τις σκέψεις σου σε όλους, ξεκαθάρισε το θολό τοπίο που επικρατεί στις σχέσεις σου, με χιούμορ και ένα πλατύ χαμόγελο.

Αισθηματικά

Η αλήθεια είναι πως η προσοχή σου στρέφεται περισσότερο στα ενδοοικογενειακά ζητήματα ή στο χώρο του σπιτιού σου, είτε γιατί χρειάζεται να προγραμματίσεις κάποιες απρόσμενες δουλειές, είτε γιατί θέλεις διακαώς να φτιάξεις μια ιδιαίτερη φωλιά για τον άνθρωπο που αγαπάς.

 Έχεις στο πλευρό σου αγαπημένους φίλους και το ταίρι σου, διαθέτεις ζωντάνια, χαρά και ρομαντική διάθεση για να εκπληρώσεις τις ερωτικές σου φαντασιώσεις, μην αφήνεις τις στιγμές να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικά

Η καθημερινότητα στη δουλειά θα αποκτήσει βαρύνουσα σημασία για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς ό,τι συμβαίνει εκεί θα επηρεάζει σε ένα μεγάλο βαθμό και τη διάθεσή σου αλλά και την κατανομή του χρόνου σου.

 Το διάστημα που ξεκινά μπορεί να φέρει παραπάνω υποχρεώσεις και απαιτήσεις σε εργασιακό/επαγγελματικό επίπεδο, όμως αυτό θα φέρει και τις ανάλογες ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Από την μία όψη του νομίσματος υπάρχουν τις επόμενες ημέρες αρκετά προβλήματα για επιλύσεις στην δουλειά σου και όχι μόνο, από την άλλη όμως υπάρχει μέσα σου και γύρω σου αισιοδοξία πως μπορείς να τα καταφέρεις, χωρίς να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά και κινδυνεύεις να εξαπατηθείς.

Χρειάζεται προσοχή το Σαββατοκύριακο, γιατί μπορεί να πιαστείς στον ύπνο από «υπερβολικά» θετικά νέα ή ειδήσεις που μαθαίνεις και ίσως δεν είναι αληθινά.

Αισθηματικά

Είναι σίγουρο πως αφοσιώνεσαι στο ερωτικό σου ταίρι, πως αγαπάς αληθινά και παθιασμένα, πρόσεξε όμως τις επόμενες μέρες την υπερβολική κτητικότητα και τη ζήλεια που ίσως προκαλέσουν κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί χρειάζεται διπλωματικός χειρισμός και όχι εξάψεις και καβγάδες αν κάτι δεν ικανοποιεί τις απόψεις σου.

Σκέψου πως το να ασκείς πίεση στον δεσμό σου, το πιθανότερο είναι να κουράσεις με την στάση και τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε δημιουργικές ιδέες για τη δουλειά αλλά και κάποια νέα σχέδια που έχεις κατά νου, που καταδεικνύουν την αρχή ενός πολύ δημιουργικού διαστήματος για εσένα.

 Αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες τότε αυτό το διάστημα θα έχεις μεγαλύτερη έμπνευση και πάρα πολλές νέες ιδέες! 

Οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι βοηθητικές για να κλείσεις κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες.

 

1

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This