EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 20-26 Μαρτίου

20 Mar, 2023

Προβλέψεις εβδομάδας 20 – 26 Μαρτίου από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου.

 

 

ΚΡΙΟΣ
Υπάρχει από αυτήν την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο σου, μια ακόμα μεγαλύτερη τάση για δημιουργικότητα και παραγωγικότητα, όπως υπάρχει επίσης όρεξη και κέφι για να αλλάξεις με άκρως μαχητικό τρόπο τα άσχημα και τα ανάποδα της καθημερινότητας σου.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο, γιατί αυξάνεται ο παρορμητισμός και έτσι μπορεί να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες τόσο στη δουλειά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μην βιάζεσαι να τα κάνεις όλα και μάλιστα πολύ καλά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει μέσα σε λίγες ημέρες, αφουγκράσου παράλληλα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του δεσμού σου, απομάκρυνε από την καρδιά σου όλους εκείνους τους φόβους που σε αγχώνουν και σε αναγκάζουν να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για σοβαρά θέματα που απασχολούν τη σχέση σου. Πάντρεψε το συναίσθημα και τη λογική σου, για να βγεις με το συναισθηματικό κέρδος που αξίζεις, σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αταξία κυριαρχεί στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, όπου δεν θα λείψουν οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και τα μισά, κοφτά λόγια που δεν θα σου δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις!
Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις θα τις μετανιώσεις!
Στα οικονομικά μπαίνεις σε καλή περίοδο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 3,13,25,64

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ανασκόπηση του παρελθόντος και παράλληλα διάθεση να τακτοποιήσεις πρωτίστως εσωτερικά και κατόπιν πρακτικά τις όποιες ανασφάλειες προκύπτουν, περιλαμβάνει το μενού της εβδομάδας, δεδομένου ότι και ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη συμβαίνουν στο ζώδιο του Κριού.
Η τύχη είναι με το μέρος σου, για αυτό μην χάσεις καμιά ευκαιρία στη δουλειά σου, που θα βοηθήσει να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου.
Μην βιάζεσαι να γίνουν όλα μαζί, δείξε σωφροσύνη στις κινήσεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βάλε τέλος στα συναισθηματικά διλήμματα με το ταίρι σου γιατί ίσως δεν υπάρχει τίποτα που να σας απομακρύνει, δώσε απαντήσεις και λύσεις στον δεσμό σου, άκουσε τις συμβουλές ενός μεγαλύτερου ατόμου που θέλει το καλό σου, μην αφήνεις στην τύχη της μια αγάπη να πάει χαμένη.
Αν είσαι ελεύθερος/η, ξεδίπλωσε το φλογερό σου ταμπεραμέντο στο φλερτ μιας νέας γνωριμίας, πάρε τα ηνία της ερωτικής ζωής στα χέρια σου και μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, όταν σου γνέφει το πάθος και το ενδιαφέρον του άλλου φύλου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ευάλωτα και εκτεθειμένα βρίσκονται τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα και το γεγονός αυτό σε γεμίζει με αμφιβολία, ανασφάλεια και αβεβαιότητα για την πορεία και των επαγγελματικών σου!
Συγκροτήσου, οργανώσου και … μην εμπιστεύεσαι εύκολα!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 4,15,33,48

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εγκαινιάζεται από αυτήν την εβδομάδα, μια περίοδος που οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο και λόγο στην επαγγελματική σου καθημερινότητα, αλλά και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες, δεδομένου ότι ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη, βοηθούν να γνωρίσεις ανθρώπους και να έλξεις πρόσωπα γύρω σου, που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και ιδέες και έτσι να δημιουργηθούν υπέροχες και ωφέλιμες νέες φιλίες ή συνεργασίες, που εξάπτουν ακόμα περισσότερο τη φαντασία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις την σκυτάλη της επικοινωνίας με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, έχεις το μαγευτικό ταλέντο να έλξεις μια καινούρια γνωριμία αν είσαι ελεύθερος/η, διαθέτεις την δυνατότητα να βάλεις σε τάξη οτιδήποτε χαλαρό υπάρχει στο δεσμό σου, μην αφήνεις λοιπόν τα πλάνα λόγια τρίτων ατόμων, που ίσως επιβουλεύονται το καλό της σχέσης σου, να σπείρουν διχόνοιες στο ταίρι σου.
Ο δρόμος ενός ταξιδιού με το αντικείμενο του πόθου σου είναι ανοιχτός, εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές αστρολογικές όψεις για να αναθερμάνεις την συναισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθυστερούν να υλοποιηθούν κάποια επαγγελματικά σχέδια και αυτό σε πάει πίσω, ενώ νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί!
Στα οικονομικά συγκράτησε τα επενδυτικά σχέδια είτε την τόλμη στις αγορές, θα κάνεις λάθη.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 7,36,41,2

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σε προτρέπει να κάνεις τις επόμενες ημέρες κάποια νέα, επαγγελματικά ξεκινήματα που ήδη είχες στο μυαλό σου, να επεκτείνεις μια ήδη υπάρχουσα συνεργασία σου με ευνοϊκότερους όρους, να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή.
Μπορεί να θέλεις να δεις να συμβαίνουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να βιάζεσαι να αλλάξεις ριζικά το τοπίο στην καθημερινότητα σου, σκέψου όμως «πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει».
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ανοίγει σταδιακά και σταθερά το ερωτικό μονοπάτι της συναισθηματικής και σεξουαλικής ολοκλήρωσης με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα σου, ενώ το πάθος μπερδεύεται με τις εντάσεις κάποιες φορές και οι δυσκολίες στη συνεννόηση με το ταίρι σου, μπορούν τώρα να δώσουν τη θέση τους στην τρυφερότητα και στην αφοσίωση.
Αν δεν χαμηλώσεις τους τόνους και δεν αρπάξεις την ευκαιρία για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με το άλλο σου μισό, μην περιμένεις να ακολουθήσει πιστά τους δικούς σου ρυθμούς έρωτα και αγάπης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρξουν σε λόγια ή σε έγγραφα θα προκαλέσουν σύγχυση και ανησυχία αυτή την εβδομάδα στην εργασία σου! Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πιο πλεονεκτική περίοδο!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,32,45,11

 

ΛΕΩΝ
Μια άκρως βοηθητική εβδομάδα ανατέλλει για τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις κοινωνικές σου σχέσεις, γιατί οι πλανητικές συγκυρίες σε καλούν να γυρίσεις σελίδα στις μέχρι τώρα συνθήκες της δουλειάς σου, και να βάλεις πλώρη για νέους δρόμους, που σε κάνουν αφ’ ενός μεν πιο δημιουργικό/ή, αφ’ ετέρου ίσως νιώσεις αρκετή πίεση μέχρι να φτάσεις στην κορυφή της επιτυχίας.
Τώρα δεν αρκεί να έχεις γνώση και σοφία, αλλά να μπορείς να εδραιώσεις τη θέση σου στους χώρους που κινείσαι.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως διανύεις μια αρκετά έντονη ερωτική περίοδο και καλό είναι να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία, έτσι ώστε να αγκαλιάσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, αφήνοντας έξω από τον δεσμό σου, τον εγωισμό και τις ίντριγκες.
Αν περιμένεις μια επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος ή αν είσαι μόνος/η, τότε τα νέα είναι υπέροχα για όσα ονειρεύεσαι, για αυτά που επιθυμείς μέσα από την καρδιά σου και για εκείνα που σου χρωστάει το πεπρωμένου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα τρέχουν από παντού και νιώθεις κάπως παγιδευμένος αυτή την εβδομάδα. Προσοχή στις οικονομικές επενδύσεις και στις αγορές. Στα επαγγελματικά μπαίνεις σε μία άκρως δημιουργική περίοδο!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 9,14,28,36

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μέρες, που καλείσαι να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου, και μέσα από αυτή τη στάση σου έρχονται και μεγαλύτερα έσοδα από τις προσπάθειες και τους κόπους σου, δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη επηρεάζει το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητας σου, που αφορά στις ευχάριστες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, προκειμένου να βελτιώσεις την κοινωνική και την προσωπική σου ζωή.
Υπάρχει τύχη, αλλά και η ευλογία του Σύμπαντος κυρίως τις τελευταίες μέρες της βδομάδας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μην έχεις παρωπίδες και μην διστάζεις να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα τα βαθιά και ειλικρινή σου συναισθήματα.
Ακόμα κι αν έχουν γίνει πρόσφατα κάποια λάθη στον δεσμό σου άσε να λειτουργήσει ο νόμος της προσφοράς και της δοτικότητας, άσε την συναισθηματική και την αισθησιακή έλξη να κάνουν το θαύμα τους. Αναζήτησε ιδανικές στιγμές και φλογερές συγκινήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, μπορείς να απολαύσεις το καυτό φλερτ μιας υπέροχης, νέας γνωριμίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ανάγκες σου αυξάνονται έτσι και τα οικονομικά αποτελούν έναν βραχνά αυτή την περίοδο!
Στα επαγγελματικά κουράζεσαι αρκετά και προβληματίζεσαι για την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 6,17,63,24

 

 

ΖΥΓΟΣ
Αξίζει να προσπαθήσεις αυτήν την εβδομάδα, να κρατήσεις κοντά σου τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις που αξίζουν να μείνουν στη ζωή σου, καθώς μέσα από αυτές μπορείς να πάρεις ακόμα περισσότερη δύναμη για να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις επιδιώξεις σου.
Νέα Σελήνη και Ήλιος στον Κριό, προτείνουν να κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα ή διλήμματα επηρεάζουν τις απόψεις σου και τα μελλοντικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν με την πρώτη δοκιμασία ή το πρώτο καβγαδάκι με το ταίρι σου ανέβουν οι τόνοι, τότε υπάρχει κίνδυνος να ταραχτούν απότομα τα νερά στον δεσμό σου, αν όμως κάνεις λίγο τα στραβά μάτια, τότε προβλέπονται στιγμές γεμάτες με μεθυστικές και μαγικές εικόνες χαράς και ευτυχίας.
Αν είσαι μόνος/η, μια καινούργια, ενδιαφέρουσα και τρυφερή γνωριμία ίσως ξεμυαλίσει για τα καλά το μυαλό και τις σκέψεις σου, για αυτό μην δώσεις τα πάντα από την πρώτη στιγμή, εκτός από τον ερωτισμό και το έμφυτο πάθος σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αστάθειες, αναβολές, καθυστερήσεις και … συγχύσεις αναμένονται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα!
Προσπάθησε να αποφύγεις την τεμπελιά και την ασυνέπεια!
Στα οικονομικά η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε βάζει σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 17,8,33,42

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με ομαδικό πνεύμα και με άψογη συμπεριφορά σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους και τα επαγγελματικά σου σχέδια που τώρα μπορούν να πάρουν το δρόμο της επιτυχίας, αρκεί να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς με τους στενούς σου συνεργάτες και τα φιλικά σου άτομα.
Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο, ξυπνά ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τη δουλειά σου και σε παρακινεί να λάβεις γνώση και σοφία για το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έντονα ρομαντικά συναισθήματα μπορούν να αναπτυχθούν με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, φιλικές συντροφιές που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φέρουν μια απίθανη νέα γνωριμία αν είσαι μόνος/η, ευχάριστες και ιδανικές στιγμές στον δεσμό σου, είναι τα γεγονότα που πρέπει να εκμεταλλευτεί η καρδιά σου, για να νιώσεις την απόλυτη ολοκλήρωση στην ερωτική σου ζωή.
Μην διστάζεις να αποκαλύψεις στο ταίρι σου τι νιώθεις, τι θέλεις και τι διεκδικείς από τον έρωτα, μην σταματάς να λες το σε αγαπώ στο άλλο σου μισό, μην αφήνεις να χάνονται πολύτιμες στιγμές στη σχέση σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βιώνεις ανταγωνισμό στα επαγγελματικά και γίνεσαι λίγο πιο σκληρός στις δράσεις και στις αποφάσεις σου!
Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος γιατί βγαίνουν πολλά έξοδα στην επιφάνεια που δεν υπολόγιζες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ :13,17,26,63

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δημιουργικότητα και η αξιοσύνη σου εκτοξεύεται στα ύψη αυτήν την εβδομάδα, δεδομένου ότι το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και η Ν. Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, βάζουν φτερά στα πόδια σου, ενώ παράλληλα δημιουργούνται ευκαιρίες για να προοδεύσεις στο χώρο της δουλειάς σου, για να καρπωθείς μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη, για να έχεις αυξημένα έσοδα από τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει.
Μπορείς τώρα να διεκδικήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και να κάνεις πράξη τα θέλω και τους στόχους σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ας είσαι το επόμενο διάστημα ένας πολύ καλός ακροατής στα προβλήματα και στις αγωνίες του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, ας προσπαθήσεις να συμβουλέψεις το ταίρι σου με ηρεμία και γαλήνη σε ότι σου εμπιστευτεί, για να απολαύσεις χωρίς κόπο και χρόνο τις απίθανες, δοτικές στιγμές που έχεις ανάγκη.
Αν πιστεύεις πως σε έχει ξεχάσει ο έρωτας, τότε δεν έχεις παρά να απαντήσεις θετικά στην απίστευτη πρόταση μιας νέας γνωριμίας, να γνέψεις με ενδιαφέρον στο καυτό φλερτ του άλλου φύλου, να ταξιδέψεις νοερά ή πραγματικά με το άλλο σου μισό, στη διαδρομή της χαράς και της ευτυχίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βιώνεις ανταγωνισμό στα επαγγελματικά και γίνεσαι λίγο πιο σκληρός στις δράσεις και στις αποφάσεις σου!
Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος γιατί βγαίνουν πολλά έξοδα στην επιφάνεια που δεν υπολόγιζες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 10,22,52,78

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Παρασκευή και το Σάββατο θεωρούνται οι καλύτερες ημέρες της εβδομάδας, προκειμένου να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στους χώρους που κινείσαι, έτσι ώστε να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα τύχη που είναι στο πλευρό σου.
Όσες κόντρες κι αν προκαλέσει ο Άρης από τον Καρκίνο με συνεργάτες και φιλικά σου πρόσωπα, διαθέτεις την διπλωματική ευελιξία και την ευγλωττία, για να ξεπεράσεις οποιαδήποτε μικροεμπόδια παρουσιαστούν στο δρόμο σου για την επιτυχία.
 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις τον πολύτιμο χρόνο να σκεφτείς διπλά τις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον του δεσμού σου, για αυτό μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για το πρόσωπο που αγαπάς, πολύ δε περισσότερο μην κουράζεις το ταίρι σου με ερωτήσεις που μόνο εσύ μπορείς να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις.
Απόλαυσε όσο μπορείς καλύτερα ιδανικές, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, στόλισε με την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σου την σχέση σου, δώσε σημασία στην κάθε λεπτομέρεια που θα αναθερμάνει την συναισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κούραση, εκνευρισμός και … αλαλούμ υπάρχει αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου! Προσπάθησε να συντονίσεις τις σημαντικές σου υποχρεώσεις χωρίς να αναλώνεσαι σε άσκοπες ενέργειες, κινήσεις ή αποφάσεις που σου ροκανίζουν το χρόνο!
Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,11,32,29

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναρωτήσου τις επόμενες ημέρες, μήπως πρέπει να κάνεις κάποιες απαραίτητες και επείγουσες αλλαγές στην καθημερινότητα σου, έτσι ώστε να πάρεις διαφορετικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου σχέδια και τους μελλοντικούς σου στόχους;
Μπορεί να έχεις λίγη νευρικότητα παραπάνω από την κανονική, ίσως επίσης θέλεις να αποφύγεις κάποιες «επικίνδυνες» συζητήσεις με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο χρειάζεται να πάρεις περισσότερες και πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες για να επιτύχεις τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να πείσεις με την εκφραστικότητα και τις ελεύθερες ιδέες σου τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, ότι δεν μπορούν να σας απομακρύνουν οι ίντριγκες και τα κακόβουλα σχόλια τρίτων, μπορείς επίσης να σταθείς στο πλάι του άλλου σου μισού, προσφέροντας τρυφερότητα και συναισθηματική ηρεμία.
Αν είσαι αδέσμευτος/η, οι μέρες προσφέρονται για φλερτ με το άλλο φύλο, για καινούργιες γνωριμίες ακόμα και μέσα από το επαγγελματικό ή φιλικό σου περιβάλλον, για νέες περιπέτειες που σου χαρίζουν συναισθηματικές και σεξουαλικές εμπειρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις ή και διαφορές … Στα οικονομικά φαίνεται ότι θίγονται τα συμφέροντά σου, είτε από λάθη και απερισκεψίες σου, είτε γιατί σε αυτή την φάση δεν μπορείς να έχεις τις επιλογές που θα θελες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 6,51,24,36

 

 

ΙΧΘΥΕΣ
Ανακάλυψε αυτήν την εβδομάδα, τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου, δεδομένου ότι υπάρχει εύνοια της τύχης και ευκαιρίες για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.
Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι πιο αποδοτικές ημέρες για να συζητήσεις με ανώτερα άτομα στη δουλειά σου, για να εκμυστηρευτείς τα σχέδια σου σε έμπιστους φίλους.
Θάρρος και αποφασιστικότητα είναι τα μηνύματα που στέλνει το Σύμπαν με το πέρασμα του Άρη στο φιλικό σου Καρκίνε, οπλίσου λοιπόν με τόλμη και αισιοδοξία, για να υλοποιήσεις στο ακέραιο τις επιδιώξεις και τους στόχους σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διαθέτεις έναν απόλυτα πειστικό και διαπραγματευτικό λόγο και ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείς τις αρετές και τα οφέλη που φέρνουν οι πλανητικές όψεις στην συναισθηματική σου ζωή και ιδιαίτερα στη μόνιμη σχέση σου.
Κι αυτός ο λόγος, ας είναι ρομαντικός, τρυφερός, γεμάτος αλήθειες ψυχής, δεδομένου ότι μόνο τότε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα πέσει ανεπιφύλακτα και παθιασμένα στην αγκαλιά σου.
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στον έρωτα, για αυτό αν περιμένεις μια επανασύνδεση, ξεκαθάρισε πρώτα με το παρελθόν και μετά άνοιξε τα φτερά σου με νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες καταστάσεις σε εκνευρίζουν στα επαγγελματικά σου, ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι σε ένα διάστημα που πρέπει να πάψεις να εξαρτάσαι από άλλους και να κοιτάξεις να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις τους σκοπούς σου!
Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και ευκαιρίες ανόδου!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 42,14,49,50

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This