EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου

26 Jun, 2023

Προβλέψεις-εβδομάδας-26-Ιουνίου – 2 Ιουλίου, με την Βαλεντίνη Βασιλειάδου.

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ενώ θα ξεκινήσει με ένταση θα βελτιωθεί στη συνέχεια της, μιας και οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν θα δημιουργήσουν αντικρουόμενες ενέργειες και κατά συνέπεια συναισθήματα. 

 Απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και κράτησε απόσταση από γεγονότα και πρόσωπα που σου δημιουργούν εκνευρισμό. 

Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να φέρουν ένα «δώρο» είτε το ταμείο είτε στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα  μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και προσωπικό επίπεδο. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και τη ψυχραιμία σου, ακόμα και αν υπάρξουν μικρά πραγματάκια τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, καθώς αυτή η εβδομάδα θα φέρει τέτοιου είδους θέματα. 

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξουν «ανατροπές» σε μία γνωριμία που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, δώσε λίγο χρόνο μέχρι να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 27/6 και από τη νέα του θέση πιθανό να δημιουργήσει μία εσωστρέφεια και υποκειμενική οπτική σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. 

Αν δεν θέλεις να παρασυρθείς από άγχη και ανησυχίες για διάφορα επαγγελματικά θέματα, προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις και να τα δεις όσο πιο σφαιρικά γίνεται, προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις στην πραγματική τους διάσταση.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ανατροπές σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποιες εντάσεις με τους οικείους σου. 

Από τις 27/6 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί ένα «κανάλι» επικοινωνίας και συνεννόησης και έτσι να διευθετηθούν τυχόν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες.

 Ο Ερμής από τη νέα του θέση είναι πιο φιλικός προς την ενέργειά σου και θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά σου, καθώς αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα φαίνεται ότι μπορεί να φέρει εντάσεις και ανατροπές σε προσωπικές υποθέσεις. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ηρεμία οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να φέρει διαφωνίες μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και απόκλεισε σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν και το κλίμα αλλά και την εξέλιξη της σχέσης σου. 

Αν είσαι ελεύθερος ίσως να έρθεις αντιμέτωπος με τη συμπεριφορά ενός προσώπου που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, η οποία θα σου δημιουργήσει ερωτηματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ενώ η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ανατρεπτική διάθεση φαίνεται πως κατά το δεύτερο μισό της η ισορροπία θα επανέλθει, δημιουργώντας ένα καλύτερο κλίμα αλλά και ευκαιρίες σε ζητήματα της δουλειάς. 

Μάλιστα την πρώτη ημέρα του Ιουλίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και το εξάγωνο τους με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενδεχομένως να φέρουν ένα ευχάριστο νέο για μία επαγγελματική υπόθεση, μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα είναι πιθανό να ξεκινήσει με λίγα νευράκια, τα οποία αν αφεθούν χωρίς διαχείριση ενδεχομένως να κοστίσουν ποικιλοτρόπως.

 Επίσης δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία κινούνταν στο παρασκήνιο το προηγούμενο διάστημα.

 Οποιοδήποτε και αν είναι το σενάριο αυτής της εβδομάδας προσπάθησε να κρατήσεις απόσταση από καταστάσεις που ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορούν να παίξουν με την υπομονή σου και να αποφύγεις βιαστικές αντιδράσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εκτός από τον Άρη και η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό -η ενέργεια του θα γίνει πιο έντονη προς το τέλος της εβδομάδας- και μπορεί να φέρει κάποιους διαξιφισμούς ή αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος αν αυτό δεν είναι απαραίτητο, καθώς φαίνεται πως αυτά θα βάλουν το λιθαράκι τους και θα εντείνουν τον εκνευρισμό που ούτως ή άλλως θα υπάρχει σαν ενέργεια αυτές τις ημέρες. 

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη για ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή λόγω κάποιων «λεπτομερειών» στις οποίες ενδεχομένως να μην είχες δώσει σημασία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 27/6 και από τη νέα του θέση θα εγκαινιάσει είναι διάστημα κατά το οποίο θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά θέματα και οι συζητήσεις γύρω από αυτά θα αρχίσουν να πληθαίνουν. 

Οι δύο τελευταίες ημέρες αυτής της εβδομάδας μπορεί να φέρουν μία καλή έκβαση σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μία συζήτηση που διαπραγματεύεται οικονομικά ζητήματα, και αυτό θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις και το ταμείο σου!

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη καθώς μπορεί να ξεκινήσει με ανατροπές σε θέματα που αφορούν μία ομάδα στην οποία είσαι μέλος, όμως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις αρκετά από αυτά. 

Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο (26/6) θα δημιουργήσει εκνευρισμό σε συνομιλίες και επαφές και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται διαχείριση, προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις είτε σε μία ομάδα είτε με φίλους σου. 

Από τις 27/6 που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο θα εξάρει τα συναισθήματα τα οποία θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο από τυχόν αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις με πρόσωπα που αγαπάς.

 Η εβδομάδα κλείνει με ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα ίσως να έχει κάποιες ανατροπές και κακή διάθεση .

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι επαφές με φίλους, η συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά και η επικοινωνία θα χρειαστούν προσοχή ώστε να μην δημιουργήσουν διενέξεις μεταξύ σας. 

Ένα κοινό project μπορεί επίσης να φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, οι οποίες θα είναι πιο εύκολο να επιλυθούν προς το Σαββατοκύριακο. 

Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες μπορεί να έχουν κάποιες ανατροπές όσον αφορά μία συνάντηση που έχεις κανονίσει, όμως το Σαββατοκύριακο θα είναι άκρως τυχερό και δεν αποκλείεται να φέρει μια προσωπική/αισθηματική επιτυχία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα οι κινήσεις κάποιων ανθρώπων ενδεχομένως να επηρεάσουν τις ισορροπίες στη δουλειά αλλά και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με αυτή, αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιο έντονο κατά τις πρώτες ημέρες της. 

Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καθώς θα υπάρχει ένα εκρηκτικό κλίμα γενικά, το οποίο δεν θα βοηθήσει να διευθετηθεί οποιοδήποτε θέμα. 

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου,την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα της δουλειάς και να βγεις «αλώβητος» από οποιαδήποτε πιεστική κατάσταση.

 

 

 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο σημαντική εβδομάδα του Ιουνίου για το δικό σου ζώδιο.

Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις, με αφορμή ζητήματα της δουλειάς. 

Δώσε περισσότερη προσοχή στον τρόπο που θα προσεγγίζεις τα θέματα που την αφορούν, αλλά και στην επικοινωνία που θα έχεις με προϊσταμένους και υφιστάμενους σου ώστε να μην δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα η οποία «θα μυρίζει μπαρούτι». 

Από τις 27/6 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σημάνει την αρχή ενός διαστήματος που θα έχει παρασκήνιο για εσένα, για αυτό χρειάζεται να δώσεις προσοχή όχι μόνο στα σχέδια και τις αποφάσεις σου αλλά και στους ανθρώπους που θα τις εμπιστευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτές οι ημέρες θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα και πιθανό να φέρουν ένταση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, η οποία θα χρειαστεί προσεκτική αντιμετώπιση ώστε να μην ενισχυθεί. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως νιώσεις αυτές τις ημέρες πως ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει ή πως έχετε διαφορετικές προτεραιότητες, προτίμησε να συζητήσεις τυχόν παράπονα ώστε να βρεθεί μία λύση και απόφυγε όσο γίνεται τις αντιπαραθέσεις καθώς θα οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις εκατέρωθεν. 

Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες ενδεχομένως να φέρουν κάποιες ανατροπές στην εξέλιξη μία γνωριμίας, ίσως να υπάρξει μία συζήτηση που θα δημιουργήσει ένταση, όμως δεν θα είναι αντιπροσωπευτικές για να βγάλεις γενικά συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης του Άρη και του Ουρανού καταδεικνύει πως αυτές θα είναι εκρηκτικές ημέρες και για τη δουλειά για αυτό οι κινήσεις και οι αντιδράσεις σου χρειάζονται σύνεση και προσοχή, ώστε να μην ρίξουν «λάδι στη φωτιά» σε ένα κλίμα που ούτως ή άλλως φαίνεται πως θα είναι τεταμένο. 

Βέβαια αυτή η εβδομάδα πέρα από δυσκολίες έχει και θετικές ημέρες καθώς την πρώτη ημέρα του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί μία σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και του Ερμή, το οποίο θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τυχόν διενέξεις και διαφωνίες που μπορεί να δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη δουλειά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες «διαφωνίες» .

Αυτές οι «διαφωνίες» φαίνεται πως θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα σε αυτές τις ημέρες, για κάποιους θα είναι πιο έντονο για κάποιους άλλους όχι και τόσο έντονο. 

Εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία δηλαδή στα ζώδια που ναι μεν θα επηρεαστούν και μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση με φίλους, γνωστούς και διάφορα άλλα πρόσωπα, όμως αυτές οι διαφωνίες δεν θα δημιουργήσουν αξεπέραστα ζητήματα και νεύρα. 

Από τις 27/6 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα ξεκινήσει ένα πιο επικοινωνιακό διάστημα το οποίο θα «ζεστάνει» προσωπικές και φιλικές σχέσεις και θα δημιουργήσει μία ωραία ροή στην επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορεί να είσαι από τα ζώδια που δεν θα επηρεαστούν τόσο έντονα από τη δυσαρμονική όψη του Άρη και του Ουρανού όμως και πάλι θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή, καθώς είναι πιθανό να επηρεάζεται ο σύντροφός σου ή να υπάρξουν κάποιες συγκυρίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. 

Από τις 27/6 και μετά -σταδιακά- θα υπάρχει καλύτερη διάθεση στην επικοινωνία και περισσότερη όρεξη για να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα έχει προκύψει, χωρίς εντάσεις. 

Αν είσαι ελεύθερος, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου μία θετική όψη του Ήλιου και του Ερμή, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πιθανό να σχετίζεται με το φιλικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με αφορμή ζητήματα της δουλειάς, τις οποίες όμως θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκεί να τις προσεγγίσεις με καλή διάθεση και υπομονή. 

Από τις 27/6 αυτό θα είναι πιο εύκολο να συμβεί καθώς η νέα θέση του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία με τους άλλους. 

Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και όσο πιο ευέλικτος είσαι απέναντι σε τυχόν αλλαγές του προγράμματος σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βγεις «αλώβητος» από αυτές. 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες ανακατατάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. 

Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό τον εκνευρισμό να εκφραστεί σε συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι πιο έντονες για όλους μας.

 Από τις 27/6 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου τα συναισθήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά και τις σχέσεις, οι οποίες μπορεί να είχαν κάποιες δύσκολες στιγμές τις προηγούμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται απέναντι σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά εσένα και το σύντροφό σου, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες εντάσεων.

Μετά τις 27/6 θα έρθουν ευκαιρίες για να διευθετηθεί οποιοδήποτε θέμα μπορεί να σας είχε απομακρύνει ή να σας δημιούργησε ένταση.

 Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί σχετικά με μία γνωριμία ή να προκύψουν κάποιες πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητα, οι οποίες ενδεχομένως να αναβάλουν μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το κλίμα που θα επικρατήσει στη δουλειά αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερο καθώς τυχόν διαφωνίες ενδεχομένως να εξελιχθούν σε συγκρούσεις με αφορμή ζητήματα της δουλειάς. 

Ενώ οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πιο απαιτητικές, μετά την Πέμπτη (29/6) θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες διευθέτησης αρκετών ζητημάτων.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι μπροστά από μία απαιτητική εβδομάδα που θα ξεκινήσει με μία δυσαρμονική όψη, η οποία ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια υποβόσκοντα ζητήματα και παράπονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

Ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας δείξε περισσότερη προσοχή στον τρόπο που προσεγγίζεις διάφορα ζητήματα και κράτησε την καλή σου διάθεση, αν δεν θέλεις να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο προσωπικό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

 Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε περισσότερη προσοχή σε ζητήματα της δουλειάς καθώς αυτά εξακολουθούν να αποτελούν τη νούμερο ένα αιτία αντιπαραθέσεων και σε προσωπικό επίπεδο. 

Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έρθουν πιο όμορφες στιγμές για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς τα θετικά συναισθήματα θα υπερισχύσουν του εκνευρισμού και θα σας φέρουν κοντά. 

Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δεν θα δημιουργήσει σταθερότητα ώστε να εξελιχθεί μία αισθηματική σου υπόθεση, για αυτό χρειάζεται να κάνεις λίγες ημέρες υπομονή και να μην πάρεις κάποια απόφαση για μία γνωριμία εν μέσω συναισθηματικής έντασης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο επαγγελματικός τομέας, κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά καθώς και κάποιες εκκρεμότητες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα σε αυτή την εβδομάδα και πολύ πιθανό να σε βάλουν στη διαδικασία να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμά σου προκειμένου να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα.

Από τις 27/6 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και το Σαββατοκύριακο με τη θετική όψη που θα σχηματίσει με το Δία θα έρθουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις αρκετά από αυτά που σου έχουν δημιουργήσει άγχος και αρνητικές σκέψεις, αρκεί να βασιστείς στη δύναμή της επικοινωνίας η οποία θα κάνει θαύματα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει ανατρεπτικά και ενδέχεται να φέρει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. 

Αυτές τις ημέρες προσπάθησε να μην «στριμώχνεις» πολλές δουλειές μέσα στο πρόγραμμα σου, ώστε να είναι πιο εύκολο να αλλάξεις κάποιες από αυτές σε περίπτωση που εμφανιστεί μία σημαντική προτεραιότητα. 

Από τις 27/6 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί στον οικονομικό τομέα καθώς ξεκινά μία περίοδος η οποία θα φέρει αρκετές ιδέες για να διευθετήσεις καλύτερα θέματα του ταμείου σου και ακόμα περισσότερες ιδέες σε περίπτωση ασχολείσαι με το επιχειρείν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε ιδιαίτερη σημασία στις δουλειές που μοιράζεσαι από κοινού με το σύντροφό σου, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μία νευρικότητα μεταξύ σας.

 Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον οι οποίες μπορεί να φέρουν κάποιες διαφωνίες και να δημιουργήσουν ένα συγκρουσιακό κλίμα, όμως αυτό θα είναι κάτι προσωρινό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Από τις 27/6 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να μην οδηγήσουν σε αποφάσεις οι οποίες θα μείνουν σταθερές, καθώς είτε από την πλευρά σου είπε από την πλευρά των άλλων κάτι φαίνεται πως θα αλλάξει σε αυτές.

 Την πρώτη μέρα του Ιουλίου, θα δημιουργήσουν πολύ καλές ευκαιρίες για να διευθετηθεί ένα φλέγον εργασιακό/οικονομικό ζήτημα.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη από το ζώδιο του Λέοντα και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου η οποία μπορεί να φέρει εντάσεις, όσο περνούν οι ημέρες αυτό το κλίμα των εντάσεων θα καταλαγιάζει δίνοντας τη θέση του σε πιο ήρεμες στιγμές.

 Δώσε προσοχή σε θέματα τα οποία μπορούν να σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση, καθώς αυτά ίσως γίνουν πιο έντονα αυτή την εβδομάδα.

 Από τις 27/6 θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις αρκετά πράγματα, τα οποία ενδεχομένως να είχαν μπει εμπόδιο σε κάποια σχέση σου.

 Την πρώτη μέρα του Ιουλίου η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στον Καρκίνο και το εξάγωνο τους με το Δία στον Ταύρο, καταδεικνύουν πως ο νέος μήνας μπαίνει «με το δεξί» φέρνοντας εύνοια και τύχη στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας κρύβουν ένταση η οποία είναι πιθανό να προέλθει από συσσωρευμένα παράπονα και πράγματα τα οποία έχουν παραμείνει ως εκκρεμότητες και αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου.

Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να μην σου δώσουν το κίνητρο για να αφιερώσεις χρόνο και προσοχή στην προσωπική σου ζωή, όμως το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με ένταση όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πως θα εξελιχθεί, καθώς φαίνεται πως το δεύτερο μισό της θα φέρει ευκαιρίες. 

Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου οι συζητήσεις με συνεργάτες θα έχουν την τιμητική τους και μάλιστα φαίνεται πως θα προκύψουν και πολλές ευκαιρίες από αυτές.

 Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου η θετική όψη μεταξύ του Ήλιου του Ερμή και του Δία μπορεί να φέρει από ένα ευχάριστο νέο το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά, μέχρι και τη διευθέτηση ενός ζητήματος το οποίο είχε δημιουργήσει ένταση τις προηγούμενες ημέρες.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια δυσαρμονική όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. 

Από τις 27/6 το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα της καθημερινότητας και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετηθούν αρκετά από αυτά. 

Το Σαββατοκύριακο θα είναι εντελώς διαφορετικό και ευχάριστο. Έρχονται ευχάριστες στιγμές στο σπίτι, επικοινωνία με οικείους σου και επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες θα ενισχύσουν σημαντικά τη διάθεσή σου και θα τραβήξουν μακριά την ένταση των προηγούμενων ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και πολύ περισσότερο αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου καλό θα ήταν να μην αφήνεις ζητήματα του σπιτιού σε εκκρεμότητα, καθώς αυτά θα συσσωρεύονται και μπορεί να δημιουργούν εντάσεις μεταξύ σας.

 Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να φέρουν μία δυσκολία στο να υπάρξει μία συζήτηση ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως το Σαββατοκύριακο θα είναι εντελώς διαφορετικό και θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για επικοινωνία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να διευθετηθούν αρκετά από τα ζητήματα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα στη δουλειά. 

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 27/6 θα σε βάλει στη διαδικασία να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα που υπάρχουν μέσα στην εργασιακή σου καθημερινότητα.

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης, κυρίως κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, προσπάθησε να μην αφήσεις τέτοιες στιγμές να επηρεάσουν τη διάθεσή σου αλλά και το ενδιαφέρον σου για τα θέματα της δουλειάς. 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Από τις 27/6 θα ξεκινήσει μία πολύ όμορφη περίοδος για εσένα, με αρκετή επικοινωνία και συναντήσεις αλλά και ευκαιρίες σε προσωπικές/αισθηματικές υποθέσεις.

 Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ακόμα καλύτερο καθώς μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο το οποίο θα σε αφορά είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου καταδεικνύει πως θα υπάρξει η διάθεση να αφιερώσεις μαζί με το ταίρι σου χρόνο σε δραστηριότητες που αγαπάτε. 

Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από την ένταση της καθημερινότητας και κάποια ζητήματα τα οποία πιθανό να είχαν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

 Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και πολύ περισσότερο το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές σε μία γνωριμία ή μία αισθηματική υπόθεση που σε απασχολεί. 

Επίσης είναι εξίσου πιθανό να υπάρξει και μία νέα γνωριμία μέσω κοινών γνωστών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένα εκνευρισμό γύρω από θέματα τα οποία αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα ή κάποιες υποχρεώσεις της δουλειάς, όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα υπάρξουν για να διευθετηθούν τέτοιου είδους ζητήματα. 

Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στη διαχείριση αρκετών θεμάτων αλλά και σε συζητήσεις οι οποίες θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα σε υποθέσεις της δουλειάς.

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This