EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου

27 Mar, 2023

Προβλέψεις εβδομάδας 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος των γενεθλίων σου έφτασε και εγκαινιάζεται με μία Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο που γίνεται αυτή την Τρίτη και σου προσφέρει ώθηση μεγάλη για ενάρξεις.

Είναι ο καιρός να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου και να τολμήσεις αυτά που θεωρούσες ως σήμερα ακατόρθωτα!

Βρίσκεις και πάλι το σθένος, το τσαγανό αλλά και τον ενθουσιασμό για ζωή και παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες.

Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου όπου μπαίνεις σε μία περίοδο εντάσεων και εξελίξεων σε θέματα σπιτιού και οικογένεια!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με γκρίνιες και παράπονα ποτέ δεν πήγαν καλά οι σχέσεις και αυτό ακριβώς χρειάζεται να συγκρατήσεις αυτή την εβδομάδα!

Η νευρικότητα, η ανυπομονησία και η βιασύνη σου μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν σε λάθη …

Αν είσαι ελεύθερος, η ανανέωση που θα έχεις ψυχικά αλλά και σωματικά αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να έλξεις κοντά σου ένα νέο έρωτα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Νέες εξελίξεις έρχονται στα επαγγλεματικά σου και είναι αρκετά ελπιδοφόρες για να πάνε κάποια πράγματα μπροστά και παρακάτω.

Η εύνοια στα οικονομικά είναι αναμενόμενη, σε αυτή θα βοηθήσει η πορεία της Αφροδίτης στον Ταύρο

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 6,52,10,25

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα εβδομάδα, με Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία έρχεται για να ενισχύσει τα ψυχικά σου αποθέματα και να σε βοηθήσει να καταστρώσεις νέα σχέδια για την πορεία σου!

Ο Πλούτωνας περνά δοκιμαστικά στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, δίνοντάς σου τα πρώτα μηνύματα ότι η καριέρα σου έχει να μπει σε ένα νέο ολοκαίνουργιο στάδιο μεταμόρφωσης!

Συνάμα, ο Άρης από τον Καρκίνο πυροδοτεί εντάσεις σε επικοινωνίες, αλλά και πολλές συζητήσεις για ζητήματα παρελθοντικά!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

H Αφροδίτη από το ζώδιο σου, φέρνει αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου! Ξέρεις τι αξίζεις και παίρνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να κοπιάσεις και πολύ!

Η πειθώ και η δύναμη του λόγου σε βοηθούν να κατακτήσεις κάθε ερωτικό στόχο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Επαγγελματική υπόθεση … «εκσυγχρονισμός» αυτός είναι ο βασικός σου στόχος από αυτή την εβδομάδα όπου αναζητάς και βρίσκεις λύσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω!

Στα οικονομικά η εβδομάδα ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο υποχρεώσεων

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 7,12,36,54

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου.

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε δραστηριοποιεί κοινωνικά, συλλογικά, γίνεσαι η ψυχή της παρέας αλλά ασχολείσαι πολύ με κοινά, με ομάδες, αλλά και γνωρίζεις νέους ανθρώπους!

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και ενώ χαλαρώνεις τους ρυθμούς σου, μπαίνεις σε περίοδο όπου τα έξοδα θα τρέχουν σε ταχύτατους ρυθμούς! Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά σταδιακά να εδραιώσεις μία νέα φιλοσοφία και στάση ζωής, ενώ πολύ πιθανή είναι και η ενίσχυση των γνώσεων σου!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ερωτικά παρασκήνια έρχονται στα αισθηματικά σου! Από την μία πλευρά υπάρχει η άνεση των νέων γνωριμιών και της δικτύωσης και οι πειρασμοί είναι πολλοί, από την άλλη πλευρά κρατάς επτασφράγιστα μυστικά για την ερωτική σου ζωή και … υπάρχουν πολλοί ανομολόγητοι πόθοι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εβδομάδα κατάλληλη για να έλξεις κοντά σου νέους πελάτες αλλά και για να προχωρήσεις σε επαφές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στα εργασιακά σου!

Στα οικονομικά σου θα είσαι εξαιρετικά αγχωμένος.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 7,36,41,2

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ώρα για δράση και πρωτοβουλίες.

Από αυτή την εβδομάδα πατάς γκάζια στις εξελίξεις και δρομολογείς όλα όσα είχαν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα.

ημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο όπου εγκαινιάζει μία νέα απαιτητική και νευρική περίοδο, όπου θα κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος αλλά και θα κάνεις νέα βήματα για την πορεία σου!

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σου ανοίγει τα φτερά για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο και είναι εξαιρετικά υποσχόμενο!

Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια για τα οικονομικά σου, αλλά και για ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία σου που πρέπει να δουλέψεις πολύ περισσότερο!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πάθος, ερωτισμός και … διεκδίκηση…. Αυτά ακριβώς έρχονται στα αισθηματικά σου από αυτή την εβδομάδα!

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο διεγείρει τις επιθυμίες και τα ερωτικά σχέδια, ενώ ο Άρης από το ζώδιο σου, σου δίνει το μήνυμα ότι ο τολμών νικά!

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σταθεί «ορόσημο» για τις εξελίξεις που θα έχεις από εδώ και στο εξής στην καριέρα σου! Στα οικονομικά υπάρχει ο φόβος και η ανασφάλεια, όμως καταφέρνεις και ελίσσεσαι!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 9,14,52,64

 

 

ΛΕΩΝ

Μία ελπιδοφόρα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, στην πορεία της η Νέα Σελήνη στον Κριό δίνει ώθηση στα μεγαλόπνοα σχεδία σου και σε προωθεί να ταξιδέψεις, να κάνεις ριζικές αλλαγές στην ζωή σου, να μάθεις νέα πράγματα, να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο!

 Πολλές εκπλήξεις προμηνύονται αυτό τον καιρό και εσύ είσαι μέσα στο κέφι και τον ενθουσιασμό!

Ο Άρης από τον Καρκίνο, σου κρούει ωστόσο το καμπανάκι ότι πρέπει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση και να μην υποτιμάς τις δικές σου ανάγκες, προκειμένου να ευχαριστήσεις τους πάντες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα μπορούσα να σου πω ότι κάποια ερωτική δικαίωση θα την λάβεις, είτε μέσω κατάκτησης μίας επιθυμίας σου, είτε μέσα από ξαφνικό γύρισμα τύχης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε ένα πολύ πιπεράτο διάστημα για νέες γνωριμίες.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είναι μία εξαιρετική εβδομάδα για να εξετάσεις νέες προοπτικές και να κάνεις νέα σχέδια για την επαγγελματική σου πορεία!

Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και έχεις ανοδική πορεία και σε αυτό θα βοηθήσει η επέκταση της καριέρας σου!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,11,26,37

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εβδομάδα σταθμός και για το δικό σου ζώδιο, στην πορεία της βρίσκονται λύσεις για τα οικονομικά που συνδέονται με τρίτους, με δάνεια, χρεωστικά υπόλοιπα, κληρονομικά, γραφειοκρατικά και ανοίγει και ένα νέο παραθυράκι ελπίδας για την τόνωση του εισοδήματός σου!

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σε κοινωνικοποιεί και φαίνεται ότι θα παρακινηθείς και από ένα παλιό φιλικό πρόσωπο για μία συνάντηση!

Τέλος, η προσωρινή και δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, εντείνει το παρασκήνιο στον χώρο της εργασίας, ενώ σου δίνονται τα μηνύματα ότι πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι το στρες σου

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε φάση ερωτικής ανανέωσης, όπου οι επικοινωνίες, οι συναντήσεις αλλά και τα νέα σκηνικά που καταστρώνει για σένα το σύμπαν, σε βοηθούν να ανασάνεις και να ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή!

Εβδομάδα λοιπόν με εμπειρίες στον έρωτα και … δυνατές συγκινήσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Χαλαρώνουν οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σου και καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες σου, κερδίζοντας και συμμάχους στον τομέα της εργασίας!

 Στον οικονομικά τομέα, έχεις κάποια θετική είδηση, θετική προοπτική που θα φέρει χρήματα στα χέρια σου λίγο αργότερα!

 

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 6,17,63,24

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
Η νέα εβδομάδα φέρνει σπουδαία ανανέωση στον τομέα των σχέσεων.

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού προσφέρει μία νέα γνωριμία, μία νέα πρόταση συνεργασίας, ή ακόμα και έναν νέο μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει αλλά θα έχει και την προοπτική να εκπληρώσει τα βαθύτερα και πιο ουσιαστικά σου θέλω!

Ο Άρης περνά στον Καρκίνο και από την κορυφή του ωροσκοπίου σου σε κινητοποιεί για να αναλάβεις δράση στα επαγγελματικά σου και έρχονται πολλές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την πορεία της καριέρας σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα δημιουργείται ένα ισχυρό κοκτέϊλ που θα αναμορφώσει την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής!

Είσαι ελεύθερος ξεκινά μία νέα σχέση που θα παίζει σημαντικό ρόλο για την πορεία σου και θα ζήσεις ένα μεγάλο πάθος!

 Είσαι σε μία σχέση; Τότε οι μέρες αυτές θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα και θα σε βοηθήσουν να έρθεις ουσιαστικά κοντά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε την σχέση σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ιδανική εβδομάδα για την έναρξη μίας νέας εργασίας αλλά και για την ενεργοποίηση των επαγγελματικών σου!

Προχωρούν επιτυχώς ζητήματα επαγγελματικά και στα οικονομικά καταφέρνεις και παίρνεις μία σημαντική ανάσα ανακούφισης.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,17,33,13

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξαιρετική η εβδομάδα σου, για να ξεκινήσεις το γυμναστήριο που όλο ανέβαλες, για να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, για να βελτιώσεις τις συνήθειες σου αλλά και για να κάνεις ενάρξεις που αφορούν την εργασία σου!

Αποκτάς την δύναμη και το θάρρος να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια που κρατούσες πίσω.

 Ένα από αυτά είναι και ένα μακρινό ταξίδι που αρχίζει νοητικά να μπαίνει στα σκαριά και θα το κάνεις λίγο αργότερα!

Η προσωρινή και δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δίνει σημάδια ριζικών αλλαγών που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αναπτύσσεται το αίσθημα της συντροφικότητας και είσαι από τους απόλυτα κερδισμένους στον τομέα των σχέσεων.

 Το “μαζί” ενισχύεται σημαντικά και δημιουργείται ένα πιο σταθερό και όμορφο πλαίσιο στην σχέση σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Νεοτερισμοί στα επαγγελματικά και ανακατατάξεις στο πρόγραμμα θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω την εργασία σου! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις, ούτε γελάς.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,54,16,24

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλωσορίζεις επίσημα την Άνοιξη και στην ζωή σου!

Η εβδομάδα φέρνει μαζί της τη Νέα Σελήνη στον Κριό όπου αναμένεται να φέρει άνθιση στα αισθηματικά σου!

Ένας νέος έρωτα, πολλές χαρούμενες στιγμές, έξτρα δημιουργικότητα, αλλά και όμορφα επιχειρηματικά σχέδια σε κάνουν αυτό το διάστημα να νιώθεις πιο ενθουσιώδης και παραγωγικός!

Τα οικονομικά αναμένεται να είναι το μελανό σημείο της περιόδου λόγω της εισόδου του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου!

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έρχεται για να εκσυγχρονίσει ακόμα περισσότερο τον τρόπο σκέψης σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η απόλυτα ερωτική εβδομάδα ξεκινά, αφού το νέο φεγγάρι του μήνα αναμένεται να φέρει μία άκρως ενδιαφέρουσα ερωτική έκπληξη στην ζωή σου!

Μία νέα ερωτική ιστορία ξεκινά τώρα! Μία υπάρχουσα σχέση σου αναζωπυρώνεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αξιοποιώντας τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου μπορείς να δεις την επαγγελματική πρόοδο που αποζητάς.

Στα οικονομικά καλό είναι να δρομολογήσεις έναν καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους θα σε στραγγίξουν!

 

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 10,22,52,78

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά μία εβδομάδα, όπου εσύ σταδιακά μπαίνεις σε περίοδο αναδόμησης και ανασυγκρότησης και τονώνεται σημαντικά η ψυχολογία σου!

Νέα ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων και αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το οίκημα, ή γενικότερα τις βάσεις της ζωής σου!

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά μαχητικό και νευρικό στον τομέα των σχέσεων!

Η ροπή σου προς τις ανέσεις και την υλική εξασφάλιση, γίνονται το ζητούμενο με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο!

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Εβδομάδα νευρική στον τομέα των σχέσεων, αφού το ταίρι σου φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο υπομονή και … σου εξαπολύει ευθύνες για πολλά ζητήματα που μεσολάβησαν στο παρελθόν σας.

Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχει κάποια εξέλιξη με έναν έρωτα του παρελθόντος από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στην ανανέωση των επαγγελματικών σου, ή ακόμα και της εργασιακής έδρας.

Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες και είσαι και αρκετά πιο φιλόδοξος για νέα πρωτοποριακά σχέδια που αναμένεται να μπουν σε πορεία!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 10,29,58,41

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία εβδομάδα γεμάτη από ενθουσιασμό, επικοινωνίες και … μετακινήσεις ξεκινά για σένα!

Η Νέα Σελήνη από τον Κριό σου προσφέρει σπιρτάδα, έμπνευση και … ετοιμότητα για νέα πρωτοποριακά σχέδια.

Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, τα ταξιδάκια, αλλά και η αλλαγή μεταφορικού μέσου !

Οι εργασιακές ανακατατάξεις θα σου προκαλέσουν προσωρινό στρες ενώ καλείσαι να βρεις λύσεις για εκκρεμότητες των επαγγελματικών σου!

Η προσωρινή και δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο αναμένεται να σου δώσει σπουδαία σημάδια για τις ριζικές αλλαγές ζωής που θα ακολουθήσουν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Έρωτας λοιπόν… ωραίος θα ήταν αν μπορούσες να νιώθεις συνάμα και ελεύθερος και αυτή την εβδομάδα έχεις πραγματικά την ανάγκη να φλερτάρεις, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς … ή ακόμα και να τσιγκλήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος, χωρίς να σκέφτεσαι ούτε το πριν, ούτε το μετά μα προπάντων ούτε την στέρηση της ανεξαρτησίας σου!

Μήπως τα θέλεις όλα δικά σου;


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η επινοητικότητά σου θα σε βοηθήσει στην εύρεση λύσεων στα επαγγελματικά.

Η εβδομάδα ευνοεί νέες συμφωνίες, προτάσεις και συζητήσεις εργασιακές. Στα οικονομικά αναμένεται σταθεροποίηση!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 9,11,14,25

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα εξασφαλίζεσαι, σταθεροποιείσαι και ξέρεις πολύ καλύτερα που πατάς και που βρίσκεσαι!

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, προχωρούν ζητήματα οικονομικών συμφωνιών, γίνεται μία πρόταση, μία συνεργασία, που θα σου φέρει χρήματα στα χέρια και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου!

Σημαντικό νέο είναι ότι ο Άρης από τον Καρκίνο τονώνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή που πυρπολείτε με πάθος και .. συναισθήματα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Εβδομάδα συναντήσεων και ερωτικής αναθέρμανσης είναι για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ.

 Είναι πολύ πιθανό να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που ανήκει στο παρελθόν σου, αλλά είναι σημαντική για σένα!

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, βελτιώνεται το επικοινωνιακό κλίμα στην σχέση σου και το ζήτημα … σοβαρεύει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η αναμονή λαμβάνεις τέλος, καταλήγεις σε αποφάσεις, σε υπογραφές, ή και σε νέα που θα πάνε την εργασία σου ένα βήμα παρακάτω!

Στα οικονομικά υπάρχει τόνωση και δέχεσαι ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματός σου!

 

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 13,42,39,45

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This