EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 2-8 Μαΐου

1 May, 2022

Προβλέψεις εβδομάδας 2 – 8 Μαΐου, από την Βαλεντίνη  Βασιλειάδου.

 

ΚΡΙΟΣ 
 
Η εβδομάδα σε βρίσκει αρκετά ήρεμη και ισορροπημένη, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, αλλά κάνε ότι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια, ώστε να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, όλα κυλάνε σε ήρεμους, χαλαρούς ρυθμούς και, με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου ξεφεύγουν από τον έλεγχο και σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …4,22,34,39. 
 
 

 
 
 

ΤΑΥΡΟΣ 
 
Αυτές τις ημέρες μπορείς να πραγματοποιήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου και αυτό θα φανεί έντονα, καθώς θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτή την κατεύθυνση θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …5,11,28,41. 
 
 

 
  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
 

Η εβδομάδα για εσένα, έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η αισθηματική σου ζωή, είναι σε μια καλή φάση και θα μπορέσεις να πλησιάσεις λίγο περισσότερο το σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις, θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. 
Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή να μη βιαστείς, γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που θα σε κρατήσουν πίσω. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να μείνεις σταθερή και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …6,10,23,48. 
 
 

 
 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
 

Αυτή την εβδομάδα θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχε αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελος σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσεις τις προσπάθειες για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. 
Αν είσαι μόνη, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες, που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει, αρκεί να είσαι έτοιμη να το δεχτείς. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα σε ότι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …7,12,25,43. 
 
 

 
 

ΛΕΩΝ 
 
Τα νεύρα σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί  κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα το μετανιώσεις και θα σου δημιουργήσει προβλήματα. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σου. Αξιοποίησε την εύνοια της εβδομάδας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από κοντά του, με τον φόβο ότι δεν θα σε καταλάβει. 
Αν πάλι είσαι μόνη, πάρε την απόφαση να κάνεις την κίνηση σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Η εβδομάδα είναι καλή για τέτοιες καταστάσεις. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …9,14,26,31. 
 
 

 
  
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
 
Η εβδομάδα θα σε προβληματίσει αρκετά, κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ότι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδια σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …10,26,37,44. 
 
 

  
 
 

ΖΥΓΟΣ 
 
Αυτές τις ημέρες θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένη να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Να θυμάσαι πάντως, πως δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα, που απασχολούν και τους δύο. 
Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητη. Αρκεί να δείξεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …6,12,32,45. 
 
 

 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
 
Θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε τη βοήθειά τους και μίλα τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και όλα όσα προτείνεις, γίνονται δεκτά από τον σύντροφό σου. 
Αν είσαι μόνη, είναι μια καλή εποχή να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, έχοντας την αυτοπεποίθησή σου πολύ ψηλά, αφού οι πλανήτες είναι με το μέρος σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …2,16,28,47. 
 
 

 
 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
 
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται ώρα με την ώρα. Δείξε λοιπόν ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν, εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια καλή εβδομάδα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. 
Αν είσαι μόνη,  η επαφή σου με τους γύρω ευνοείται και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες, γιατί δεν ξέρεις πού μπορεί να κρύβεται το άλλο σου μισό… 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, γι’ αυτό μη χάσεις καμιά ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά σου. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …2,13,36,48. 
 
 

 
  

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
 
Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου, που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις, για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις άλυτες εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ανάκτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Το κλίμα στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αισθητά βελτιωμένο. Ωστόσο, πρέπει να δείξεις προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …7,19,25,31. 
 
 

 
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
 
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα ειδικά αν αποφασίσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Από την άλλη όμως, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά και σχόλια που θα σου κάνουν εντύπωση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μείνε ουδέτερη και χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητα σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το σύντροφο σου και πρέπει να προσέξεις, για να μην οδηγηθείς σε τσακωμούς. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ανοιχτή και θετική σε όσα έχει να σου προτείνει, γιατί θα είναι για το καλό της σχέσης σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε καθόλου άσχημα. Ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά καλύτερα να μην δώσεις περισσότερη σημασία από όσο χρειάζεται. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …12,26,35,48. 
 
 

 
 
ΙΧΘΥΕΣ 
 
Κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις, ίσως θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τα προλάβεις για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια καλή εβδομάδα για να επαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με το σύντροφο σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Πάρε πρωτοβουλίες και μην το πολυσκέφτεσαι. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί  θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση ή ακόμα και μια προαγωγή. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις! Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, ότι κι αν προκύψει με τους συνεργάτες σου. 
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …4,11,24,30. 
 
 

Προβλέψεις εβδομάδας
 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This