EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 4 – 10 Απριλίου

2 Apr, 2022

ΚΡΙΟΣ

Λίγο δύσκολη θα είναι η εβδομάδα. Τα προβλήματα ενδέχεται να διογκωθούν και προτού έρθει μία διένεξη, πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους με πλήρη σοβαρότητα και υπομονή. Κάποια ξεκαθαρίσματα θα συμβούν στα μέσα της εβδομάδας και τα κακώς κείμενα των επαγγελματικών σου θα γίνουν παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφο σου, γιατί δε θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι αν δε γνωρίσεις άμεσα κάποιον ή κάποια που θα σε συναρπάσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις πεις την κατάλληλη στιγμή στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ:13,24,32,41.

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα που έρχεται σε περιμένει αρκετή δουλειά και οι αντοχές σου πολλές φορές θα δοκιμαστούν. Γεγονός είναι πάντως πως αυτή την εποχή, παρά την κούραση σου και παρά τα όσα πιστεύεις ή επιδιώκεις, οι συναλλαγές σου θα είναι ακέραιες και δίκαιες απέναντι στους άλλους. Αν δουλέψεις με σύστημα και οργάνωση, μακροπρόθεσμα σίγουρα θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλησε με το σύντροφο σου, και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ότι τα περίμενες και οι απαντήσεις που θα πάρεις, θα σε απαλλάξουν από τις ανασφάλειες και τα άγχη σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ:2,11,24,31.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι τρέχουσες ημέρες θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να επανεξετάσεις και να επαναπροσδιορίσεις την αισθηματική σου ζωή με πλήρη σοβαρότητα. Καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς οικονομικά το σύντροφο σου, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο. Να είσαι προσεκτική και άφησε τη λογική σου να λειτουργήσει πέραν των άλλων, κατώτερων επιθυμιών σου, που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου από την μία στιγμή στην άλλη.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς να ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που μπορεί να εμφανίζονται. Και αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και βγες έξω από το σπίτι, να συναντήσεις το άλλο σου μισό… κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τι θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδα σου!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 3,14,22,47.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαθιές και ουσιώδεις αλλαγές θα συμβούν τις ερχόμενες ημέρες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αντίδρασε και πέταξε ότι αρνητικό έχει μαζευτεί γύρω από τη σχέση σου, για να σώσεις ότι αξίζει. Αν κληθείς να ασχοληθείς με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά θέματα, να έχεις κατά νου να είσαι δίκαιη στις συναλλαγές σου και σε αυτά τα οποία θα ζητήσεις. Φέρσου με υπευθυνότητα και διαχώρισε τα θέλω σου από αυτά που πραγματικά δικαιούσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με τη γοητεία που θα σε διακρίνει, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δε θα ξέρεις ποια να πρωτό διαλέξεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου, που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 14,25,31,45.

 

ΛΕΩΝ

Η δουλειά σου και γενικότερα η καθημερινότητα σου και ο τρόπος ζωής σου, θα αλλάξουν αρκετά κατά τη διάρκεια των ερχόμενων ημερών, καθώς θα αναγκαστείς να βγεις από τα γνωστά σου μονοπάτια και θα προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες. Μεγάλη προσοχή δώσε στα οικονομικά σου, τα οποία έχεις τη δυνατότητα να τα βελτιώσεις και να μειώσεις κατά πολύ τις ανασφάλειες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφο σου και κάνε όνειρα μαζί του.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να ξέρεις πού βαδίζεις. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένει.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 7,11,27,42.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία  να εξετάσεις με περίσσια διαίσθηση θέματα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν αλλά δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις και να λύσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις μία τάξη στη ζωή σου και ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, που αποτελούσαν μέχρι τώρα το μεγάλο αγκάθι. Με τις προσπάθειές σου, αλλά και με τη βοήθεια των οικείων σου, θα καταφέρεις να αποπληρώσεις χρέη και να εξασφαλίσεις την οικονομική σου ευημερία.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς, θα σου προσφέρει την ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτός να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς το σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι μόνος σου, μην περιμένεις από τους άλλους να φτιάξουν την αισθηματική σου ζωή, κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου και δράσε δυναμικα τώρα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικητής. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδα σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 2,18,21,26.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, θα θελήσεις να εμβαθύνεις περισσότερο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να τις βάλεις σε νέες βάσεις. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσεις πρώτα τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά οικονομικά προβλήματα και να αποφύγεις διαφωνίες με άτομα, με τα οποία διαχειρίζεσαι από κοινού οικονομικούς πόρους.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που σε διακατέχει, κάνουν το σύντροφο σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σου, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ:16,27,32,47.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να αξιολογήσεις όλες σου τις σχέσεις. Αν διατηρείς συνεργασίες ή συνεταιρισμούς που σε πιέζουν, τώρα θα αποφασίσεις να ανεξαρτητοποιηθείς, ώστε να γίνεις απόλυτα αυτόνομος. Τώρα ασχολήσου αποκλειστικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί μπορείς να κατακτήσεις αυτά που σου αξίζουν. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν και να λυθούν μία για πάντα. Στα προσωπικά σου, οι σχέσεις με το σύντροφο σου αλλά και με τα παιδιά σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με περισσότερη ευθύνη και ωριμότητα, ώστε να μην κλονιστούν οι ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με το σύντροφο σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Και εσύ που κοιμάσαι με τη μοναξιά, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που επιθυμείς; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις, γιατί η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια, που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σού χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, με θετικά αποτελέσματα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 14,25,29,47.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερχόμενη εβδομάδα θα αποδειχθεί λίγο δύσκολη για εσένα, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπη με μικρά προβλήματα σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Η αποδοτικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη, ενώ στις προσπάθειες σου θα βρεις και θερμούς υποστηρικτές, γεγονός που θα τονίσει την αυτοπεποίθηση σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα, και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφος σου καλά μαζί σου. Φρόντισε να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε πολύ καλή πορεία. Θα έχεις την ευκαιρία, για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 4,10,15,34.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό για εσένα να μάθεις να αποδέχεσαι τις καταστάσεις όπως σου έρχονται. Θα σου δοθούν αξιόλογες ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, μπορούν να σε εκτοξεύσουν στις πρώτες θέσεις της επαγγελματικής κλίμακας. Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο σου. Στα προσωπικά σου τώρα, σε περιμένουν νέα πρόσωπα με τα οποία όμως θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να αφιερώσεις χρόνο για να τα γνωρίσεις καλύτερα, πριν τα εμπιστευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφο σου αυτήν την εβδομάδα. Επίσης, κοίτα να εξωτερικευτείς περισσότερο αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες, που τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές. Όσο για εσένα που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, απλά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να περάσεις τις ιδέες σου με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 14,22,34,42.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα μετατοπίζεται στα επαγγελματικά σου, καθώς θα σου δοθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που περίμενες εδώ και καιρό. Η επιμονή που θα επιδείξεις τώρα θα ανταμειφθεί και εσύ θα νιώσεις απόλυτα δικαιωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου  και δυστυχώς αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στο σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ωστόσο, για να διαφυλαχτείς περισσότερο πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός… Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττές σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ..5,17,41,44.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα σε περιμένει, όπου θα νιώθεις έντονα τη διάθεση να απολαύσεις το κάθε τι. Μια φιλική σου σχέση μπορεί να σταθεροποιηθεί και να καλύψει τις βαθύτερες ανάγκες σου ή να μετατραπεί σε ερωτική και να σε εκπλήξει ευχάριστα. Τώρα μπορείς να προβάλεις τον εαυτό σου μέσω των δημοσίων σχέσεων σου και να μπεις στο δρόμο της υλοποίησης τόσο των προσωπικών, όσο και των επαγγελματικών σου στόχων και επιδιώξεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν χαλαρώσεις λίγο και δεν έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με το σύντροφό σου για πράγματα που κάνει και σε αφήνει αμέτοχο. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ, που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να την μεγεθύνουν περισσότερο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή σου υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δε θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις όσο μπορείς παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ:2,11,26,45.

 

Προβλέψεις εβδομάδας

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This