ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Πρόστιμο σε εταιρεία αιολικής ενέργειας

Πρόστιμο σε εταιρεία αιολικής ενέργειας για τον θάνατο 150 αετών

8 Apr, 2022

Η θυγατρική ESI Energy της NextEra Energy καταδικάστηκε να πληρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια αφού τουλάχιστον 150 αετοί σκοτώθηκαν την τελευταία δεκαετία στα αιολικά της πάρκα σε οκτώ πολιτείες

 

Μια θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις ΗΠΑ παραδέχτηκε την ενοχή της  και καταδικάστηκε να πληρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατο τουλάχιστον 150 αετών στα αιολικά της πάρκα σε οκτώ πολιτείες των ΗΠΑ, όπως δήλωσαν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Η θυγατρική ESI Energy της NextEra Energy καταδικάστηκε επίσης σε πενταετή αναστολή, αφού κατηγορήθηκε για τρεις παραβιάσεις του νόμου περί συνθήκης για τα μεταναστευτικά πτηνά. Οι κατηγορίες προέκυψαν από τον θάνατο εννέα αετών σε τρία αιολικά πάρκα στο Ουαϊόμινγκ και στο Νέο Μεξικό. Εκτός από τους αετούς, η εταιρεία αναγνώρισε θανάτους χρυσαετών και φαλακρών αετών σε 50 αιολικά πάρκα που συνδέονται με την ESI και την NextEra από το 2012, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Πουλιά σκοτώθηκαν σε οκτώ πολιτείες: Ουαϊόμινγκ, Καλιφόρνια, Νέο Μεξικό, Βόρεια Ντακότα, Κολοράντο, Μίσιγκαν, Αριζόνα και Ιλινόις.

Η NextEra, που εδρεύει στο Juno Beach της Φλόριντα, αυτοχαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία κοινής ωφέλειας στον κόσμο, διαθέτει περισσότερα από 100 αιολικά πάρκα στις ΗΠΑ και τον Καναδά και παράγει επίσης φυσικό αέριο, πυρηνική και ηλιακή ενέργεια Σχεδόν όλοι οι αετοί που σκοτώθηκαν στις εγκαταστάσεις της θυγατρικής της NextEra χτυπήθηκαν από τα πτερύγια των ανεμογεννητριών, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Ορισμένοι στρόβιλοι σκότωσαν πολλούς αετούς και επειδή τα πτώματα δεν βρίσκονται πάντα, οι αξιωματούχοι είπαν ότι ο αριθμός που σκοτώθηκαν ήταν πιθανώς μεγαλύτερος από τα 150 πουλιά που αναφέρονται στα δικαστικά έγγραφα.

 

Πηγή: Miami Herald

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα