EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Στην δεκαπενταετή διαδρομή μου

Στην δεκαπενταετή διαδρομή μου…

4 Jun, 2024

Στην δεκαπενταετή διαδρομή μου στον μαγικό κόσμο της Λογοτεχνίας, γνώρισα σημαντικούς φίλους – συγγραφείς μα και άξιους εκδότες, εργάτες Λογοτεχνικών βιβλίων και όχι μόνο. Η διαδρομή αυτή, μου επιφύλαξε όμορφα πράγματα όπως π.χ την γνωριμία μου με την πολυσχιδή προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Ιωάννα Λαζάρου, καθώς και τους ακάματους συνεργάτες της. Άνθρωποι που αγαπούν όσο τίποτε άλλο αυτό που κάνουν και η απόδειξη είναι το αποτέλεσμα…

Θέλοντας να επανεκδώσω ένα από τα μυθιστορήματα μου που έχει τον τίτλο ‘ ΣΑΝΤΡΑ Η ΡΑΦΤΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ’ τόλμησα να προσεγγίσω τον εκδοτικό οίκο Businessrise Publishing House,που εδρεύει στο Μαϊάμι της Φλόριδα, εκεί που η κυρία Ιωάννα Λαζάρου οραματίστηκε και έκανε πραγματικότητα, τη σύνδεση του απόδημου Ελληνισμού με τη μητέρα πατρίδα, αλλά και το αντίθετο. Έτσι πολλοί συγγραφείς, ποιητές, κλπ ταξιδεύουν μέσω των βιβλίων τους και των ραδιοφωνικών εκπομπών, στα σπίτια συμπατριωτών που ξενιτεύτηκαν ο κάθε ένας για το δικό του λόγο.

Ραδιοφωνικές εκπομπές, διαδικτυακή και έντυπη εφημερίδα, εκδόσεις, κι ένα σωρό άλλες δραστηριότητες, συνδέουν πια την Ελλάδα με αυτό το κομμάτι της Αμερικάνικης γης μέσω του Greek News and Radio FL, των εφημερίδων, και του Businessrise Publishing House.

Μετά  από μια άψογη συνεργασία, το βιβλίο μου εκδόθηκε και είμαι χαρούμενη μα και ευγνώμων, για το ταξίδι που ξεκίνησε – χάρη στην αγάπη των ανθρώπων που το αγκάλιασαν ( Σχεδιασμό εξωφύλλου, σελιδοποίηση, λογοτεχνική επιμέλεια,) μα πάνω απ’ όλα που το πίστεψαν. Είμαι σίγουρη πως, η θεματική του βιβλίου θα αγγίξει τους αγαπημένους μου συμπατριώτες ξυπνώντας τους μνήμες από μια μεταπολεμική Ελλάδα.

Εδώ, θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά, την Αρχιτεκτόνισσα αυτής της προσπάθειας που όχι μόνο πέτυχε αλλά καλπάζει με ταχύτητα φωτός και απλώνει, φωτίζοντας  την ανθρωπιά ( μέσω του κοινωνικού της έργου) και την πνευματική οξυδέρκεια. Μία γνήσια Ελληνίδα, που αντί για την Ελληνική Σημαία, υψώνει όπου κι αν βρεθεί το πνεύμα και την Ελληνική κουλτούρα παντού!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΖΑΡΟΥ. Εύχομαι ο σπόρος που φύτεψες, να μην συναντηθεί ποτέ με δηλητηριώδη ζιζάνια, αλλά να μείνει αλώβητος και να συνεχίσει να απλώνει – όπως έκανε μέχρι τώρα – στον διαυγή ουρανό του οράματος σου.

 

 

ΛΕΝΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ  / ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This