ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Καποδιστριακό

Εκδήλωση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

5 Apr, 2022

Την Δευτέρα 11 Απριλίου στις 19.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο “Γιάννης Δρακόπουλος” διοργανώνει στρογγυλή τράπεζα το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα “Η Ελλάδα μπροστά στο δημογραφικό και μεταναστευτικό πρόβλημα”.

Η συζήτηση διοργανώνεται από το Σώμα Ομότιμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ατζέντα της ημέρας περιλαμβάνει

– χαιρετισμό από τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ καθηγητή Μελέτιο Αθανάσιο Δημόπουλο

– κεντρική ομιλία από την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κα Σοφία Βούλτεψη (“Μετανάστευση και Κρίση: Παλιές και νέες προκλήσεις”)

και ομιλίες από τους

– τέως κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, καθηγητή Μάριο Μπέγζο (“Η οικουμενικότητα ενώπιον του δημογραφικού και του μεταναστευτικού

– ομότιμο καθηγητή της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Αλέξανδρο Σαρρή (“Οικονομικές διαστάσεις της μετανάστευσης”)

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Πρόεδρος του ΣΟΚΠΑ, Ομότιμη καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής κα Στέλλα Πριοβόλου.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα