EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Τα ζώδια του Μαΐου

Τα ζώδια του Μαΐου

5 May, 2023

  Τα ζώδια του Μαΐου από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

 

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία να παραμένει στο ζώδιο σας μέχρι τα μέσα του Μάη και να σας ευνοεί, μπορείτε να επωφεληθείτε για να κατακτήσετε όσους επαγγελματικούς στόχους θεωρείτε κρίσιμους, γιατί δεδομένης και της ανάδρομης πορείας του Ερμή, δεν είναι το καλύτερο διάστημα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Ωστόσο χρειάζεται τώρα να προγραμματίσετε και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας με σύνεση και εγκράτεια, ώστε μετά τα μέσα του μήνα να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Ας κάνετε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις με έμπιστους συνεργάτες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να γίνουν οριστικές επιλογές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ιδιαίτερα ευχάριστη και χαρούμενη μπορεί να γίνει η συναισθηματική σας ζωή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, δεδομένου ότι αν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, υπάρχουν οι τρυφερές, εκείνες ευκαιρίες, για να ανανεώσετε τον δεσμό σας, να αναθερμάνετε την σχέση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να κάνετε ένα ονειρεμένο ταξίδι για να επανέλθει το ενδιαφέρον και το πάθος με το άλλο σας μισό.

 Αν είσαστε αδέσμευτοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και καυτά φλερτ με το άλλο φύλλο, αρκεί να φανείτε λίγο υποχωρητικοί στα θέλω και τις επιθυμίες σας και να μην περιμένετε να αλλάξει όλο το ερωτικό σας γίγνεσθαι από την πρώτη ματιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το άγχος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δεν λείπει από την καθημερινότητά σου αυτό το μήνα, αφού η Σεληνιακή Έκλειψη θίγει προσωρινά τα συμφέροντά σου και σε οδηγεί να δίνεις τον δικό σου αγώνα υπεράσπισης και δικαίωσης.

Προσοχή σε οικονομικές απώλειες, άτσαλες επενδύσεις , ενώ ως τα μέσα του μήνα ο Ερμής ανάδρομος από τον Ταύρο, είναι γεγονός ότι θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις στις εισπράξεις σου!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ασταθείς και με ανταγωνιστική διάθεση σας βρίσκει ο Μάιος, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες υπερβολικές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς σας, γιατί η πιθανότητα να έρθετε σε ρήξη με συναδέλφους ή ανώτερα άτομα είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι εξουσιαστικές συμπεριφορές που επικρατούν στην επαγγελματική σας καριέρα, έχουν τη δύναμη να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Αφήστε τα σπουδαία και τα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν για μετά τα μέσα του μήνα, τότε που και ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα μπορείτε να κάνετε καλύτερες, οικονομικές συμφωνίες ή να συνάψετε ευνοϊκότερες συνεργασίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ερωτικά σκιρτήματα, καυτά βλέμματα, συναισθηματικές προκλήσεις και προτάσεις, είναι εικόνες από την ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια του Μάη, κυρίως αν είσαστε αδέσμευτοι, ενώ αν βρίσκεστε σε σχέση, τότε αυτή μπορεί τώρα να πάρει επίσημη μορφή ή να συγκατοικήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Κάποιες αναπόφευκτες εντάσεις ή εκρήξεις με το ταίρι σας στα μέσα του μήνα είναι αναπόφευκτες, ενώ μια κοντινή ή μακρινή απόδραση που προγραμματίζετε από καιρό, είναι ώρα να πάρει σάρκα και οστά.

Υπέροχες εκπλήξεις και καυτές εμπειρίες υπόσχεται το ταίρι που συντροφεύει τα όνειρα σας, ενώ πάθος και έρωτας ντύνουν το σκηνικό της σχέσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Για τα επαγγελματικά σου ο Μάιος είναι μήνας εντάσεων, εκνευρισμών και εξελίξεων που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση! Ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα είσαι αρκετά ευέξαπτος, ενώ θα δημιουργούνται και οι λόγοι που θα ρίχνουν λάδι στην φωτιά και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της περιόδου!

Στον οικονομικό τομέα πολύ ευεργετική είναι η πρώτη εβδομάδα του μήνα!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε καλά αυτόν τον μήνα τα περιττά και παραπανίσια έξοδα που θέλετε να κάνετε, προκειμένου να ευχαριστήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά πολύ περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί ενδέχεται να βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην μπορείτε στο τέλος να συντηρήσετε τις υποχρεωτικές σας ανάγκες.

Δεδομένου ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία, καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τα μέσα του Μάη, και να μην είσαστε υπερβολικά εύπιστοι σε αυτά που σας υπόσχονται και σας τάζουν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οτιδήποτε σκιάζει τις σκέψεις και το μυαλό σας αν είσαστε αδέσμευτοι, καλό είναι να το βγάλετε από μέσα σας, ξορκίζοντας για πάντα το αμφίρροπο παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα ανοίγεται το παράθυρο της ελπίδας για το μέλλον.

Υπάρχει εξαιρετικές ευκαιρίες για καυτά φλερτ και νέες γνωριμίες, όπως υπάρχουν και αισθησιακές προτάσεις για φλογερές εμπειρίες και στιγμές απείρου πάθους, εκμεταλλευτείτε το και μην αφήνετε το χρόνο να περνά. Αν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, χρειάζεται απαραίτητα να απαλλαγείτε από κάποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα του χθες, που επηρεάζουν δυσαρμονικά τον ερωτικό σας δεσμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Κρόνος σε ζορίζει στα επαγγελματικά, είτε λόγω φόρτου εργασίας που προκύπτει τώρα, είτε χρειάζεται να κάνεις πολύ περισσότερη προσπάθεια για να διατηρήσεις τα σίγουρα και σταθερά!

Στις αρχές του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη  αγχώνεσαι σημαντικά για ζητήματα εργασίας, στην συνέχεια καταφέρνεις να διαχειριστείς και να λύσεις ότι θέματα έχουν δημιουργηθεί.

Στα οικονομικά σου αναμένεται να βρεθείς κερδισμένος, η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στον Καρκίνο σε βοηθά να τονώσεις σημαντικά το εισόδημά σου!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι μέχρι τώρα ακολουθήσετε σε γενικές γραμμές κάποιες ήπιες και ήρεμες τακτικές στο κομμάτι που αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας, ο Μάιος υπόσχεται πως αν εξακολουθήσετε να αποφεύγετε τις πάσης φύσεως ακρότητες, θα ανταμειφθείτε ηθικά και υλικά με καλύτερες αποδοχές ή τουλάχιστον διατηρείται τα ήδη υπάρχοντα σας.

Δεν χρειάζεται να πάρετε κάποιο δάνειο ή να ζητήσετε βοήθεια από τα προσφιλή σας άτομα για να καλύψετε τις ανάγκες σας, υπάρχει ασφάλεια και σιγουριά γύρω σας, τόσο στη δουλειά σας, όσο και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Είναι γεγονός πως μετά την πρώτη βδομάδα του μήνα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αν είσαστε αδέσμευτοι, οι καινούργιες γνωριμίες και οι φλογερές ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι με το άλλο φύλο θα είναι στα πόδια σας.

΄Ελκετε τα βλέμματα πάνω σας και μαγνητίζετε το ενδιαφέρον και την προσοχή ακόμα και κάποιου ατόμου που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον.

Αν είσαστε δεσμευμένοι χρειάζεται προσοχή στον εγωισμό σας και στη διάθεση που έχετε να δραματοποιείτε καταστάσεις στην σχέση σας, σκεφτείτε πως αυτές οι επιλογές μπορεί να σας οδηγήσουν σε τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας από τον Κριό ως τις 15/5 προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, κάτι καλό αναμένεται να προκύψει στην εργασία σου, είτε πρόοδος, είτε εύρεση εργασίας, είτε μία καλή προαγωγή!

Στα οικονομικά θα είσαι ανήσυχος, ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα και τα έξοδα θα είναι τονισμένα.

 

 

ΛΕΩΝ

Με την αστείρευτη τόλμη σας και την ακούραστη ενεργητικότητα σας, μπορείτε καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του Μάη να κατακτήσετε τους στόχους σας, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμα σταθερό λιθαράκι στις μέχρι τώρα προσπάθειες σας.

Βρίσκεστε στο κατώφλι σημαντικών αποφάσεων τόσο για την επαγγελματική σας πορεία, όσο και για τις κοινωνικές δραστηριότητες, για αυτό χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας, γιατί μπορεί να προκληθεί εσωτερική σύγκρουση ή σύγχυση με τις αλήθειες που πιστεύατε, σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα γύρω σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Συζητήστε με ήρεμο και γαλήνιο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας, μην ανεβάζετε τους τόνους και μην κρατάτε επιθετική στάση προς τον άνθρωπο που συντροφεύει την συναισθηματική σας ζωή. Παράλληλα επιστρατέψτε έναν γλυκό και τρυφερό επικοινωνιακό τρυκ, έτσι ώστε να βάλετε τα όρια σας στην σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως με τις εκρήξεις και τις εντάσεις μπορεί να βρεθεί λύση για το μέλλον.

Αν είσαστε αδέσμευτοι, η ερωτική σας καθημερινότητα γίνεται ευχάριστη, ζωντανή και λαμπερή, με το φλερτ του άλλου φύλου να μαγνητίζει το ενδιαφέρον σας, με τη φλογερή σας λίμπιντο να καλπάζει για νέες, πρωτόγνωρες εμπειρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τα μέσα του μήνα, ο Ερμής ανάδρομος  προξενεί καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά σου.

 Είναι ο καιρός που πρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες ή να ασχοληθείς με πράγματα που είχαν μείνει στην μέση!

Από τα μέσα του μήνα ο Δίας από την κορυφή του ωροσκοπίου σου, χαρίζει άπλετη τύχη για να μπορέσεις να εξελίξεις τη καριέρα σου ακριβώς όπως θα θελες…..

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο μισό του Μάη, βρίσκεστε μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και ασάφειας, ενώ παράλληλα έχετε την διάθεση να βοηθήσετε τους συνεργάτες και τους αγαπημένους φίλους, να επιλύσουν τα προβλήματα τους.

Λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή, προσέξτε ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους άλλους, ενώ σε ότι αφορά στα οικονομικά σας, μπορείτε να απολαύσετε το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, την ανταμοιβή και τη δικαίωση για τους κόπους σας.

Μην εμπιστεύεστε απόλυτα το ένστικτό σας, δείξτε ψυχραιμία και επιφυλακτικότητα προς εκείνους που σας υπόσχονται εύκολες δουλειές ή κρυφά κέρδη.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Διορθώστε με μεθοδικά και σταθερά βήματα τα κακώς κείμενα στην σχέση σας, δείξτε θέρμη και τρυφερότητα στο άλλο σας μισό, ποντάρετε στις ευαισθησίες του ανθρώπου που αγαπάτε, για να πραγματοποιήσετε τα ερωτικά σας όνειρα.

 Τώρα μπορεί να γίνει επισημοποίηση του δεσμού σας, μπορεί επίσης να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η ενότητα και η ομοψυχία, αν στηρίξετε σε γερές και ατσάλινες βάσεις ολόκληρη την συναισθηματική σας ζωή.

Αν είσαστε αδέσμευτοι, είναι σχεδόν βέβαιο πως ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να αναστατώσει την μοναχική σας καρδιά, ενώ υπέροχες, αισθησιακές εκπλήξεις σας χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες πάθους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στο ξεκίνημα του μήνα είσαι διχασμένος και μπερδεμένος στα επαγγελματικά, ίσως γιατί διακρίνεις ότι κάποια άτομα που συνεργάζεσαι δεν είναι και τόσο φερέγγυα και σε πιάνει η δυσπιστία σου!

 Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που σε αγχώνουν, ιδιαίτερα κοντά στις 5/5 με την Έκλειψη, στην πορεία του μήνα καταφέρνεις και διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με συνέπεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάιος είναι ο μήνας εκείνος, που μπορείτε να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να κερδίσετε μια προαγωγή, μια οικονομική επιβράβευση, αλλά και την αποδοχή, την εκτίμηση και την αγάπη των συναδέλφων σας και των ανώτερων προσώπων στη δουλειά σας.

 Ξεχάστε τον εγωισμό και το πείσμα σας και λειτουργήστε σε ομαδικό πλαίσιο και κάτω από συγκαταβατικές διαδικασίες, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους οικείους σας και να βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν προς το τέλος του μήνα, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε ένα πολυπόθητο ταξίδι χαράς και ξεκούρασης.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο έρωτας και το πάθος κυριαρχούν σε όλο τους το μεγαλείο στην συναισθηματική σας ζωή το επόμενο διάστημα, για αυτό αν είσαστε αδέσμευτοι, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα γνωρίσετε τον άνθρωπο που προσδοκάτε και θα γευτείτε την αληθινή αγάπη.

 Είναι ο ιδανικός μήνας για να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, για να μεγαλώσετε την οικογένεια σας, να διαθέσετε όλη σας την ενέργεια και τον δυναμισμό, για να ερωτευτείτε από την αρχή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Αν χρειαστεί, φανείτε υποχωρητικοί στις ανάγκες και τις επιθυμίες της σχέσης σας, γιατί το αποτέλεσμα σας ανταμείβει, γιατί τώρα πετάτε στα Ουράνια από χαρά και ευτυχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Προσπαθείς για το καλύτερο στα επαγγελματικά σου, όμως υπάρχουν αντιστάσεις.

Πικραίνεσαι γιατί παρόλες τις προσπάθειές σου, βρίσκεσαι στάσιμος στο ίδιο σημείο, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα…

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 του μήνα, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο ως τα μέσα του μήνα, προκαλούν σημαντικές καθυστερήσεις στην έκβαση των οικονομικών σου σχεδίων.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός πως κατά τη διάρκεια του Μάη, υπάρχουν αρκετές αντιφατικές, πλανητικές όψεις και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα καταλάβετε πως δημιουργείται ένα ανταγωνιστικό κλίμα στην καριέρα σας, το οποίο σας παρακινεί να επιστρατεύσετε όλους εκείνους τους τρόπους, που βοηθούν την εξέλιξη στη δουλειά σας και την οικονομική σας άνοδο. Φροντίστε να κάνετε οικονομία δυνάμεων, αλλά και χρήματος, να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές χαρές, έτσι ώστε να μην βρεθείτε σε αδιέξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη από τις 7/5 στον Καρκίνο, η ερωτική σας ζωή γίνεται θερμή και ιδιαίτερα αισθησιακή.

Δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι, και πραγματοποιήσετε το ταξίδι των ονείρων σας, να έρθετε αντιμέτωποι με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία που δύσκολα θα ξεχάσετε.

Αν είστε δεσμευμένοι, αναθερμάνετε την σχέση σας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, επισημοποιήστε τον δεσμό σας, συγκατοικήστε με το ταίρι σας, μεγαλώστε την οικογένεια, κάντε όλα όσα επιθυμείτε και φαντάζεστε, πράξεις με σάρκα και οστά.

Η έκλειψη στις 5 του μήνα στο ζώδιο σας, εκτός από το ότι φουντώνει από την αρχή το πάθος στη σχέση σας, βοηθά να αποσαφηνιστούν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η πορεία του μήνα μπορεί να χαρακτηριστική μαχητική όπου εσύ πλέον παίρνεις την απόφαση να αναλάβεις την κατάσταση στο χέρια σου και να κάνεις ότι μπορείς, προκειμένου να φέρεις τα εργασιακά σου σε μία καλύτερη πορεία!

Στα οικονομικά σου είσαι ιδιαίτερα ευεργετημένος την 1η εβδομάδα του μήνα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δίνετε τον μήνα Μάιο αγαπημένοι Τοξότες ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στον επαγγελματικό στίβο και στα νέα σχέδια που καταστρώνετε για τη δουλειά σας, για αυτό υπάρχει επιτυχία και χαρούμενες εξελίξεις στους άμεσους στόχους σας.

Δώστε σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό που πλαισιώνει το περιβάλλον σας, υπάρχουν άτομα που θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να αποσπάσετε τη μερίδα του Λέοντος στις οικονομικές σας απολαβές.

Δεδομένης της ανάδρομης πορείας του Ερμή, καλό είναι να μην παρασυρθείτε από αυτά που λάμπουν γύρω σας, γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο πως είναι χρυσός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο έρωτας και το πάθος κυριαρχούν στην συναισθηματική σας ζωή κατά τη διάρκεια όλου του μήνα, ιδιαίτερα φλογερές και δοτικές είναι οι στιγμές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η σεξουαλική σας διάθεση.

 Οι αδέσμευτοι μπορείτε να ζήσετε έναν καινούριο έρωτα με μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία, να γευτείτε το φλερτ του άλλου φύλου σε όλο του το μεγαλείο, αποκτώντας ακόμα πιο σημαντικές, καυτές εμπειρίες. Οι δεσμευμένοι ακολουθήστε τη διαίσθηση σας, αν πιστεύετε πως το ταίρι σας, δεν είναι το κατάλληλο για να προσφέρει ειλικρινή συναισθήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σου είσαι αναγκασμένος να αποδεχθείς το κλίμα που επικρατεί κάνοντας υπομονή και δείχνοντας πνεύμα συγκαταβατικότητας. Ο μήνας σε προδιαθέτει να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά και να σκύψεις το κεφάλι, γιατί αυτό σε συμφέρει στην παρούσα φάση!

Στα οικονομικά σου αναμένονται καλές ευκαιρίες ανόδου από τις 7 του μήνα!

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα του Δία στον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει μια χρονική περίοδο όπου ο ενθουσιασμός, η εργατικότητα και η προθυμία σας, είναι τα δυνατά σας όπλα για να αποκτήσετε τα υλικά αγαθά που ζητάτε και να κατακτήσετε έναν προς έναν τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ωστόσο, υπάρχουν πλανητικοί σχηματισμοί που εμποδίζουν την άμεση αποκατάσταση της ισορροπίας και της χαράς στη δουλειά σας, για αυτό καλό είναι να ποντάρετε στην ομαδικότητα και την σύμπνοια με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, έτσι ώστε να ξεπεραστούν ευκολότερα τα όποια εμπόδια υπάρχουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Εισπράττετε την αγάπη, τον έρωτα και την αποδοχή του ανθρώπου που συντροφεύει τα όνειρα σας, κατακτάτε με το φλογερό σας ταμπεραμέντο και την όμορφη εμφάνιση σας, την καρδιά και το κορμί του άλλου σας μισού, δαμάζετε τα προβλήματα και τα διλήμματα που επικρατούν στην συναισθηματική σας ζωή, έχοντας στην ερωτική σας φαρέτρα τρυφερότητα και στοργή, φροντίδα και ενδιαφέρον για τον δεσμό σας.

Αν είσαστε αδέσμευτοι, επιστρατεύστε το χιούμορ και την γοητεία που ασκείτε στο άλλο φύλο, εκμεταλλευτείτε τις νέες γνωριμίες που προσεγγίζουν την προσοχή σας, επιλέξτε το κατάλληλο ταίρι για να ξεκινήσετε μια υπέροχη, καινούρια σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με εντάσεις και συγκρούσεις επαγγελματικές, οι ρυθμοί θα είναι ταχύτατοι και η κούραση αισθητή …

Αρκετές στιγμές θα απογοητεύεσαι από την αμέλεια και την αναβλητικότητα των άλλων και αυτό θα πηγαίνει πίσω και τα δικά σου σχέδια!

Στα οικονομικά καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος, σημαντικό όμως είναι να διατηρείς κάποια χαμηλά στάνταρντ για να μην παρασύρεσαι σε κινήσεις οικονομικές που είναι τολμηρές για την εποχή!

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε κυρίως στις αρχές του Μάη, να πιστέψετε σε φρούδες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους που σας υπόσχονται μια εύκολη επαγγελματική ζωή, με πολλές αποδοχές χωρίς κόπο και προσπάθεια.

 Μην είσαστε εύπιστοι και αφελείς σε όσα νέα μαθαίνετε είτε για κάποιο φιλικό άτομο, είτε για έναν συνεργάτη σας, κρατήσετε επιφυλακτική και κάθετη στάση στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, χωρίς να βγάζετε επιθετικότητα ή έχθρα.

Μόνο μετά από σκληρή δουλειά, αποκτάτε την υλική και ηθική ανταμοιβή που προσδοκάτε λέει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και σας δίνει δύναμη και φτερά, για να προσπαθήσετε για τα καλύτερα.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ακόμα και αν είσαστε καιρό μόνοι, μην βιάζεστε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση που αφορά στην επιλογή νέου συντρόφου, γιατί αφ’ ενός μεν κατακλύζεστε από φλερτ και καυτές προκλήσεις, αφ’ ετέρου υπάρχει πάντα κάτι σημαντικό που σας χωρίζει από μια θετική απάντηση στην πρώτη επαφή.

 Σιγά σιγά και με ώριμη σκέψη, απολαύσετε τις αισθησιακές εμπειρίες, χωρίς να καίγεστε να πείτε το «ναι» στην πρώτη πρόταση που θα δεχθείτε.

Αν βρίσκεστε σε μόνιμο δεσμό, οι πλανητικές συγκυρίες του Μάη, είναι αυτές που σας φέρνουν ένα βήμα πριν την τελική σας απόφαση, για το αν ο άνθρωπος που αγαπάτε, είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να εμπιστευτείτε μια ολόκληρη ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά σκληρά για τα επαγγελματικά σου, αφού η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο αυτό τον τομέα της ζωής σου!

 Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε παγιωμένες τακτικές ή σε ανθρώπους που λένε ότι θα σε στηρίξουν αλλά είναι απαραίτητο να πάρεις δραστικές αποφάσεις εδώ και τώρα!

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι κάποιες πιέσεις, όμως με την στήριξη της οικογένειας, θα καταφέρεις να τα βάλεις όλα σε μία σειρά!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να πιστέψετε, κυρίως μέχρι τα μέσα του Μάη, πως όλα βαίνουν καλώς στην επαγγελματική σας καθημερινότητα και πως ότι αγγίζετε με τα χέρια σας μεταμορφώνεται σε οικονομικό θαύμα, είτε γιατί κερδίζετε την υλική ανταμοιβή που προσδοκάτε, είτε διότι μάθατε να διεκδικείτε με δυναμισμό και επιμονή αυτά που αξίζετε.

Μην εμπιστεύεστε πάντα αυτά που φαίνονται, κρατήστε επιφυλακτικότητα στη στάση σας προς τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, για να μπορείτε να κρίνετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η τρυφερότητα, η ρομαντική διάθεση, το πάθος για τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα σας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εκδηλώνετε σε όλο τους το μεγαλείο αυτόν τον μήνα.

Ερωτικές προκλήσεις και αισθησιακές προσκλήσεις προσεγγίζουν το ενδιαφέρον σας αν είσαστε αδέσμευτοι, ενώ αν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, είναι η καλύτερη περίοδος για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με αγάπη και στοργή, με την φροντίδα και την αφοσίωση του άλλου σας μισού.

Θωρακίστε την σχέση σας με μια επισημοποίηση, με μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας, αφήστε την ένταση του πόθου και του πάθους να σκεπάσουν την συναισθηματική σας ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στο ξεκίνημα του μήνα χρειάζεται να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις κάποιες σκληρές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου! Με κάποιες θυσίες από πλευράς σου θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις που αποζητάς. Στον οικονομικό τομέα, δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες ανόδου και βελτίωσης.

 

 

φωτό JillWellington / https://pixabay.com 

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This