EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Τουρκία

Τουρκία: “Επιστροφή 1 εκατ μεταναστών στα σπίτια τους”

4 Aug, 2023

Η Τουρκία σχεδιάζει να επιστρέψει 1 εκατομμύριο παράνομους μετανάστες στα σπίτια τους

Κωσταντινούπολη,27.07.2023 08:57 ΒΤΑ Βουλγαρίας

«Η Τουρκία έχει επιστρέψει μέχρι στιγμής 600.000 παράνομους μετανάστες από όπου ήρθαν. Αναμένουμε ότι ο αριθμός αυτός θα φτάσει το 1 εκατομμύριο άτομα. Αυτό κάνει περίπου 240 χιλιάδες οικογένειες. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε μια μόνιμη λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα, εφαρμόζοντας πραγματικές πολιτικές. Δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλειά μας ούτε θα ταλαιπωρήσουμε τους πολίτες μας. Θα επιλύσουμε αυτό το θέμα σύμφωνα με την κουλτούρα, την πίστη, την ενσυναίσθηση και το αίσθημα δικαιοσύνης μας. Όπως κάναμε για τους Ιρακινούς αδελφούς μας τη δεκαετία του 1990». Αυτό δήλωσε χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στους αποφοίτους της αστυνομικής σχολής στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έχει ενισχύσει πολύ τον έλεγχο στις μεγάλες μητροπόλεις κατά των παράνομων μεταναστών. Οι αρχές εκδίδουν μετανάστες που εμπλέκονται σε εγκλήματα, παραβιάζοντας τη δημόσια τάξη και την ειρήνη των πολιτών. Το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, 36.000 μετανάστες συνελήφθησαν εμπλεκόμενοι σε διάφορα εγκλήματα. Από αυτούς επιστράφηκαν 16.000.

«Η κατασκευή περίπου 500.000 κατοικιών για τη φιλοξενία Σύριων μεταναστών συνεχίζεται στις περιοχές όπου θα παρέχεται ασφάλεια και σταθερότητα για τη ζωή τους. Στο πλαίσιο του έργου κατασκευής κατοικιών, δημιουργήσαμε ευκαιρίες στέγασης 90 χιλιάδων οικογενειών. Συνεχίζονται οι εργασίες για το έργο, το οποίο υλοποιούμε με την οικονομική υποστήριξη του Κατάρ», είπε ο Ερντογάν.

https://www.bta.bg/bg/news/balkans/497175-turtsiya-planira-da-varne-po-domovete-im-1-mln-nelegalni-migranti

 

 

photo Engin_Akyurt / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This