ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Τουρκικά ΜΜΕ 2021

Τουρκικά ΜΜΕ 2021: «Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Μητσοτάκη για πολεμοκαπηλία κατά της Τουρκίας»

21 Oct, 2021

Στο στόχαστρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Τουρκία μπαίνουν οι αμυντικές συμφωνίες με Γαλλία και ΗΠΑ και οι νέοι εξοπλισμοί.

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Τουρκία προβάλλουν πολύ τις ενστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με Γαλλία και ΗΠΑ, όπως και στους νέους αμυντικούς εξοπλισμούς, λέγοντας πως προχωρά σε «πολεμοκαπηλία» κατά της Άγκυρας. Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρονται σε όσα λέχθηκαν στη «διαμάχη» στη βουλή, Μητσοτάκη – Τσίπρα.

Ο τίτλος του εθνικού δικτύου TRT Haber αναφέρει πως «Η ελληνική αντιπολίτευση αντιδρά ενάντια στην κυβέρνηση της Αθήνας» και κάνει λόγο για αντιδράσεις της αντιπολίτευσης απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με την Τουρκία. «Αντιδράσεις προκαλεί στην Ελλάδα η αμυντική πολιτική της κυβέρνησης. Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Μητσοτάκη για πολεμοκαπηλία κατά της Τουρκίας» – «Ασκείται σκληρή κυβέρνηση για το γεγονός πως η κυβέρνηση θέτει το λαό σε ψυχολογία πολέμου».

Η εφημερίδα AKSAM αναφέρει: «Βομβάρδισαν» τον Μητσοτάκη στην Βουλή: Ασκείς πολεμοκαπηλία κατά της Τουρκίας», σχολιάζοντας τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης και τις βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

Η εφημερίδα STAR γράφει για «σφοδρές κατηγορίες» κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως, «Η αντιπολίτευση στην Ελλάδα συνεχίζει να αντιδρά στην κυβερνητική πολιτική απέναντι στην Τουρκία. Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Μητσοτάκη πως ασκεί πολεμοκαπηλία ενάντια στην Τουρκία»

photo newsone.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This