EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το τέλος των Ιχθύων

Το τέλος των Ιχθύων

13 Mar, 2023

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού.

 

Γνωρίζοντας ότι ο Χριστιανισμός είναι το πιο ισχυρό κι ακλόνητο σύστημα που γνώρισε ποτέ ο Κόσμος —εφόσον έχει δομηθεί από τους Θεανθρώπους— παίζουν με τις αντιπαλότητες των δογμάτων του …Τις αντιπαλότητες των γιγαντιαίων δογμάτων του. Γι’ αυτόν τον λόγο βάζουν την Ορθόδοξη Ρωσία να παριστάνει τον εχθρό τής χριστιανικής Δύσης και δεν βάζουν για παράδειγμα το τεράστιο αλλά χαλαρό Ισλάμ ή την αχανή αλλά ασταθή Κίνα …Η Ρωσία είναι αυτή που τούς βολεύει σ’ αυτόν τον ρόλο. Δεν την εκβιομηχάνισαν στον ύψιστο βαθμό, γιατί τη θεωρούν επικίνδυνη …Επικίνδυνη, γιατί μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και σε συνδυασμό με τους τεράστιους φυσικούς της πόρους να πάρει δεσπόζουσα θέση στον παγκόσμιο σχεδιασμό …πράγμα το οποίο είναι ανεπιθύμητο. Εκβιομηχάνισαν την Κίνα, γιατί γνωρίζουν ότι η ισχύς της δεν θα απειλήσει ποτέ τον σχεδιασμό τους. Με μια διεφθαρμένη και —εδώ και λίγους μήνες— παράνομη κομματική ηγεσία, είναι εύκολο να την ελέγχουν απόλυτα. Με ένα κομμουνιστικό καθεστώς, το οποίο κυβερνάει κρυμμένο στην «τρύπα» του κι αποσυνδεμένο από τον λαό του, είναι εύκολο να της επιβάλουν τις πολιτικές τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο και δεν φοβήθηκαν την εγκληματική για τον Χριστιανισμό εκβιομηχάνιση της Κίνας με χριστιανική τεχνογνωσία. Με τη δύναμη του τραπεζικού συστήματος που οι ίδιοι έλεγχαν «εξήγαγαν» τη βιομηχανική δύναμη του Χριστιανισμού σε μια άλλη «θρησκεία» …Τον πήραν τον «αραμπά» τής βιομηχανίας και τον έστειλαν στην Κίνα …Από την Ευρώπη στην Αμερική και από εκεί στην Κίνα. Τον έστειλαν σε μια «θρησκεία», που για τη δική τους ασφάλεια την είχαν τοποθετήσει σε έναν μαρξιστοκομμουνιστικό «νάρθηκα». Κανένα πρόβλημα για τους τοκογλύφους …Απόλυτα ελεγχόμενη είναι η Κίνα από τους ίδιους …Με χριστιανική τεχνογνωσία παράγει και από τη χριστιανική αγορά πληρώνεται. Όποτε θέλουν τη βγάζουν από την «πρίζα» και την «τελειώνουν». Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν τον πλούτο της και τους καρπούς τής εργασίας δεκαετιών ενός λαού που υπερβαίνει το ένα δισεκατομμύριο, της τα έχουν αρπάξει ήδη. Από τη στιγμή που τους έχουν βάλει με τα χρήματα αυτά ν’ αγοράσουν τα δικά τους «αμερικανικά» κρατικά ομόλογα, σημαίνει ότι οι Κινέζοι έχουν πλέον στην κατοχή τους τις εβραϊκές «πατσαβούρες» των τοκογλύφων τής FED και όχι χρήματα.

Η Κίνα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απειλήσει τον σχεδιασμό τους. Εξ’ αρχής έχει πάρει έναν ρόλο κι αυτόν υπηρετεί η διεφθαρμένη και φασιστική ηγεσία της. Όλα αυτά είναι δεδομένα. Άλλωστε, το παιχνίδι που προσπαθούν να παίξουν με τις μεγάλες δυνάμεις αυτού του Κόσμου δεν είναι κάτι το περίεργο ή το πρωτοφανές …Επάνω σε «πατρόν» δουλεύουν οι άσχετοι Εβραίοι τοκογλύφοι. Ο σχεδιασμός τους προσπαθεί να μιμηθεί τον αρχαίο σχεδιασμό των Ελληνιστικών Βασιλείων. Θα κρατήσουν για τους εαυτούς τους ένα υπερεθνικό και υπερθρησκευτικό ρόλο κρυφού «διευθυντηρίου», ο οποίος θα «περνάει» μέσα από το παγκόσμιο κι ενιαίο πλέον τραπεζικό σύστημα και οι μεγάλες δυνάμεις θα παριστάνουν τις «επαρχίες» τής δικής τους αόρατης αυτοκρατορίας. Η Κίνα, η Ρωσία, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ θα είναι οι επαρχίες τής νέας σιωνιστικής αυτοκρατορίας …Της αυτοκρατορίας τής Νέας Τάξης.

Για τις ανάγκες αυτού του σχεδιασμού είναι υποχρεωμένοι να «υποβαθμίσουν» τις ΗΠΑ, εφόσον ως κεντρική πλανηταρχεύουσα δύναμη δεν έχει θέση σ’ αυτόν τον σχεδιασμό. Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή, που δεν «ανέβασαν» επίπεδο τη Ρωσία, θέλουν να «κατεβάσουν» επίπεδο τις ΗΠΑ. Δεν έχουν θέση σ’ αυτόν τον σχεδιασμό οι πάλαι ποτέ πανίσχυρες ΗΠΑ, όπως δεν είχε θέση μια αυτοκρατορική Ρώμη στον αρχικό σχεδιασμό των περίπου ισοδύναμων Ελληνιστικών Βασιλείων. Στα πάντα κάνουν αντιγραφή τού ελληνιστικού σχεδιασμού …Όλα copy-paste της αυτοκρατορικής σκέψης τού Αλεξάνδρου. Ακόμα και στην εκπαίδευση αυτών, οι οποίοι θα στελεχώνουν τις εξουσίες των «επαρχιών» τους, αντιγράφουν τις ίδιες πρακτικές με τα ίδια ακριβώς «εργαλεία». Τους ελληνιστές, οι οποίοι κυριαρχούσαν σ’ εκείνον τον σχεδιασμό, τούς αντικατέστησαν με τους μαρξιστές. Τι είναι αυτοί; …Άνθρωποι με εβραϊκή νοοτροπία και ελληνική γνώση …Άπληστοι και διεφθαρμένοι σαν Εβραίοι κι «οπλισμένοι» σαν ελληνιστές. Αυτούς τους «Greeks» «παράγουν» τα Κολέγια των Εβραίων «Ντέρσοβιτς» των ΗΠΑ.

Αυτοί οι μαρξιστές τού Δημοκρατικού Κόμματος λειτουργούν ως «πέμπτη φάλαγγα» μέσα στις ΗΠΑ. Αυτοί οι μαρξιστές, υπό την καθοδήγηση του Κίσινγκερ, του Σάντερς, του Σούμερ κλπ., λειτουργούν συστηματικά εναντίον τού αμερικανικού κράτους. Γι’ αυτόν τον λόγο θα «πέσουν» οι ΗΠΑ. Θέμα χρόνου είναι να χάσουν την πρωτοκαθεδρία τους στη μεταβιομηχανική για τον Χριστιανισμό και για τις ίδιες πλέον εποχή. Καθόλου παράξενο δεν είναι αυτό. Αυτή είναι η μοίρα εκείνων που συνεταιρίζονται με απατεώνες και κλέφτες. Κάποτε αυτοί οι απατεώνες και κλέφτες «έριξαν» τη Βρετανία υπέρ των ΗΠΑ και σήμερα ήρθε η σειρά των ΗΠΑ να γίνουν θύματά τους. Κάποτε η Βρετανία έχασε τη βιομηχανία της για να ισχυροποιηθούν οι ΗΠΑ και σήμερα συμβαίνει το ανάλογο υπέρ τής Κίνας …Της Κίνας, η οποία ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα φαίνεται ότι έχει «χρυσοπληρώσει» την οικογένεια Μπάιντεν που κυβερνάει τις ΗΠΑ.

Αυτήν τη στιγμή οι Εβραίοι στην κυριολεξία «ξεχαρβαλώνουν» τις ΗΠΑ …Τις φτωχαίνουν …Τις διαλύουν κοινωνικά, πολιτισμικά και εθνικά. Ό,τι δίνει δύναμη στις ΗΠΑ έχει μπει στο στόχαστρό τους και το καταστρέφουν. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουν αρπάξει πάνω από δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια από έναν λαό, ο οποίος σήμερα είναι ο πλέον χρεωμένος στον πλανήτη. Παντού Εβραίοι καταστροφείς πρωταγωνιστούν σε όλα τα εγκλήματα κατά των ΗΠΑ. Στην κυβέρνηση του δηλωμένου Σιωνιστή Μπάιντεν υπάρχουν πιο πολλοί Εβραίοι από όσοι υπάρχουν στην κυβέρνηση του Ισραήλ …Εβραία είναι η Γέλεν, που, ως υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, επιτρέπει τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους τους, ρισκάροντας την καταστροφή της οικονομίας τους …Εβραίοι είναι οι Μπλίνκεν και Νούλαντ, που, ως επικεφαλής τής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, τις οδήγησαν στην «αιμορραγία» τού πολέμου τής Ουκρανίας …Εβραίος είναι Μαγιόρκας, που, ως υπουργός εσωτερικών, άφησε τις ΗΠΑ απροστάτευτες στις ορδές των λαθρομεταναστών …Εβραίος είναι ο Γκάρλαντ, ο οποίος έχει επιτρέψει την έκρηξη της εγκληματικότητας στις ΗΠΑ …Εβραίος είναι ο τραβεστί Λεβίν, ο οποίος έχει πλημμυρήσει τα σχολεία των Αμερικανών με ανώμαλους και παιδεραστές.

Οι ΗΠΑ «αργοπεθαίνουν» ως κράτος και ως κοινωνία, γιατί οι Εβραίοι έχουν λεηλατήσει τα πάντα και τώρα θέλουν να εγκαταλείψουν το «κουφάρι» τους σε μια τέτοια κατάσταση, ώστε αυτό να μην τους απειλεί. Θα τις «αρρωστήσουν», για να μην έχουν δυνάμεις ν’ αντιδράσουν και στη συνέχεια θα τις πλημμυρίσουν με «φρέσκους» πληθυσμούς νεαρών λαθρομεταναστών, ώστε να τις απειλούν διαρκώς με εμφυλιοπολεμικού τύπου βία. Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί επάνω σ’ ένα σχέδιο …Ένα σχέδιο ορατό, το οποίο όμως όποιος το κατήγγειλε έπαιρνε την ετικέτα τού γραφικού και του συνωμοσιολόγου και αποκλειόταν απ’ όλα τα εβραϊκής ιδιοκτησίας ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα.

Οι ΗΠΑ σήμερα είναι φιμωμένες και καθημερινά «αλυσοδένονται» όλο και πιο ασφυκτικά. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Εβραίος Σόρος έχει δημιουργήσει τις οπλισμένες παρακρατικές οργανώσεις τύπου Antifa και BLM. Αυτό, το οποίο στην προηγούμενη εποχή το εξασφάλιζαν οι Εβραίοι με τα κομμουνιστικά κόμματα, σήμερα το επιτυγχάνουν με τα «αντιφασιστικά» μορφώματα. Πάντα πρέπει να υπάρχει μια υποδομή, η οποία θα εξοπλίζει, θα οργανώνει και θα κατευθύνει τους λαθρομετανάστες εκεί όπου βολεύει τα συμφέροντα των χρηματοδοτών τους …και άρα εις βάρος των απλών Αμερικανών. Έχοντας μετατρέψει την αμερικανική αστυνομία σε υπηρεσία φύλαξης του εβραϊκού πληθυσμού, έχουν παρατήσει τους πάντες στην τύχη τους. Έχουν μειώσει τη χρηματοδότηση της αστυνομίας και οι ΗΠΑ σε πολλές γειτονιές τους βιώνουν συνθήκες Far West.

Στόχος τους είναι να καθηλώσουν τον αμερικανικό λαό στον τρόμο …Στον τρόμο τού αδύναμου ν’ αυτοπροστατευτεί και ο οποίος αναζητά πάση θυσία την προστασία ακόμα κι αν αυτή προέρχεται από την πλευρά των τυράννων του. Μέσα στα πλαίσια αυτής της πολιτικής τρομοκράτησης του λαού ανήκει και η μανία των Εβραίων εναντίον του δικαιώματος της οπλοκατοχής. Όλα αυτά κατά «σύμπτωση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά κατά γράμμα εφαρμογές των «Πρωτοκόλλων των Σοφών τής Σιών» …Τα γνωστά «Πρωτόκολλα», τα οποία οι Εβραίοι δεν τα αναγνωρίζουν και θεωρούν ότι τα συνέταξαν μυστικές υπηρεσίες, ώστε να τους διαβάλουν …Να διαβάλουν αυτούς τους «καλούς» ανθρώπους, οι οποίοι μέσα στους αιώνες δεν έχουν δείξει «ποτέ» άσχημο πρόσωπο, παρά είναι μονίμως «θύματα».

Όταν αυτά τολμούν και τα κάνουν στο πιο ισχυρό κράτος τού Χριστιανισμού, αντιλαμβανόμαστε πόσο υπολογίζουν τα υπόλοιπα. Παντού κάνουν τα ίδια. Ευνοούν την ατιμωρησία, για να τρομοκρατήσουν τις κοινωνίες με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Αφήνουν ατιμώρητη τη Διαφθορά, για να μπορούν να εκβιάζουν όλες τις εξουσίες. Έχουν αφήσει τους ανώμαλους να μπαίνουν μέσα στα σχολεία και ν’ αλλοιώνουν όλα αυτά, τα οποία η κάθε κοινωνία ονομάζει «χρηστά ήθη» και μέσω της μεταφοράς τους από γενιά σε γενιά εξασφαλίζει τη διαιώνισή της. Λογοκρίνουν ανεξέλεγκτα όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη από τη δική τους. Εκμεταλλεύτηκαν την «Πανδημία», την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν, για να περάσουν νόμους υποχρεωτικοτήτων, τους οποίους δεν τόλμησαν να επιβάλουν ούτε οι πιο φοβεροί δικτάτορες. Με πρόφαση το «εμβόλιο» κατάφεραν κι ακύρωσαν μέχρι και το «Habeas Corpus» τού Μεσαίωνα. Διχάζουν με κάθε ευκαιρία τις κοινωνίες, προκειμένου να κρύβονται πίσω από τις επιλεγμένες από τους ίδιους μερίδες της, για ν’ απειλούν με εμφύλιους.

Αυτήν τη στιγμή οι Εβραίοι φέρονται και είναι στην κυριολεξία οι ιδιοκτήτες τού Χριστιανισμού. Εντός τού Χριστιανισμού «ακούγεται» μόνον η δική τους «φωνή» μέσα από τα δικά τους ΜΜΕ. Ό,τι δεν συμφωνεί με την άποψή τους απλά εξαφανίζεται. Ο Χριστιανισμός έχει υποστεί ζημιές πολεμικού επιπέδου, χωρίς να έχει χάσει κάποιον πόλεμο. Οι Εβραίοι απολαμβάνουν λεία θριαμβευτών πολέμου, «κλαίγοντας» υποκριτικά επάνω από κενά μνήματα ανύπαρκτων θυμάτων. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις, οι οποίες όμως κοστίζουν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες ανθρώπινων ζωών. Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος και την αξία τής μεγάλης «επένδυσης» των Εβραίων στα παραμορφωτικά «γυαλιά» στα οποία αναφερθήκαμε στην αρχή τού κειμένου. Ο καθένας μπορεί να κρίνει και ν’ αμφισβητήσει όλους τους πρωταγωνιστές αυτών των αντιχριστιανικών και αντικοινωνικών πολιτικών, αλλά εδώ υπάρχει μια «παγίδα»…

…Αυτό μπορεί να το κάνει μόνον όταν τους «βλέπει» μέσα από τα «γυαλιά» και άρα ως ανεξάρτητα άτομα, τα οποία έχουν τη δήθεν ανεξάρτητη άποψή τους. Εάν βγάλει τα «γυαλιά» και «δει» καθαρά ότι όλοι αυτοί λειτουργούν συλλογικά ως οργανωμένη «συμμορία», την «πάτησε». Εάν τους καταγγείλει, κάνοντας αναφορά στην κοινή εβραϊκή τους καταγωγή, την πάτησε πανηγυρικά …Θα «ξεχάσουν» οι Εβραίοι ότι είναι κλέφτες και δισεκατομμυριούχοι και θα φορέσουν πάλι τις «φόρμες» των θυμάτων τού Ναζισμού …Πάλι θα πιάσουν τα βρόμικα μαντήλια τους και θ’ αρχίσουν τα «κλάματα», καταγγέλλοντας τους κακούς αντισημίτες και ναζιστές …Οι δισεκατομμυριούχοι με τους στρατούς των μπράβων, των δικηγόρων και των διαφημιστών, θα κλαίνε μπροστά στη «θηριωδία» τού τελευταίου κακομοίρη, ο οποίος απλά θα πει αυτό το οποίο ευκρινώς βλέπει. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για γνώσεις που απαιτούνται, για να μην σε παρασύρουν στην «αμφισβήτηση» του «Ολοκαυτώματος».

Το «Ολοκαύτωμα» είναι το απόλυτο όπλο τους. Γι’ αυτόν τον λόγο «θωρακίστηκε» με νόμους, οι οποίοι κάνουν απαγορευτική κάθε ιστορική έρευνα που να το αφορά. Γιατί; …Γιατί απλούστατα έχει «κατασκευαστεί» για να λειτουργεί ως το υπέρτατο μέσο άμυνάς τους …Γιατί αυθαίρετα σου βάζουν την ετικέτα τού «αρνητή τού Ολοκαυτώματος» και αυτό, πέρα από τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει στο ηθικό επίπεδο, έχει και τις ανάλογες ποινικές συνέπειες σε μεγάλο αριθμό κρατών τού Δυτικού Κόσμου. Δεν μπορείς να τους νικήσεις, εάν δεν έχεις ειδικές γνώσεις. Έχουν τα χρήματα και τα μέσα να κάνουν το άσπρο μαύρο, και το αντίθετο. Οι βιαστές —κυριολεκτικά και μεταφορικά— των ΗΠΑ —και όχι μόνον— έχουν πάντα στη «ντουλάπα» τους τη στολή των στρατοπέδων συγκέντρωσης …Οι βιαστές των ΗΠΑ όπως ο Επστάιν, ο Ντέρσοβιτς, ο Γουάνστιν, ο Στρος Καν, ο Πολάνσκι κλπ. …Οι «βιαστές» των ΗΠΑ Μάντοφ, Μπάνκμαν, Μπάφετ, Μπλανκφάιν, Σόρος κλπ. …Οι αποθρασυσμένοι από την ατιμωρησία και την άνευ όρων ασυλία μακελάρηδες του Χριστιανισμού …Αυτοί είναι που πρώτοι θα βάλουν τα «κλάματα», εάν επιχειρήσει κάποιος να «διαβάλει» τον «ταλαίπωρο» λαό των στρατοπέδων συγκέντρωσης του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ Χίτλερ.

Από όλα αυτά εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι ΔΕΝ υπάρχουν ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ …Υπάρχει ΕΝΑΣ Πόλεμος, ο οποίος απλά, λόγω της ιδιομορφίας τού ενός «μονομάχου», έπρεπε να «σαλαμοποιηθεί» …Υπάρχει ένας πόλεμος διάρκειας ενός αιώνα και ο οποίος αφορά την επίθεση του Σιωνισμού στον Χριστιανισμό. Απλά, επειδή οι Εβραίοι ήταν πολύ αδύναμοι να κατακτήσουν τον τελικό τους στόχο με απευθείας επίθεση, κατέφυγαν σε κόλπα και συνωμοσίες …Κόλπα και συνωμοσίες, που, πριν αυτά αποκαλυφθούν και τους στείλουν όλους μαζί στα εκτελεστικά αποσπάσματα, τα κοινοποίησαν οι ίδιοι ως «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών», «καταγγέλλοντας» τους συνωμοσιολόγους και παριστάνοντας τα θύματα

Το «σενάριο» αυτού του τριπλού «παγκοσμίου» πολέμου, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι απλό …Απλό και χιλιοπαιγμένο στην καθημερινότητα των τοκογλύφων …Κόλπο του πεζοδρομίου και των αλητών. Τι κάνει ένας τοκογλύφος όταν βλέπει ένα παλάτι, το οποίο θέλει να το αρπάξει από τους ιδιοκτήτες του και τους κληρονόμους του; …Βάζει διαβάλματα στα αδέρφια να τσακωθούν μεταξύ τους με στόχο επάνω στο «φούντωμα» του μεταξύ τους καυγά να προκαλέσουν μόνοι τους μεγάλες ζημιές στην ίδια τους την ιδιοκτησία. Μετά εμφανίζεται ο τοκογλύφος σαν ειρηνοποιός και ταπεινός χρηματοδότης, που —για το «καλό» τους— θέλει να τους δανείσει χρήματα για ν’ αποκαταστήσουν τις ζημιές στο παλάτι. Ζημιές, όμως, οι οποίες ξεπερνούν τις οικονομικές τους δυνατότητες και άρα είναι μαθηματικά βέβαιον ότι δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αποπληρωμή του χρέους τους. Τότε επιστρέφει ο τοκογλύφος με τους μπράβους, τους κλητήρες και με το «δίκιο» του και απαιτεί το ίδιο το σπίτι.

Αυτό ακριβώς ήταν το σχέδιο των Εβραίων «στρατηγών», οι οποίοι επιτέθηκαν στον Χριστιανισμό, προκαλώντας τρεις παγκόσμιους πολέμους, των οποίων οι απώλειες δεν τους άγγιξαν καθόλου …Το μόνο σχέδιο που ξέρουν οι τοκογλύφοι. Έβαλαν τους Χριστιανούς να τσακωθούν μεταξύ τους για όλους τους πιθανούς κι απίθανους λόγους κι αυτό ισοπέδωσε τις υποδομές τού χριστιανικού Οίκου. Στη συνέχεια τους δάνεισαν υπέρογκα ποσά με τοκογλυφικούς όρους και σήμερα έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία τής εκποίησης της χριστιανικής περιουσίας …Στο «δρόμο» θα «πετάξουν» τους άλλοτε πάμπλουτους και πανίσχυρους χριστιανικούς λαούς …Τους πάλαι ποτέ οικοδεσπότες τους. Οι κληρονόμοι και ιδιοκτήτες τής Ρώμης θα βρεθούν «ξεβράκωτοι» στο έλεος των τοκογλύφων. Τους τα έχουν πάρει όλα και χρωστάνε κι άλλα τόσα. Οι λαοί έχουν χάσει τα πάντα και τα χρέη τους αντί να μειώνονται αυξάνονται.

Τώρα, αυτό το οποίο απομένει να δούμε είναι η αντίδραση της πληγωμένης αυτοκρατορίας. Θα βρει η πιο ισχυρή αυτοκρατορία στην ιστορία τής ανθρωπότητας τις δυνάμεις ν’ αντισταθεί σ’ αυτήν την κολοσσιαία συνωμοσία και ν’ ανακτήσει τις δυνάμεις της και βέβαια τον πλούτο της; Θα εμφανιστεί εκ νέου ένας νέος ηγέτης Αυτοκράτορας να τη σώσει ως από μηχανής θεός;

 

photo geralt / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This