ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Φωτιά στο Παπανικολάου

Φωτιά στο Παπανικολάου – φλέγονταν ασθενείς

6 Apr, 2022

Νωρίς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην πτέρυγα αντιμετώπισης κρουσμάτων του κορωνοϊού του νοσοκομείου Παπανικολάου, με αποτέλεσμα να πεθάνει ένας άνθρωπος, να διασωληνωθεί ένας ασθενής, και τέσσερις ασθενείς να βρίσκονται με εγκαύματα.

Ανακρίσεις γίνονται από πλευράς πυροσβεστικής ενώ ο διευθυντής της κλινικής κ. Διαμαντής Χλώρος ανέφερε «ήταν σαν να έπεσε βόμβα… μάλλον ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό έβαλε την φωτιά», αφού ενώ χρησιμοποιούσε μάσκα οξυγόνου την κατέβασε και άναψε τσιγάρο.

Η πυροσβεστική βοήθησε στην απομάκρυνση ασθενών και ιατρικού προσωπικού, διακομίζοντας 35 ασθενείς σε άλλους χώρους του νοσοκομείου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο της Β’ Πνευμονολογικης Κλινικής όπου νοσηλευόντουσαν τρία άτομα, εκεί που εντοπίστηκε και ένας άνθρωπος νεκρός. Συγκλονίζει η μαρτυρία για τον ασθενή που βρέθηκε νεκρός: «εξαϋλώθηκε» από την φωτιά. Ο συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μάριος Αποστολίδης, δήλωσε: “ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή. Όλο το κτήριο γέμισε με καπνούς και δυσκόλεψε περισσότερο το έργο μας”.

Μέσα στο δωμάτιο που ξεκίνησε η φωτιά, αναπτύχθηκε πολύ μεγάλο πυροθερμικό φορτίο, με αποτέλεσμα να πέσουν ακόμη και οι σοβάδες.

 

Δείτε το βίντεο εδώ:https://www.protothema.gr/greece/article/1229962/tragodia-sti-thessaloniki-pos-xekinise-i-fotia-sto-nosokomeio-papanikolaou/

Πηγή: protothema.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα