EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Χαίρομαι

Χαίρομαι

19 Jan, 2023

Να κοιτώ πατεράδες να καμαρώνουν τις κόρες τους ,να ναι περήφανοι που έχουν αποκτήσει αυτόν τον τίτλο.

Να μοιράζονται τα εύκολα ,τα δύσκολα .

Μα εσύ ,ούτε για τα εύκολα ήσουν.

Δεν ήθελες να γελάμε,το χαμόγελο ,είναι ευτυχία ,το ήξερες τι σήμαινε για όλους μας μα εσύ ,το σκληροτράχηλο εγώ σου ,δε σε άφηνε.

Να νοιώσεις τ άγγιγμα ,απαλό σα βελούδο,τη φωνή της να σου μιλά.να σου εξομολογείται καταστάσεις ,θεματα ,που την απασχολούσαν και την προβλημάτιζαν.την παίδευαν και την ξενύχταγαν..,,μερόνυχτα ολόκληρα.

Καμάρωνα και πάντα θα καμαρώνω ,γι αυτά τα βλαστάρια μας,που τα καταδικάσαμε σε φόβους και φοβίες και συμπεριφορές αντίξοων συνθηκών.

Προκαλούμενων με συνέπειες προσκεκλημένων οδυρμών και κλαυθμών μετέπειτα.

Μα η σιγουριά η δική σου ,αβεβαιότητα .δική μου χρόνια τώρα ,τυραννούσε την ψυχή μου ,με τα αναπάντητα γιατί μου,πότε θα βρουν λύτρωση .

Δεν τα αφήνω,τα τροφοδοτώ έτσι ,γιατί δε θα ξεχάσω ,δε θα υποπέσω σε σφάλματα που θα ξεσκίζουν το είναι μου.

Καμαρώνω σα να είμαι εγώ στη θέση,εκείνης της συζύγου που χαίρεται ,να βλέπει τον πατέρα τους,κομμάτι στη ζωή τους απ τη ζωή τους που είναι ο φίλος εκείνος που θα τα αγγίξει ψυχικά ,θα τα κάνει να εκτονωθούν .

Θα θελήσεις ,η κολώνια αυτή να κρατάει χρόνια ,που το άρωμά της ευωδιάζει ..μα έχεις φανεί ανίκανος ,αμέτοχος. ..αδαής και παντελώς ανεύθυνος.

Το σύμπαν κι εκείνο σαν αμοιβή τους ,ανταμοιβή τους..στέλνει ,θετικές κριτικές,.ουσιώδεις και μόνο.

Χαίρομαι να βλέπω πατεράδες,να συμμερίζονται τον κόπο των μανάδων των παιδιών τους .να συντελούν ενεργά ,να μην αποστασιοποιούνται ,να μη μένουν μακριά κι έξω απ τα προβλήματα .

Ενεργοί πάντα και δραστήριοι να εναποθέτουν άνθη,στη λέξη μάνα ,στη λέξη σύζυγο κι όχι να πλανώνται πλάνην οικτράν ,πως όλα είναι στο χέρι της γυναίκας και πως η γυναίκα κρατάει το σπίτι.

Το σπίτι θα κρατηθεί εφόσον το θέλουνε αληθινά και συνειδητά και οι δυο μαζί,καθώς και τα παλαμάκια ,χτυπιούνται με δυο χέρια .

Η οικογένεια κρατιέται και στηρίζεται όταν και οι δύο δρούν επιτακτικά προς τη σωτηρία της .αφού ένας ίσον κανένας.

 

Πόσα έχω ακόμα να πω ,μα να ξέρετε καλά,εμείς οι μανάδες ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,,κι όποιος φέρεται ανεύθυνα και επώδυνα στις ψυχούλες ,από μόνος του ,αποποιείται τον τίτλο του πατέρα ,κηρύσσεται μόνος του σε αχρηστία ρόλου ,γονιού.

Γονιός δε γεννιέσαι ,γίνεσαι ,αλλά κι αυτό θέλει τρόπο και όχι κόπο.

Οποιος ανακηρύσσεται άχρηστος ,ανεύθυνος και κυρίως ακυρώνεται στα μάτια των παιδιών του και των γύρω του,αμέσως κηρύσσεται ΑΠΩΝ..και κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος άλλος,που θα τα νοιαστεί και θα ενδιαφερθεί και τότε θα γίνει ΠΑΡΩΝ ,,για εκείνα και τότε φυσικά θα πονέσει. ,,,αλλά θα το έχει ήδη προκαλέσει από  μόνος του .

ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΑΣ…ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ !!!! 

 

photo Pexels / https://pixabay.com/el

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This