ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Πεζοναύτες αποστρατεύτηκαν

103 Πεζοναύτες αποστρατεύτηκαν επειδή αρνήθηκαν το εμβόλιο Covid-19

17 Dec, 2021

Περισσότεροι από 100 Πεζοναύτες αποστρατεύτηκαν  επειδή δεν δέχτηκαν να κάνουν το εμβόλιο για τον Covid-19.

 Ο Στρατός ανέφερε ότι έχει επιπλήξει 2.700 στρατιώτες και ότι από τον Ιανουάριο θα προχωρήσει σε αποστρατείες . Η Πολεμική Αεροπορία της Αμερικής έχει προχωρήσει ήδη σε  αποστρατεία 27 ατόμων.

Όλες οι στρατιωτικές υπηρεσίες της Αμερικής έχουν αρχίσει να τιμωρούν και να αποστρατεύονται αξιόμαχα στελέχη, τα οποία απλά αρνήθηκαν να δεχτούν το εμβόλιο του Covid-19.  Πάνω από 20.000 μέλη του Αμερικανικού Στρατού κινδυνεύουν να αποστρατευτούν..

Την Πέμπτη,  το επιτελείο των Πεζοναυτών ανακοίνωσε ότι αποστράτευσε 103 πεζοναύτες επειδή αρνήθηκαν το εμβόλιο,  και ο στρατός ξηράς είπε ότι θα προχωρήσει σε απολύσεις μέσα στον Ιανουάριο . Η πολεμική αεροπορία ανέφερε ότι αυτή τη βδομάδα οδήγησε σε αποστρατεία 27 μέλη της.

Τουλάχιστον 30.000 μέλη  των Στρατιωτικών Δυνάμεων  απαλλάχθηκε για λόγους θρησκευτικούς και για λόγους υγείας από το εμβόλιο.  20.000 ή και περισσότεροι ακόμα  προσπαθούν να βρουν είτε τρόπους απαλλαγής από το εμβόλιο είτε απλά το αρνηθήκαν.

Η δικαιολογία που επικαλούνται οι επικεφαλής  των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ότι ο κίνδυνος ετοιμότητας του στρατεύματος είναι πολύ ψηλός λόγω του Covid-19 όταν το στράτευμα παραμένει χωρίς εμβόλιο.  

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι δήλωσε την Πέμπτη ότι το κύριο μέλημα του υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν είναι να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του στρατού.

«Αυτό που θα έλεγε σε αυτά τα άτομα εάν είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει απευθείας είναι να κάνουν το εμβόλιο, εάν είναι ιατρικά κατάλληλα», είπε ο Kirby. «Κάντε το εμβόλιο γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατέψουν τον εαυτό τους και τις μονάδες τους. Αυτή είναι η ανησυχία για την ετοιμότητα – να φτάσει το ποσοστό εμβολιασμού όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100%.

Είναι απλά άλλος ένας τρόπος αποδυνάμωσης το Αμερικανικό αξιόμαχου στρατεύματος,  Και αποτελεί άλλο ένα σφάλμα της Κυβέρνησης Biden.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.