EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
38η Παρέλαση Μειονοτήτων στο Μανχάταν

38η Παρέλαση Μειονοτήτων στο Μανχάταν

6 Jul, 2023

Το Σάββατο 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 38η παρέλασε Μειονοτήτων του Μανχάταν, και ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση των οργανώσεων των Αλβανών υπό τον συντονισμό της albanian Root.
Το εντυπωσιακό σε αυτή την πολυάριθμη σύναξη ήταν η χρήση ανθελληνικών συνθημάτων, τα οποία αναφέρονταν σε “γενοκτονία εις βάρος των Αλβανών της Τσαμουριάς” (δηλαδή των τσάμηδων της Ηπείρου), από τους Έλληνες. Παράλληλα, χρησιμοποιήθηκαν σημαίες οι οποίες εικονογραφούσαν την Μεγάλη Αλβανία, η οποία περιελάμβανε την Κέρκυρα και την Ήπειρο.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν η αναφορά των Ελλήνων πολεμιστών και ηρώων της ελληνικής επανάστασης της ανεξαρτησίας του 1821, ως Αλβανών.
Η παρέλαση αυτή πέρασε κατά τα φαινόμενα απαρατήρητη από την ελληνική ομογένεια. Αυτό συμπεραίνεται από την χαμηλή συμμετοχή από Έλληνες ομογενείς, την στιγμή που τα αμερικανικά ΜΜΕ έδειξαν με έμφαση πλάνα από το γεγονός, μάλιστα με τίτλους όπως ”New York, thousands of Albanians honor the Cham victims of the Greek massacre”.
Η αλβανική συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση είναι πάντα έντονη και συνήθως πραγματεύεται πάντα το ίδιο ανθελληνικό θέμα.

(To βίντεο της -αλβανικής- παρέλασης) https://www.youtube.com/watch?v=RbM4CnM6Rmo 

 

 

πηγη https://www.kalami.us/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This