ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Henry Cuellar

Το FBI έκανε επιδρομή στο σπίτι, και στο εκλογικό γραφείο του Βουλευτή Henry Cuellar

20 Jan, 2022

Πράκτορες του FBI εθεάθησαν στο σπίτι και το εκλογικό γραφείο του Βουλευτή Henry Cuellar (D-Texas), ενός συχνού επικριτή του προέδρου Joe Biden, την Τετάρτη.

Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν από τοπικούς δημοσιογράφους έδειχναν πράκτορες στην κατοικία του, στο Laredo, να αφαιρούν τσάντες, κάδους και τουλάχιστον έναν υπολογιστή.

Ομοσπονδιακοί πράκτορες πήγαν επίσης στο εκλογικό γραφείο του Βουλευτή Henry Cuellar.

Σε δήλωσή του σε ειδησεογραφικά πρακτορεία, το FBI είπε ότι «ήταν παρών στο Laredo διεξάγοντας δραστηριότητα επιβολής του νόμου με άδεια του δικαστηρίου», προσθέτοντας ότι «το FBI δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για μια εν εξελίξει έρευνα».

«Ο Βουλευτής Henry Cuellar θα συνεργαστεί πλήρως σε οποιαδήποτε έρευνα. Δεσμεύεται να διασφαλίσει την τήρηση της δικαιοσύνης και του νόμου», δήλωσε εκπρόσωπος του Cuellar στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Henry Cuellar, 66 ετών, εκπροσωπεί την 28η Περιφέρεια του Κογκρέσου του Τέξας από το 2005.

Η περιοχή περιλαμβάνει γη που βρίσκεται στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Ο Henry Cuellar, που θεωρείται μετριοπαθής, επικρίνει συχνά τις χαλαρές πολιτικές επιβολής του Biden στον τομέα της μετανάστευσης, οι οποίες, όπως λένε οι ειδικοί, συνέβαλαν στην έκρηξη της παράνομης μετανάστευσης, της μεγαλύτερης που καταγράφηκε ποτέ, και υπάρχει από τότε που ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν από ένα χρόνο.

Υπό την ηγεσία των Δημοκρατικών, καταγράφηκαν οι περισσότερες συλλήψεις παράνομων μεταναστών στα νοτιοδυτικά σύνορα, τόσο για ένα οικονομικό έτος όσο και για ένα ημερολογιακό έτος.

Ο Μπάιντεν λίγο μετά την ορκωμοσία του σταμάτησε την κατασκευή του τείχους στα σύνορα, περιόρισε τη χρήση των εξουσιών απέλασης της εποχής της πανδημίας και έδωσε εντολή στους αξιωματούχους να τερματίσουν το πρόγραμμα «Παραμονή στο Μεξικό», το οποίο ανάγκαζε πολλούς αιτούντες άσυλο να περιμένουν στο Μεξικό για να ακουστούν οι ισχυρισμοί τους .

Ορισμένες από τις κινήσεις της κυβέρνησης έχουν μπλοκαριστεί ή ανατραπεί από τα δικαστήρια, αλλά οι συλλήψεις του Δεκεμβρίου ήταν υψηλότερες από τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που παρέχονται στα δικαστικά έγγραφα από την υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων.

Η Jessica Cisneros, δικηγόρος, και η εκπαιδευτικός Tannya Benavides είναι οι αντίπαλοι του Henry Cuellar στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών για τη θέση που κατέχει.

Ο Henry Cuellar κέρδισε την Cisneros στις τελευταίες προκριματικές εκλογές με περίπου 2.700 ψήφους.

Η Cisneros έχει βάλει στο στόχαστρο τη φήμη και το ρεκόρ ψηφοφορίας του Henry Cuellar, αποκαλώντας τον «αγαπημένο δημοκράτη του Τραμπ» και επικρίνοντας την προθυμία του να συνεργαστεί με τους Ρεπουμπλικάνους για τη νομοθεσία.

Η Tannya Benavides άσκησε παρόμοια κριτική, λέγοντας ότι η περιφέρεια πρέπει να εκπροσωπείται από έναν πιο προοδευτικό Δημοκρατικό.

Source: theepochtimes.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον έχουν κατηγορήσει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν και των...