ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Oxford High School

Τρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες σε επίθεση στο Oxford High School, Michigan

30 Nov, 2021

Τρεις μαθητές σκοτώθηκαν την Τρίτη και άλλοι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα το απόγευμα στο Oxford High School.

Η αστυνομία δήλωσε ότι έχει συλλάβει έναν 15χρονο μαθητή αγνώστων λοιπών στοιχείων μέσω δήλωσης του Oakland County Undersheriff Mike McCabe.  Όπως δήλωσε ο 15χρονος δεν είναι τραυματισμένος.

 Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο, είπε ο Mike McCabe, συμπληρώνοντας ότι το όπλο ήταν ένα ημιαυτόματο περίστροφο. Η όλη διαδικασία στο Oxford High School διήρκεσε πέντε λεπτά.  Νεκρες από τα πυρά του 15χρονου έπεσαν δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 17 χρόνων, καθώς και ένας 16χρονος.  Από τους τραυματίες, οι δύο ήταν σοβαρά τραυματισμένοι, οι οποίοι υπεβλήθησαν σε εγχείρηση και η κατάστασή τους παραμένει άγνωστη.  Οι υπόλοιποι νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, με  ποικίλους τραυματισμούς από σφαίρες. Μεταξύ των τραυματιών υπάρχει και ένας δάσκαλος.  

Δακρυσμένη η κυβερνήτης του Michigan Gretchen Whitmer δήλωσε ότι “Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης που θα μπορούσε να έχει κάθε γονιός.  Η καρδιά μου είναι μαζί με όλες αυτές τις οικογένειες. Αυτή είναι μία ανείπωτη τραγωδία.  Ελπίζω ότι Όλοι μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες.”

Στη διάρκεια του συμβάντος πέσανε 15 με 20 πυροβολισμοί και περίπου 100 τηλεφωνήματα  έγιναν προς το 911.  Δεν φαίνεται να είχε συνεργούς ο δράστης.  Ο δράστης επικαλέστηκε το δικαίωμά του να μη μιλήσει και ότι χρειάζεται δικηγόρο.  Επειδή ο δράστης είναι ανήλικος, προκειμένου να τον ανακρίνουν χρειάζεται η γονική συναίνεση.  Ήδη η οικογένεια του δράστη έχει προσλάβει ένα δικηγόρο και τώρα οι αρχές είναι έτοιμες να εκδώσουν ένταλμα ερεύνης για το σπίτι του υπόπτου. 

Ήταν τραγικό

Η 17χρονη Catherine Tebben, μαθήτρια στο Oxford High School   περιέγραψε  το συμβάν ως τραγικό.  “Πήγαινα στην τάξη μετά το μεσημεριανό και ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς γύρισα και είδα παιδιά να τρέχουν προς το μέρος μου. ΄/ενας φίλος μου με έπιασε από το χέρι και μου είπε να τρέξω. Τρέχοντας παρατήρησα αίμα στο πάτωμα. Ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία” είπε ακόμα τρεμάμενη “δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη αλλά και όλη η ανασφάλεια που σου δημιουργεί από εδώ και μπρος”. 

Source: ABC7

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This