ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ron de Santis

Ron de Santis: “Εάν η Disney θέλει πόλεμο, διάλεξε τον λάθος άνθρωπο”

20 Apr, 2022

Σε ένα άμεσο μήνυμά του ο Ron de Santis, ο Κυβερνήτης της Φλόριντα, αναφέρει τα εξής:

<<Εχθες, ανακοίνωσα ότι καλώ το νομοθετικό σώμα της πολιτείας να εξαλείψει τη συμφωνία με την αγαπημένη Disney – που διατηρείται επί δεκαετίες από τους ισχυρούς.

Αυτή η συμφωνία επιτρέπει στη Disney να αυτοκυβερνηθεί μέσα στο Walt Disney World – ένα όφελος που δεν παρέχεται σε εσάς ή σε εμένα.

Ως Κυβερνήτης, εκλέχτηκα για να θέσω σε προτεραιότητα τον λαό της Φλόριντα και δεν θα επιτρέψω σε μια εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια να διοικεί την πολιτεία μας. Η Disney έχει διαφύγει, μέσα από συγκεκριμένες συμφωνίες, από την πολιτεία της Φλόριντα για πολύ καιρό. Χρειάστηκε μια ματιά κάτω από το τραπέζι για να δω τί έχει συμβεί.

Η Disney νόμιζε ότι κυβερνούσε τη Φλόριντα. Προσπάθησαν ακόμη και να μου επιτεθούν για να προωθήσουν την ατζέντα τους. Τώρα, οι γονείς βλέπουν τη Disney όπως πραγματικά είναι, και είναι η ώρα να δώσουμε και πάλι την εξουσία στα χέρια των κατοίκων της Φλόριντα, και όχι στις τσέπες των στελεχών της εταιρείας. Αυτός ο αγώνας δεν αφορά εμένα, είναι για τα παιδιά μας και το μέλλον του έθνους.>>

 

 

Φωτό:  wikinews

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα