ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ron deSantis

Ron deSantis: Μεταρρύθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Φλόριντα

24 Apr, 2022

Ο κυβερνήτης Ron DeSantis υπέγραψε νομοθεσία για τη μεταρρύθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Φλόριντα. Το νομοσχέδιο καταργεί τον ασφυκτικό περιορισμό που είχαν τα συνδικάτα σχολών, οι φορείς διαπίστευσης στα πανεπιστήμια και τα κολέγια και προσθέτει απαιτήσεις διαφάνειας για τα δίδακτρα, τα δίδακτρα και τα κόστη.

«Το δημόσιο σύστημα των κολεγίων και πανεπιστημίων της Φλόριντα είναι το νούμερο ένα στη χώρα επειδή έχουμε τους φοιτητές ως προτεραιότητα», είπε ο κυβερνήτης Ron DeSantis.

«Οι μαθητές της Φλόριντα αξίζουν μια ποιοτική, οικονομικά προσιτή εκπαίδευση και δεν χρειάζονται ιδεολογικούς ακτιβιστές και πολιτικές οργανώσεις που να καθορίζουν τι πρέπει να μάθουν. Καθιερώνοντας ισχυρές απαιτήσεις διαφάνειας του προγράμματος σπουδών και παρέχοντας υπευθυνότητα στους μόνιμους καθηγητές, η Φλόριντα στέκεται δίπλα στους μαθητές και τους γονείς σε όλη την πολιτεία μας».

Επίσης, οι μόνιμοι καθηγητές θα λαμβάνουν αξιολογήσεις απόδοσης όπως όλοι, οι οποίες θα τους κρατούν σε υψηλά πρότυπα εργασίας. 

 Το νομοσχέδιο βελτιώνει επίσης τη διαφάνεια του κόστους φοίτησης στα δημόσια κολέγια και πανεπιστήμια της Φλόριντα. Τα ιδρύματα θα πρέπει να δημοσιεύουν ευδιάκριτα όλα τα δίδακτρα στους ιστοτόπους τους και να ενημερώνουν δεόντως τους φοιτητές όταν υπάρχει πρόθεση να αυξήσουν τα κόστη, τόσο για δίδακτρα όσο και τα βιβλία και το υλικό σπουδών.

 

 

photo https://flgov.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This