EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
StarX

Ανακοίνωση Συνεργασίας και Προβολής Του Greek News and Radio FL με το StarX για τους ομογενείς

19 Jan, 2023
starx logo
Greek News and Radio FL

Το Greek News and Radio FL ανακοινώνει την συμπόρευση του και την συνεργασία του με την επιτυχημένη και με πάνω από ενάμιση εκατομμύριο θεατές, με βάση τα στοιχεία του καναλιού, εκπομπή για τους ομογενείς, “Ελλάδα στην καρδιά μας”, που προβάλλεται από το StarX, το δορυφορικό κανάλι του Star Channel , από την Ελλάδα.

Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”, με θέματα την ομογένεια, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τα ελληνικά προϊόντα, είναι διάρκειας 35 λεπτών και προβάλλεται στη δορυφορική τηλεόραση σε περισσότερες από 140.000 οικογένειες συνδρομητών (σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ν. Αφρική κ.α.) και στη web tv του Star Channel κάθε Τετάρτη στις 09:30 μμ.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός, πως μετά τον απαραίτητο υποτιτλισμό στην αγγλική γλώσσα, η εκπομπή προβάλλεται ακόμα σε αρκετά communities channels όπως για παράδειγμα στην Αυστραλία (στο Channel 31 της Μελβούρνης και το Παναυστραλιανό Aurora Channel μέσω FOXTEL).

Στην εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”, προβάλλονται τουριστικές προτάσεις, ελληνικά προϊόντα και πολλά άλλα, γνωστά και άγνωστα στο ελληνικό κοινό και στους απόδημους Έλληνες.

Γίνεται σύνδεση με κάποιους οργανισμούς και φορείς της ομογένειας, γιατί θεωρούμε ότι οι ομογενείς, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές των ελληνικών προϊόντων, αλλά και των προορισμών της Ελλάδας

Διαγωνισμοί, προσφορές και δώρα για τους τηλεθεατές, είναι ευπρόσδεκτα, όπως επίσης και κάθε ιδέα που νομίζετε πως θα βοηθήσει στην προβολή του προϊόντος και της επιχείρησής σας, μπορεί να συζητηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις για το πως θα παρουσιάσετε την επιχείρηση σας, ή τα προιόντα σας στην Ομογένεια, τόσο μέσα απο τον Ραδιοφωνικό Σταθμό μας, την Εφημερίδα μας (Έντυπη και ήλεκτρονική, καθώς ταυτόχτονα και στην εκπομπή , “Ελλάδα στην καρδιά μας” μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον σταθμό στο info@greekradiofl.com ή τηλεφωνικά στο 754-204-1311

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This