ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 5, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
state of the union

State of the Union – Η ομιλία του προέδρου Τζο Μπάιντεν

25 Feb, 2022

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, θα απευθύνει την πρώτη του ομιλία για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Κογκρέσο την 1η Μαρτίου, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος (η γνωστή Ομιλία State of the Union). Η ημερομηνία αυτή επιλέχθηκε μετά την πρόσκληση της προέδρου της Βουλής, Νάνσι Πελόζι, προς τον πρόεδρο Μπάιντεν.

 

Πώς να παρακολουθήσετε απευθείας την πρώτη ομιλία του Προέδρου Τζο Μπάιντεν – State of the Union

 

1η Μαρτίου 2022 – 21.00 μμ EST

Θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα wh.gov/sotu – ή να συντονιστείτε στην επίσημη ροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Λευκού Οίκου:

YouTube: Η πρώτη κατάσταση της Ένωσης του Προέδρου Μπάιντεν

Twitter: @WhiteHouse ή @POTUS

Facebook: Λευκός Οίκος στο Facebook

Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και με μετάφραση ASL.

 

Σχόλια: Η ομιλία Union of the State πραγματοποιείται συνήθως τον Ιανουάριο και μερικές φορές τον Φεβρουάριο. Η φετεινή καθυστέρηση αποδίδεται στις πολλές υποχρεώσεις του νομοθετικού έργου, αλλά επίσης και στις εξελίξεις αναφορικά με τις μεταδόσεις του ιού COVID-19 και στο πρόγραμμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ομιλία ενός προέδρου “Union of the State” πριν από μια κοινή σύνοδο του Κογκρέσου επιβάλλεται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ (Άρθρο II, Ενότητα 3, Άρθρο 1), το οποίο αναφέρει ότι ο πρόεδρος «θα δίνει κατά καιρούς στο Κογκρέσο Πληροφορίες για την Ένωση και προτείνει μέτρα που θα κρίνει απαραίτητα.»

Ο Τζο Μπάιντεν δεν απηύθυνε την ομιλία το 2021 καθώς η ορκομωσία του πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του και έτσι δεν ήταν σε τυπική θέση να απευθύνει μια ομιλία με πλήρη περιγραφή της κατάστασης που επικρατούσε τότε στις ΗΠΑ.

Πηγή: whitehouse.gov

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This