EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Απεταξάμην...

Απεταξάμην…

23 Jan, 2023

Απορία: Πώς γίνεται να αρνούμαι πεισματικά κάποιον και να μου λένε όλοι ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, ενώ εκ των προτέρων το ένστικτό μου μού λέει: “ΚΙΝΔΥΝΟΣ! “

Κοιτώ την ήρεμη θάλασσα αλλά με έλκει η τρικυμία; κοιτώ τον ήλιο αλλά με τραβάει μαγνητισμένη το σκοτάδι; φόρεσα κι εγώ γυαλιά μήπως και δω το θέμα αλλιώς.
Να το εξετάσω απ’ την οπτική της λογικής. Μου σπάει τα νεύρα. Του τα σπάω. Εγωιστής, εγωκεντρικός και δήθεν υπεράνω ενίοτε, φαλλοκράτης, σεξιστής, απ’ την άλλη ευφυής, γοητευτικός, σαγηνευτικός μ’ ένα τρόπο που σε πείθει να τον ακολουθήσεις και στην κόλαση. Τώρα που είπα κόλαση θα ‘πρεπε να μπλέξω μαζί του για να δει τι είναι..η καλύτερη εκδίκηση υπέρ του γυναικείου φύλου. Άσε που του κολλάνε πρώην ” φίλες” – ” φίδια ” μου ! Κανονικά θα πρεπε να τους τον χαρίσω για τιμωρία, θα τους άξιζε..! Χα πλάκα θα είχε να τις γράφει κι αυτές να παρακαλάνε ! Αυτή συγκεκριμένα..Αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες..

Αυτός όμως χρειάζεται κάτι άλλο. Κάτι δυνατό να τον ταρακουνήσει ! Κάτι τρελό, για τα σίδερα που λένε κι όχι αυτά του Χαλανδρίου..Αυτός ο παράξενος, στριμμένος, ανυπόφορος, ταλαντούχος άνθρωπος με το πιο γλυκό χαμόγελο, για μένα. Πώς είπατε; τι είπατε ; εγώ ερωτευμένη; μα φυσικά θ αστειεύεστε ! Απλώς τα έχω ” χάσει “, φταίει ο εγκλεισμός, η καταπίεση, το ΝΑΤΟ, το ΠΟΥΝΤΟ, το ό,τι όλοι οι άλλοι με αφήνουν αδιάφορη, το ότι στο τέλος θα κλειστώ σε Μοναστήρι και πώς θα με αντέξουν οι φιλήσυχες, λέω τώρα, μοναχές δεν ξέρω..

Αυτά έχει ο εγκλεισμός κι όχι μόνο….
Αυτά κι άλλα πολλά παρέα με πολλή σοκολάτα για ευνόητους λόγους.
Πώς είπατε; δεν άκουσα; να του δώσω ευκαιρία;
Αστειεύεστε; Θέλετε και Γ’ παγκόσμιο πόλεμο; δεν το νομίζω..
Ειρήνη υμίν, απεταξάμην πειρασμόν και κορωνα ιόν !!!
Μόνο Ίον, μόνο Ίον κι αυτή χωρίς γλυκανάλατες διαφημίσεις..!

Για τέτοια είμαστε τώρα;Απεταξάμην!
Σ αγαπώ.

 

 

photo jackmac34 / https://pixabay.com/el 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This