ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Αυστραλία

«Τσουνάμι» κρουσμάτων στην Αυστραλία

27 Dec, 2021

«Τσουνάμι» κρουσμάτων στην Αυστραλία (και σε όλο τον κόσμο) κάνει και πάλι φέτος άνω-κάτω τις γιορτές.

Η Νέα Νότια Ουαλία κατέγραψε 6324 νέα κρούσματα COVID-19 και τρεις θανάτους.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι αυξήθηκε κατά 20 ο αριθμός αυτών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Συνολικά 521 άτομα που νοσούν από την COVID-19 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Ν.Ν.Ο.

Η Βικτώρια κατέγραψε 1999 νέα κρούσματα και τρεις θανάτους.

Advertisement
Περίπου 368 άτομα με COVID-19 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της πολιτείας.

Προειδοποιήσεις ότι «θα κολλήσουμε όλοι την Όμικρον»

Ο υπουργός Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Μπραντ Χάζαρντ, δήλωσε ότι αναμένει πως όλοι στην αυστραλιανή πολιτεία θα προσβληθούν από την παραλλαγή Όμικρον του COVID-19.

«Όλοι στη Νέα Νότια Ουαλία πιθανότατα θα κολλήσουν την Όμικρον σε κάποιο στάδιο. Όλοι στην Αυστραλία θα προσβληθούν με την Όμικρον», προειδοποίησε ο υπουργός, ο οποίος μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου κάλεσε τους κατοίκους να κλείσουν ραντεβού για την ενισχυτική δόση ως άμυνα ενάντια στην παραλλαγή που προκαλεί ανησυχία.

«Θα προσβληθούμε όλοι με την Όμικτον και αν γίνει αυτό, ο καλύτερος τρόπος για να την αντιμετωπίσουμε είναι να είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι, συμπεριλαμβανομένης της αναμνηστική μας δόσης», είπε.

«Η πρόκληση για εμάς στην πολιτεία είναι να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα υγείας μας μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον επερχόμενο ιό που είναι τόσο μεταδοτικός – είναι εξαιρετικά μεταδοτικός», συνέχισε.

Ο υπουργός είπε επίσης ότι διεθνή και εγχώρια στοιχεία έδειξαν ότι η Όμικρον δεν ήταν τόσο «σοβαρή» όπως οι προηγούμενες παραλλαγές, με την πλειονότητα των ατόμων σε ΜΕΘ να είναι ανεμβολίαστα.

πηγη neoskosmos.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.