ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

εμβολιασμένους

Πλεύρης: Κανένας περιορισμός για τους εμβολιασμένους

6 Oct, 2021

Τέλος τα μέτρα για εμβολιασμένους.

Τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, κατά πλειοψηφία, έδωσαν το πράσινο φως στην πρόταση της κυβέρνησης για επιπλέον κοινωνικές ελευθερίες σε εμβολιασμένος πολίτες. Ακόμα και αν μία περιοχή έχει κριθεί κόκκινη, οι περιορισμοι δεν θα ισχύουν για τους  εμβολιασμένους πολίτες, καθώς οι περιορισμοί είναι μόνο για τους ανεμβολιαστους.

Προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες και να επιβραδυνθεί η διασπορά του ιού, η κυβέρνηση θα επισημαίνει τις Κόκκινες περιοχές στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας. θα πρέπει να μην ξεχνούν να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό ο όπως είναι η μάσκα και οι αποστάσεις.

Οι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες με βάση αυτά τα νέα μέτρα Όσον αφορά τους κλειστούς χώρους διασκέδασης καθώς και στα μέρη εστίασης, Μπαρ κτλ,. όπως ακριβώς κάνανε πριν την Πανδημία.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:

–Κανένας περιορισμός για εμβολιασμένος
— Όχι επιπλέον μέτρα στις περιοχές που μπαίνουν σε κόκκινο
— Παραμένουν οι ισχύοντες Κανόνες και περιορισμοί για τους μικρούς χώρους
— Η διάρκεια των μέτρων είναι Δεκαπέντε ημέρες και θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Δεκαπενθήμερο σημαίνει ότι όλοι οι περιορισμοί θα εξεταστούν, ομαλοποιηθούν επικαιροποιηθούν στο σύνολό τους, σε διάφορες μορφές δραστηριότητας, ώστε να είναι κατανοητοί και πλήρωσε ομαδοποιημένοι, δήλωσε ο υπουργός κ Πλεύρης

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, καθηγητής Θεοκλής Ζαούτης, είπε:
“Ο ΕΟΔΥ αλλά και γενικά η δημόσια υγεία βρίσκονται σε ένα κρίσιμο κομβικό σημείο εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας που επεκτείνονται σε παγκόσμια κλίμακα.

Γνωρίζω τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά μας αλλά είμαι αισιόδοξος ότι με στόχευση, συνέπεια και συνεργασία θα ανταποκριθουμε σε αυτές. Άλλωστε η δουλειά που έγινε στον ΕΟΔΥ τα προηγούμενα δύο χρόνια παρότι μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρες και αντίξοες άλλαξε θετικά την προσέγγιση απέναντι στη δημόσια υγεία. Δουλειά μας είναι τώρα να συνεχίσουμε σε αυτή τη σύγχρονη κατεύθυνση απαντώντας πιο άμεσα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις που όπως αποδεικνύεται στην πράξη δεν είναι πάντα προβλέψιμες.

Ο περιορισμός των νοσοκομειακών λοιμώξεων και της Μικροβιακής Αντοχής στα αντιβιοτικά, η ενίσχυση της κουλτούρας εμβολιασμού, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του ΕΟΔΥ και η έμφαση στην πρόληψη, θα είναι βασικοί πυλώνες της πολιτικής μας. Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα προς όφελος όλων. Προτεραιότητα του ΕΟΔΥ των επόμενο καιρό θα είναι η διαχείριση και υποστήριξη της δημόσιας υγείας στην περίοδο της πανδημίας”.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.