EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Νταλάρας

Γ. Νταλάρας: «Νοιώθω συγκίνηση όταν βρίσκομαι με την ομογένεια»

18 May, 2023

Το Σάββατο 20 Μαΐου αναμένεται να εμφανιστεί στο Margaret Court Arena ο Γιώργος Νταλάρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αυστραλία. Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στην Ομογένεια όταν μίλησε για το έργο του, και το πώς ήρθε σε επαφή μαζί της, στο ξεκίνημα της καριέρας του.

 

Αποσπάσματα της συνέντευξής του:

 

«Τα πρώτα χρόνια ήταν λίγο δύσκολα. Φανταστείτε ότι τα πρώτα μου ταξίδια τα έκανα ως φαντάρος. Γιατί ένιωθα ότι ο ελληνισμός στο εξωτερικό είναι μια διαφορετική κατάσταση από αυτή που γνωρίζουμε εμείς εδώ. Έχει ίσως κάποια συναισθηματικά κίνητρα ο κάθε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που τραγουδάνε και σκέφτονται την πατρίδα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο που αποκλείεται με την πάροδο του χρόνου να μην σε επηρεάσει. Νιώθεις λοιπόν ένα διαφορετικό κάλεσμα που στο τέλος φτάνει κάποια στιγμή να γίνεται σαν χρέος.

Κάθε φορά που συναντιόμασταν-όχι μόνο στη σκηνή σαν καλλιτέχνης και σαν κοινό- αλλά και στους φίλους που έκανα εκεί, σχεδόν με έπειθαν ότι η Ελλάδα δεν είναι αυτό που ζούμε εμείς κάθε μέρα εδώ, με τις αναταράξεις που δημιουργούμε μεταξύ μας, στην καθημερινότητά μας. Η πατρίδα γι΄ αυτούς είναι κάτι πολύ ισχυρό, είναι ένα τεράστιο κομμάτι μπερδεμένων πραγμάτων. Φιλοσοφίας, συναισθημάτων, μνήμης.

Η Αυστραλία είναι μια πανέμορφη χώρα, έχουμε αποκτήσει και πάρα πολλούς φίλους εκεί. Αισθάνομαι ότι κάνω ένα ταξίδι χαράς και το ξεκινάω με μεγάλη προσμονή».

Η μουσική παράσταση στην Μελβούρνη θα γίνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο.

Ο Γιώργος Νταλάρας συνοδεύεται από την Ασπασία Στρατηγού και τον Αλέξανδρο Τσουγανάκη, και η έναρξη της συναυλίας θα είναι στις 19.30.

 

Μετά την Μελβούρνη, ο μεγάλος μουσικός και τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Περθ (Concert Hall) και στο Σϊδνεϋ (State Theatre, 26/5 σε συνεργασία με το Ελληνικό Φεστιβάλ).

 

 

πηγη https://neoskosmos.com / photo https://www.hit-channel.com/

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This