Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
Βασιλική Κωνσταντινοπούλου

Δυο φορές νικήτρια η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου

13 Nov, 2022

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η σημερινή νικήτρια του 39ου μαραθωνίου στην Αττική, είναι δύο φορές νικήτρια, αφού πριν δύο χρόνια είχε διαγνωστεί με μυελοειδές καρκίνωμα του θυρεοειδούς.

Πρώτη από τις γυναίκες έκοψε το νήμα στο Παναθηναϊκό στάδιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου των 42.195 μ., που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με ατομικό ρεκόρ 2:45:46. 

Δύο φορές νικήτρια, γιατί ήταν η πιο σαφής απόδειξη ότι ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της. Όταν αντιλήφθηκε ότι έκοψε το νήμα, είπε “είναι σα να ζω ένα όνειρο”. 

Η 26χρονη αθλήτρια από το Αγρίνιο κατοικεί στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Αθλείται με τα χρώματα του ΑΠΚ Νεάπολης και με προπονητή τον Αντώνη Στόϊκο.

 

photo https://thetoc.gr  / https://protothema.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This