EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Η Μητέρα: Ένα Άγιο Φως στην Καθημερινότητά μας

Η Μητέρα: Ένα Άγιο Φως στην Καθημερινότητά μας

10 May, 2024

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε εκείνες που αγαπήσαμε πριν ακόμα μάθουμε τι σημαίνει αγάπη, σε αυτές που μας ανέθρεψαν με αγάπη και στοργή. Είναι μια ημέρα που μας υπενθυμίζει τον ανεκτίμητο θησαυρό που είναι η μητρική αγάπη.

Για εκείνους που έχουν την τύχη να έχουν ακόμα τη μητέρα τους στο πλευρό τους, ας μην ξεχνούν ποτέ την αξία της παρουσίας της. Ας της αφιερώνουν χρόνο, αγάπη και σεβασμό, γιατί μια μητέρα είναι πάντα εκεί για να στηρίξει και να αγαπήσει χωρίς όρους. Ας μην περιμένουμε την Γιορτή της Μητέρας για να της εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας, αλλά ας το κάνουμε καθημερινά.

Για εκείνους που έχασαν τη μητέρα τους πρόωρα, η Γιορτή της Μητέρας μπορεί να είναι μια ημέρα μελαγχολίας και νοσταλγίας. Ας θυμόμαστε όμως όχι με θλίψη αλλά με αγάπη και ευγνωμοσύνη τα όμορφα στιγμιότυπα που μοιραστήκαμε μαζί της. Η μητέρα μας μπορεί να μην είναι πλέον φυσικά κοντά μας, αλλά η αγάπη και οι μνήμες που αφήσει πίσω της θα ζουν για πάντα μέσα στις καρδιές μας.

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν αυτήν την ειδική ημέρα για να εκφράσουμε την αγάπη και τον σεβασμό μας στις μητέρες μας, είτε είναι ακόμα κοντά μας είτε έχουν φύγει. Ας τις τιμήσουμε με λόγια εκτίμησης, με χαμόγελα και με αγκαλιές, γιατί η αγάπη που μας δίνουν είναι ανεκτίμητη και αξίζουν το καλύτερο από εμάς.

 Η μητρική αγάπη είναι μια δύναμη που δεν μπορεί να μετρηθεί με λέξεις ή πράξεις. Είναι ένα ανεξίτηλο φως που φωτίζει τον δρόμο μας ακόμα και όταν οι σκιές της ζωής μας φαίνονται σκοτεινές. Για αυτούς που δεν την έχουν πλέον δίπλα τους, ας θυμούνται ότι η αγάπη της μητέρας τους εξακολουθεί να τους περιβάλλει, να τους προστατεύει και να τους εμπνέει κάθε μέρα.

Η μητρική αγάπη δεν γνωρίζει χρονικά όρια ή χώρους. Ανεξάρτητα από το αν είμαστε μακριά ή κοντά στη μητέρα μας, η αγάπη της παραμένει σταθερή και αδιάσπαστη. Ας αφιερώσουμε λοιπόν αυτήν την ημέρα για να αναγνωρίσουμε τον τεράστιο ρόλο που έχουν οι μητέρες στις ζωές μας και να τις τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε.

Ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι η αγάπη της μητέρας μας είναι μια δύναμη που μας κρατάει σταθερούς ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Ας αξιοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία για να τις ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς και για να τους δείξουμε την αναλάμπουσα αγάπη και εκτίμηση που έχουμε γι’ αυτές.

Στην Γιορτη της Μητέρας, ας αφιερώσουμε χρόνο όχι μόνο για να γιορτάσουμε τις μητέρες μας αλλά και για να αναζητήσουμε τρόπους για να τις κάνουμε να νιώσουν πόσο σημαντικές είναι για εμάς και πόσο τις αγαπάμε. Ας τις αφιερώσουμε το χρόνο μας!!!!

 

photo fancycrave1 / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This