EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Οδηγήθηκε στον ανακριτή

Οδηγήθηκε στον ανακριτή ο πατέρας που χτυπούσε την κόρη του με σανίδα

17 Sep, 2022

Οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 52χρονος πατέρας της 17χρονης που κατηγορείται ότι την χτυπούσε με σανίδα στο κεφάλι. Πληροφορίες ότι κακοποιούσε όλη την οικογένεια έρχονται στο φως.

Ο 52χρονος άντρας είχε οδηγηχθεί εχθές στο Τριμελές Αυτόφωρο Δικαστήριο Χανίων, για να δικαστεί για σωματικές βλάβες που είχε προκαλέσει στον γείτονά του και στον γαμπρό του. Χρειάστηκε όμως η δίκη να διακοπεί, καθώς νέα στοιχεία έφτασαν στον δικηγόρο του, γεγονός για το οποίο χρειαζόταν να ενημερωθεί εκτενέστερα.

Οι γείτονες αναφέρουν ότι η σύζυγός του δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην επιθετική συμπεριφορά του άντρα, η οποία ήταν αξιοσημείωτη εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, ενώ φερόταν έντονα προς τους γείτονες που τον κατήγγειλαν στην αστυνομία, τώρα, δύο μέρες μετά, ζητά συγγνώμη, παρακαλώντας να αποσύρουν τις μηνύσεις που έγιναν κατά του συζύγου της.

Η 17χρονη κόρη που δέχτηκε την επίθεση με την σανίδα στο κεφάλι, έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία, αναφέροντας βίαιη συμπεριφορά προς αυτήν και τα δύο μικρότερα αδέρφια της, υπό αδιαφορία της μητέρας, εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, μετά το περιστατικό, η μητέρα έκλεισε την 17χρονη έξω από το σπίτι, χωρίς φαγητό και νερό, αναγκάζοντάς την να ζητήσει καταφύγιο στους γείτονες.

Πριν δύο ημέρες, μετά το μεσημέρι, άρχισαν φωνές, και η 17χρονη βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας βοήθεια. Ο 52χρονος έτρεξε πίσω της χτυπώντας την στο κεφάλι και στο σώμα με το ξύλο. Όταν ο γείτονας πλησίασε λέγοντάς του να σταματήσει, ο 52χρονος τον χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιά και μετά έφυγε από το σπίτι με το μηχανάκι.

Ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία, κάτι που ο 52χρονος έμαθε επιστρέφοντας στο σπίτι. Η αντίδρασή του ήταν να αρχίσει τις απειλές κατά του γείτονα. Την ίδια φραστική επίθεση προς τους γείτονες συνέχισε και η σύζυγος του 52χρονου μετά την σύλληψή του, παρ’ όλο που ήταν παρούσα στην επίθεση βίας.

Η κόρη του γείτονα αναφέρει: “Η γυναίκα του έχει κακοποιηθεί, δεν ξέρω γιατί δεν μιλάει. Μας επειλεί κάθε φορά που μιλάμε”.

Ο 52χρονος φέρεται να έχει κακοποιήσει όλη την οικογένεια αλλά και τα δύο σκυλιά του, που είναι σε κατάσταση σοκ από το ξύλο και τα τραύματα.

Τα περιστατικά βίας στην οικογένεια δεν είναι ένα νέο γεγονός.  Μετά το τελευταίο όμως περιστατικό σε βάρος της 17χρονης, η γειτονιά έχει αποφασίσει να βοηθήσει τα παιδιά, παρά τις απειλές από τους γονείς.

 photo https://zarpanews.gr 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This