ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ολιστική θεραπεία

Ολιστική θεραπεία

8 Dec, 2021

Ολιστική θεραπεία

Προέρχεται από τη λέξη Όλον .

Η λέξη αυτή όταν αναφέρεται στη θεραπεία μιλά για Όλο τον άνθρωπο, σε κάθε επίπεδο της ύπαρξής του. πνευματκό, νοητικό, σωματικό, συναισθηματικό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά;

Από πολύ νωρίς επέλεξα να γίνω θεραπεύτρια. Οι θεραπευτές λένε πως επιλέγουν αυτή τη διαδρομή για να θεραπεύσουν πρώτα τον εαυτό τους και αυτό ισχύει και για εμένα.

Είμαι η Ζωή Σχοινά. Πιστοποιημένη φυσικοθεραπεύτρια και στην προσωπική μου διαδρομή ήρθα σε επαφή με τη γιόγκα, την Ayurveda, τη ρεφλεξολογία, το βελονισμό, την ομοιοπαθητική,το βιοσυντονισμό, το EFT, το ρέικι,το Siatsu, και άλλες ενεργειακές τεχνικές και συστήματα υγείας που με βοήθησαν να διευρύνω την οπτική μου και την πρακτική μου ως θεραπεύτρια.

Τα μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης και αυτοπαρατήρησης ήταν επίσης καθοριστικά για να έχω επίγνωση για αυτό που συμβαίνει την κάθε μου στιγμή καθώς και για τις θαυμαστές ιδιότητες του φυσικού μας σώματος αλλά και της ανθρώπινης φύσης μας.

–Emotional Freedom Technique
–Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης.
–Μια απλή (ενεργειακή) τεχνική με πολλές εφαρμογές.
–Ένας τρόπος αυτοφροντίδας, που εφαρμόζεται εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιονδήποτε χώρο !
Όσοι γνωρίζουν χρησιμοποιούν το EFT στο σχολείο πριν το test, στην εργασία πριν από κάποια παρουσίαση ή συνάντηση, στο θέατρο οι ηθοποιοί πριν από μία παράσταση ,στα σπορ πριν τον αγώνα κλπ.
Η απλότητα και η ευκολία του να μάθουμε τη λεκτική και διαδοχική σειρά των βημάτων του EFT, κάνει τις ανθρώπους να το χρησιμοποιούν άμεσα για να απελευθερώσουν πόνους, φόβους, ένταση, ανησυχία , περιοριστικά πιστεύω, αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να χρειάζονται απαραίτητα κάποιον ειδικό.
Δεν έχει σημασία να το κάνετε τέλεια.
Με μια απλή εφαρμογή θα αντιληφθείτε πόσο δυναμική και αποτελεσματική τεχνική είναι.
Θαύματα έχουν συμβεί σε ανθρώπους με χρόνια θέματα υγείας και σε εμένα.
Στην πράξη κάνουμε ελαφρά χτυπήματα με τις άκρες των δακτύλων μας πάνω σε 9 μεσημβρινούς, τα κανάλια ενέργειας του σώματός μας, για να μετακινήσουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια μέσα στο σώμα..
Είναι μια Ανακουφιστική, Θεραπευτική, Χαλαρωτική τεχνική που σας προτείνω να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε αφού πρώτα τη δοκίμασα και τη χρησιμοποιώ.
Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και λίγο πριν και λίγο μετά, είναι πραγματικά η τεχνική που βοηθά να διατηρούμε τη διαύγεια του νου , να έχουμε πιο καθαρή ενέργεια, να διατηρούμε την υγεία μας σε υψηλά επίπεδα και του μωρού μας φυσικά και να είμαστε πολύ πιο παραγωγικές.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.