EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας και ο βασανισμός

29 Aug, 2022
Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας Ιωαννίνων θα μείνει στην τοπική και εθνική ιστορία, όχι για το πολιτικό και τοπικό του έργο, αλλά γιατί βασάνισε με τον πιο άγριο τρόπο ένα ήμερο ζώο. Τόσο η κοινωνία του Γραμμένου, όσο και η Ελλάδα έπρεπε να μάθει με αποτροπιασμό το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης, έδεσε ένα γαϊδουράκι στην καρότσα του φορτηγού του και το έσερνε στους δρόμους, γεμίζοντας την περιοχή με αίμα.

Βεβαίως, ο ίδιος, έκπληκτος, παρ’ όλες τις φωνές των περαστικών και το αίμα, δήλωνε ότι δεν κατάλαβε πώς δέθηκε το ζώο στο αυτοκίνητο, και πως το ζώο τελικά δεν έπαθε και τίποτα.

Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος μάλιστα, ο ίδιος, κτηνοτρόφος όντας, έχει στην κατοχή του πολλά ζώα που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, των οποίων τα απομεινάρια ρίχνονται παντού ώστε να προκαλεί και μόλυνση περιβάλλοντος (η θέση του ως Αντιδημάρχου, ήταν Καθαριότητας και Ανακύκλωσης).

Πριν από λίγο, ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ανακοίνωσε ότι παύεται από τα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος. Μάλιστα ζήτησε από τον Δήμαρχο Ζίτσας να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ζίτσας αναφέρει: «Σεβόμενοι την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης κάναμε υπομονή και περιμέναμε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Δεν σχολιάσαμε και δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση, διότι είμαστε οι τελευταίοι που θα δείξουμε ασέβεια στους θεσμούς της χώρας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τα λεγόμενά μας από σήμερα παύουμε από τα καθήκοντα του τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έως να αποφανθεί η δικαιοσύνη για να μη θεωρηθεί από κανένα ότι αυτή η θέση ευθύνης θα χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Σε ένα Δήμο, όπως είναι ο δικός μας φύση και θέση κτηνοτροφικός και πτηνοτροφικός, θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε ζώου. Όποιος προσπάθησε να επενδύσει πολιτικά υποκαθιστώντας τους θεσμούς τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών».

Παρ’ όλα αυτά το ζώο βρίσκεται σε σημείο που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση η τοπική φιλοζωική οργάνωση, η οποία έχει αιτηθεί να το εξετάσει ιατρικά.

Στην εποχή του διαδικτύου και των social media, αυτό το γεγονός ακούστηκε τουλάχιστον. Βεβαίως, ο άνθρωπος αυτός αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους. 

 

 

 

 

photo https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This