EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Περιμένοντας τον Ζορό

Περιμένοντας τον Ζορό

31 Mar, 2023

 Το έργο έκπληξη  – από τον τίτλο φαντάζεσαι μια ελαφριά παράσταση (περιμένοντας τον Ζορό) αλλά  το άνοιγμα της αυλαίας  και η υπόθεση σε καθηλώνει. Ένα έργο πολύπλευρο που προδίδει ευγένεια ψυχής και την αφύπνιση  του θεατή με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα του σήμερα.

 Η υπόθεση που ο ταλαντούχος Γιάννης Φιλιππακης – ποιητής που αυτή την φορά  παρουσιάζοντας  στο  αθηναϊκό κοινό το πρώτο του θεατρικό έργο – είναι η αφύπνιση  σε χαλαρές συνειδήσεις.

Μια συνεδρίαση με τον Ζορό. Η υπόθεση είναι στα όρια μαύρης κωμωδίας και επιθεώρησης   και αφορά γυναίκες τρόφιμους σε ψυχιατρική κλινική   που αντί να πάει ο γιατρός που περιμένανε για  την συνεδρίαση πήγε ο Ζορό με το σπαθί της δικαιοσύνης.

Με φόντο ένα όμορφο, μίνιμαλ ασπρόμαυρο σκηνικό (σκηνικά-κοστούμια: Χρύσα Δαπόντε), οι τρεις γυναίκες ακούν τον μαυροντυμένο Ζορό, (Νεκτάριος Καλαϊτζάκης), ο οποίος εμφανίζεται ως το  αλλο μισο  του συγγραφέα, τόσο για να διδάξει στο ακροατήριό του τις αξίες για έναν καλύτερο κόσμο, όσο και για να τις καταθέσει, μαζί με τα συναισθήματά του, ενώπιον του κοινού. Οι τρεις γυναίκες (Βαρβάρα Αγουρίδα, Κατερίνα Κλήμη και Δανάη Νεονάκη), τον συνεπικουρούν στους αφορισμούς του προσλαμβάνοντας από την διδασκαλία του μια «χρυσή» ουσία, ενώ η εκπρόσωπος τύπου που εκφωνεί τις ειδήσεις στο μικρόφωνο (Χριστίνα Φωτιάδη),  αποτελει  την εκπληξη !!! Όμορφη πινελιά επίσης αποτελεί η συνοδεία ζωντανής μουσικής στο πιάνο από τον Μάριο Κλήμη, Ενας νεος πολυ υποσχομενος στο θεατρο !!η οποία αποτελεί δημιουργία του Άκη Μελή.

Το έργο  δεν είναι καθόλου βαρετό έχει έξυπνο χιούμορ τροφή για σκέψη.

Είμαστε εκεί την Δευτέρα !!!!! και  ως εφημερίδα   Greek news της Florida του Μαϊάμι  απολαυσαμε μια ιδιαίτερη βραδια  και ευχαριστούμε για την τόσο  εποικοδομητική βραδιά

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως την κ Χριστίνα Φωτιάδη την κ Κατερίνα Κλήμη την κ Βαρβάρα Αγουρίδα  για την τόσο φιλόξενη βραδιά και τον κ Γιάννη Φιλιππακη  ένα έργο που πρέπει όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποί να παρακολουθήσουν. Καταπληκτικές ερμηνείες από όλοι την θεατρική ομάδα

Εξαιρετική η σκηνοθεσία του Χρήστου Κάλοου, με βοηθό σκηνοθέτη την Χρύσα Νικολάκη.  Παραστάσεις γίνονται κάθε Κυριακή και δεύτερα στο Θέατρο Διάχρονο.

 Περιμένοντας τον Ζορό 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This