ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Γαλλίας

Οι απόψεις των πρέσβεων της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για τη συμβολή των χωρών τους, τότε μεγάλων δυνάμεων, στην Επανάσταση του 1821

24 Dec, 2021

Οι απόψεις των πρέσβεων της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για τη συμβολή των χωρών τους, τότε μεγάλων δυνάμεων, στην Επανάσταση του 1821.

Οι απόψεις των πρέσβεων της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για τη συμβολή των χωρών τους, τότε μεγάλων δυνάμεων, στην Επανάσταση του 1821 και στη συγκρότηση του νέου ελληνικού κράτους, όπως αυτές καταγράφονται στα σχετικά άρθρα τους, παρουσιάζονται στο 33ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής των Ελλήνων «Επί του… Περιστυλίου!».

Στο ίδιο τεύχος περιλαμβάνονται το Β΄ μέρος του αφιερώματος για το μέλλον των πανεπιστημίων υπό το φως των τεχνολογικών εξελίξεων, καθώς και αναλυτικά ρεπορτάζ για το κοινοβουλευτικό έργο του δεκαπενθημέρου, μεταξύ άλλων, για τα ακόλουθα θέματα:

· Τα νέα ευνοϊκά για τα νοικοκυριά μέτρα για την υγειονομική και την ενεργειακή κρίση, που εξήγγειλαν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών στη Βουλή.

· Την αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2022 στην Ολομέλεια της εθνικής αντιπροσωπείας.

· Το πόρισμα για την ανάπτυξη της Θράκης, που εξέδωσε η ομώνυμη διακομματική επιτροπή.

· Τα υποστηρικτικά μέτρα για τις υπό απολιγνιτοποίηση περιοχές.

· Τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η Ελλάδα για να γίνει χώρα καινοτομίας.

· Την απόφαση για μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, τον αγροτικό τομέα και τα ακίνητα.

· Τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ για τον αγροτικό τομέα.

· Την πρόβλεψη για αύξηση στους πόρους της Αυτοδιοίκησης από το 2023.

· Την ενημέρωση του υπουργού Εξωτερικών προς τη Βουλή για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

· Τις προβλέψεις του νομοσχεδίου για την Εθνική Σχολή Δικαστών.

· Τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τον εθελοντισμό.

· Το συνέδριο του ΥΕΘΑ για τη διαχείριση κρίσεων στην ανατολική Μεσόγειο και την τοποθέτηση του Προέδρου της Βουλής.

· Τη στρατηγική της Ε.Ε. για τη μείωση εκπομπών μεθανίου.

· Την εκδήλωση προς τιμήν του διπλωμάτη Βύρωνα Θεοδωρόπουλου για το ρόλο του στην ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

Στην ενότητα της κοινοβουλευτικής διπλωματίας περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, ρεπορτάζ για τη συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κ. Τασούλα, με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Γερουσίας, Ζ. Λαρσέ, ενώ στην ενότητα του πολιτισμού δημοσιεύονται ρεπορτάζ για το συνέδριο του ΕΚΠΑ με αφορμή την Ελληνική Επανάσταση, καθώς και για τη θεατρική παράσταση «Θεόφιλος» που παρουσιάστηκε στο Εντευκτήριο της Βουλής.

Από: Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This