EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 12-18 Ιουνίου

8 Jun, 2023

Προβλέψεις εβδομάδας 12-18 Ιουνίου από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου.

 

Κριός

Φιλοδοξία αλλά και βιασύνη είναι από τα συναισθήματα που σας διακατέχουν. Όμως, έχετε την προσοχή σας επικεντρωμένη στους επαγγελματικούς σας στόχους και αρκετοί από εσάς, ίσως επιτύχετε νέες συνεργασίες ή το ξεκίνημα μιας δικής σας δουλειάς.

Επαγγελματικά

 Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Σελήνη βρίσκετε στο δικό σας δεκαήμερο και έστω και για λίγο σας δίνει την δυνατότητα, της επιτυχίας.

Όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα τα οποία έχουν να κάνουν με τον γυναικείο κλάδο, σε όλους τους τομείς, ευνοείστε τις ημέρες αυτές

 Καλές και λειτουργικές σχέσεις θα υπάρχουν επίσης. Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια, κάντε το, αλλά με προσοχή πάντοτε!

Αισθηματικά

Θέλετε να πετύχετε πράγματα, αλλά φανατίζεστε με  τους προσωπικούς σας στόχους και δεν σκέφτεστε τους γύρω σας.

Θα ήταν καλύτερα να ελέγξετε την παρόρμησή σας, γιατί δεν είναι  κάτι ευχάριστο για τους υπόλοιπους. Είναι κατανοητό να θέλετε να επιτύχετε και να αναγνωριστείτε, όμως φροντίστε και ο τρόπος να είναι θεμιτός. Μια συνάντηση του παρελθόντος θα σας αναστατώσει. 

 

 

Ταύρος

Θα έχετε την θέληση και να εργαστείτε και να δοξαστείτε! Και θα τα καταφέρετε.

Όμως προκύπτουν έξοδα οικογενειακά, τα οποία  μπορεί να σας βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος.

Πάντως νέες ιδέες και μάλιστα αρκετά καλές,  θα έχετε για  να αυξήσετε τα οικονομικά σας στην πορεία.

Επαγγελματικά

  Μια πολύ καλή εβδομάδα για σας. Θα έχετε βοήθεια  να επιτύχετε  στους τομείς που θέλετε,  αναγνώριση της  δουλειάς σας αλλά και τους ανωτέρους σας να είναι ευχαριστημένοι και έτοιμοι να δεχτούν τις προτάσεις σας.

 Κάποιοι από εσάς θα κάνετε  συζητήσεις για συνεργασίες  ή για τη συμμετοχή σας σ’ ένα επαγγελματικό σχέδιο μαζί με άλλους. Λίγη  προσοχή σε  μικρές διαφωνίες και λόγια.  Προσοχή στα οικογενειακά έξοδα που σας βαρύνουν.

Αισθηματικά

 Κάποια απρόσμενα κι όχι απαραίτητα αρνητικά γεγονότα, θα έχετε την εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας.

Με έντονη την διάθεση για να φτάσετε εκεί που θέλετε, αλλά και την έμπνευση που έχετε για να προχωρήσετε την αισθηματική σας ζωή, είναι σαν να κρατάτε μια συνταγή επιτυχίας. Προσοχή στον φανατισμό που σας βγαίνει γιατί ο τρόπος σας μπορεί να σας κάνει αντιπαθείς.

 

 

Δίδυμοι

  Έχετε έναν εκνευρισμό, αλλά όχι κάτι που να σας εμποδίσει. Το αντίθετο, καταφέρνετε να τον διοχετεύσετε, κάνοντας  πραγματικά τους συνεργάτες σας να παραδεχτούν το πόσο καλοί είστε στη δουλειά σας! Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις ή ενδιαφέρεστε να ανοίξετε τη δική σας, οι μέρες είναι ευνοϊκές για να βρείτε τις λύσεις που σας χρειάζονται!

Επαγγελματικά

 Αρχικά θα νιώθετε ότι η εβδομάδα αυτή σας δυσκολεύει, ίσως νιώσετε κατωτερότητα ή έλλειψη αυτοπεποίθησης σε σχέση με τους συναδέλφους σας.

Μην απομονώνεστε και μην έχετε αναστολές. Όλα καλυτερεύουν.

Λαμβάνετε καλά νέα, και ίσως πρέπει να κάνετε ένα μικρό επαγγελματικό ταξίδι, πράγμα που σας ανεβάζει εν μέρη την διάθεση. Κάποιοι δέχεστε συνεργατικές προτάσεις και αποκτάτε πλεονεκτήματα.

Το γεγονός ότι έχετε πραγματικά καλή αίσθηση του  τι συμβαίνει στον υλικό κόσμο, σας βοηθά ιδιαίτερα να κάνετε σωστότερα βήματα.

Αισθηματικά

 Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρο στο δικό σας δεκαήμερο, οπλίζοντάς σας με τη διάθεση να κάνετε μία νέα αρχή. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις σας, μιας και υπάρχει πιθανότητα να μην δείτε ξεκάθαρα αυτό που έχετε μπροστά σας.

 Με τον κυβερνήτη σας  στο  δικό σας ζώδιο και λίγη υπομονή, έχετε τα εχέγγυα να πάρετε την σωστή κατεύθυνση. 

 

 

Καρκίνος 

Δείξτε προσοχή στον τρόπο που προσπαθείτε να εδραιωθείτε στην επαγγελματική και κατ’ επέκταση οικονομική αρένα.

Είναι παραπάνω από αυτό που πρέπει και η εικόνα σας κινδυνεύει να γίνει δυσάρεστη.  Στοχεύστε στην επιτυχία και στην αναγνώριση, αλλά όχι αγνοώντας όσους σας βοηθούν.

Επαγγελματικά

 Είστε έτοιμοι να συνεταιριστείτε αν σας γίνει πρόταση. Ευνοείστε για ομαδικές εργασίες και συνεργασίες τις ημέρες αυτές και ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας.

Πολλοί από εσάς θα νιώσετε πως θέλετε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιοι είστε έτοιμοι να ηγηθείτε.

Τα οικονομικά σας ευνοούνται, αλλά ίσως υπάρξουν σπατάλες λόγω ταξιδιών ή επαγγελματικών επεκτάσεων.

Αισθηματικά

 Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους ή γνωστούς, αλλά και κοινωνικές προσκλήσεις, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε τις ημέρες αυτές.

Οι οποίες θα αποβούν θετικές  για τα αισθηματικά σας. Θα έχετε την διάθεση και ψάχνετε τρόπους να ανεβάσετε την ερωτική σας διάθεση .  Ένα ταξίδι με τον άνθρωπο σας είναι η κατάλληλη λύση !

 

 

Λέων

 Δεν  είναι μια  κακή εβδομάδα, αρκεί να προσέξετε τον εκνευρισμό σας σε κάποια θέματα και τον τρόπο σας με τους συναδέλφους σας. Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, μιας και τις ημέρες αυτές σπαταλάτε περισσότερα απ’ ότι συνήθως.

 Έχετε εγκράτεια γιατί είναι πιθανό να προκύψουν και οικογενειακά έξοδα.

Επαγγελματικά

 Έχετε μία αρκετά  καλή εβδομάδα, που σας χαρίζει όμορφες στιγμές στον  εργασιακό σας χώρο αλλά και επιτυχίες.

 Έτοιμοι να κοινωνικοποιηθείτε ακόμη περισσότερο απ’ ότι συνήθως και να ανοίξετε τα φτερά σας για να κατακτήσετε όσα περισσότερα μπορείτε. 

Στα οικονομικά σας αν και γίνεστε αρκετά πρακτικοί παρότι είσαι γενναιόδωροι πάντοτε, προσέξτε τις σπατάλες που μπορεί να κάνετε σε κοινωνικά καλέσματα.

Αισθηματικά

Δώστε προσοχή σε κάποιες επεκτάσεις που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε.

Κάτι δεν λειτουργεί καλά και ουσιαστικά ήδη θα έχετε καταλάβει, πως πρέπει να το αφήσετε γι’ αργότερα.

 Ξαφνικές διενέξεις και ξεσπάσματα με το ταίρι σας ,μπορεί να υπάρξουν.  Φανείτε ψύχραιμοι και όλα θα είναι καλύτερα. Οι ελεύθεροι είστε στην καλύτερη περίοδο σας .

 

 

Παρθένος

Ξαφνικά επαγγελματικά ταξίδια διαφαίνονται στον ορίζοντα εσάς. Ίσως έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σας, άρα και στην καθημερινότητά σας.

Θα είναι καλύτερα να είστε έτοιμοι να την δεχτείτε. Ίσως πρέπει να αφήσετε πίσω ότι δεν λειτούργησε τόσο καλά μέχρι τώρα. Προσοχή στις διαφωνίες με την οικογένεια σας.

Επαγγελματικά

 Συνεσταλμένοι αλλά και με χαμηλή αυτοπεποίθηση, φαίνεται να είστε την εβδομάδα αυτή. Είναι καλό να έχετε την αίσθηση της υπευθυνότητας και να λειτουργείτε σωστά στα επαγγελματικά σας, αλλά μην καταπιέζετε τον εαυτό σας.

Κάποιες εργασιακές επεκτάσεις ευνοούνται ή αν κάποιοι είστε έτοιμοι για μια δουλειά στο εξωτερικό ή γενικότερα εκτός της βάσης σας, ίσως πρέπει να αδράξετε τις ευκαιρίες. Προσοχή στα οικονομικά σας, ακόμη κι αν τα θεωρείτε θετικά.

Αισθηματικά

Είστε έτοιμοι για μεγάλη «μάχη», μεταφορικά και μη. Σας έχει δυσαρεστήσει ήδη κάποιο θέμα με τα αισθηματικά σας. Είτε κάτι που σας είπαν δεν ισχύει, είτε είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που περιμένατε.

 Όπως κι αν έχει, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Θα πιεστείτε αλλά θα επιτύχετε!

 

 

Ζυγός

Μια γεμάτη δράση εβδομάδα σας περιμένει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά

Δεν θα λείψουν  τα επαγγελματικά ταξίδια για κάποιους από εσάς, αλλά και οι ευκαιρίες για όσους θέλετε να επεκτείνετε την δουλειά σας ή να δουλέψετε εκτός συνόρων.

Επαγγελματικά

 Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τα πλήθη κυριολεκτικά!

 Η κοινωνικότητά σας  ανεβαίνει και με γοργούς ρυθμούς, το ίδιο και η φήμη σας για τα επαγγελματικά σας.

 Είναι πολύ πιθανόν να προσελκύσετε ανθρώπους για συνεργασίες ή νέες θέσεις εργασίας και να δεχτείτε προτάσεις! Παθιάζεστε και φανατίζεστε με αυτό, όχι άδικα , αλλά προσέξτε τις κινήσεις σας!

Οικογενειακά έξοδα, αλλά και κοινωνικές σπατάλες που θα πρέπει να προσέξετε αυτήν την εβδομάδα.

Αισθηματικά

 Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει ανάμεικτες καταστάσεις στα αισθηματικά σας. . Γενικότερα θα είναι κάπως πιεστική και θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας με τον ανθρωπο σας. Επίσης, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, να το θυμάστε πάντα!

 Αφήστε για λίγο αργότερα τα παράπονα σας και ζήστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Οι ελεύθεροι θα έχετε μια γνωριμία – συνάντηση  αναπάντεχη που θα σας γοητεύσει !

 

 

Σκορπιός

Ξαφνικά γεγονότα, μπορεί να διαταράξουν την καθημερινότητα σας.  Παρόλα αυτά, ευνοείστε και οι συνδιαλλαγές σας είναι πολύ καλές.

Επαγγελματικά

 Αυτή την εβδομάδα θα είστε κάπως ιδιόρρυθμοι, κυρίως με ανωτέρους σας ή συνεργάτες. Νιώθετε μια αντιπάθεια προς όλους και αν μπορούσατε θα φεύγατε από τον εργασιακό σας χώρο.

 Η αλήθεια είναι, πως η διάθεσή σας  δεν  σας  βοηθά να ανακάμψετε, αλλά δεν θα αργήσει κι αυτό να γίνει. Αν νιώθετε ότι πιέζεστε πολύ, καλύτερα να πάρετε μια άδεια.

 Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, μπορεί όμως να είναι ένας από τους λόγους που νιώθετε δυσαρέσκεια.

Αισθηματικά

 Πρώτος σας στόχος τις ημέρες αυτές, τα ερωτικά. Είναι ένα διάστημα που ίσως σας δώσει την δυνατότητα να διευθετήσετε θέματα που σας απασχολούν με το ταίρι σας . Να το κάνετε σε ήρεμους τόνους και να μην ξεχνάτε αυτά που σας συνδέουν είναι σημαντικότερα από αυτά που σας χωρίζουν.

 

 

Τοξότης

 Η εβδομάδα αυτή σας ζητά να κοιτάξετε κατάματα την πραγματικότητα και την πρακτική φύση των καταστάσεων. Είστε άτομα φύση αισιόδοξα και αυτό είναι καλό, αλλά χεριάζετε να γίνετε και πρακτικοί. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ωραιοποιεί καταστάσεις. Τίποτα δεν φτιάχνετε  με τρόπο μαγικό.

Επαγγελματικά

Τα  οικονομικά σας  είναι καλύτερα από πριν, προσπαθήστε να τα κρατήσετε  σε ένα πλαίσιο, το οποίο θα είναι προς το συμφέρον σας.

Καλές σχέσεις  θα έχετε με τους γύρω σας και μάλιστα  ίσως κάποιοι ταξιδέψετε για  λόγους εργασιακούς.

Είναι πολύ  πιθανό, να πείτε το ναι σε μια θέση εργασίας εκτός χώρας ή τουλάχιστον αρκετά μακριά από το σπίτι σας.  Λίγο προσοχή ως προς τα οικογενειακά έξοδα των ημερών.

Αισθηματικά

 Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε θέματα με τους συντρόφους σας. Η διαφορετική προσέγγιση των καταστάσεων, ίσως να είναι ο λόγος, αλλά ίσως διαφωνήσετε και για έξοδα κάποιων υποχρεώσεων του σπιτιού. .

Τις κι αν έχει, μην αφήσετε την εβδομάδα να τελειώσει χωρίς να έχετε λύσει τις μικρές διαφορές που υπάρχουν.

 

 

Αιγόκερως

 Έχετε μια ήρεμη εβδομάδα, κι αν σκεφτεί κανείς πως αυτό δεν έχει ειπωθεί για τα υπόλοιπα ζώδια, τότε μάλλον είστε αρκετά καλά!

Εγκράτεια και σύνεση και θα έχετε την ηρεμία σας!

Επαγγελματικά

 Κάποιοι θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να λύσετε και να αφήσετε στο παρελθόν, ένα οικονομικό πρόβλημα το οποίο σας ταλάνιζε.

 Κάποιοι από εσάς επίσης, είναι πολύ πιθανό, να κάνετε σοβαρές συζητήσεις συνεργασίας με τα αδέλφια σας ή στενούς συγγενείς.  Διευκρινίστε κάθε λεπτομέρεια πριν περάσετε στην πράξη.

Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας και αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, γιατί η ξαφνική  απώλεια  δεν θα κάνει  ευχάριστες τις ημέρες αυτές.

Αισθηματικά

Έχετε φανατιστεί με τους σκοπούς σας, οι οποίοι μπορεί να αξίζουν την προσοχή όλων, αλλά εσείς το παρακάνετε.

Σίγουρα  είστε  ικανοί και σίγουρα έχετε τις δυνατότητες να επιτύχετε, προσοχή στον τρόπο που προσπαθείτε να το πετύχετε. 

 Τα οικονομικά σας παραμένουν στα ίδια επίπεδα, με μια μικρή αστάθεια στα έξοδα του σπιτιού.

Η σχέση σας με τον σύντροφο σας εξαρτάται σχεδόν πάντα από τα οικονομικά και κάπου εκεί χάνετε το νόημα της αγάπης.

 

Υδροχόος

Λίγο μπερδεμένοι είστε με τα θέλω σας, αλλά μπορείτε να τα βάλετε σε τάξη. Περισσότερο προσοχή στις σπατάλες που είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Κρατηθείτε μακριά από τυχερά παιχνίδια γιατί δεν ευνοείστε.

 Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι ήρεμα και δεν αντιμετωπίζετε κάτι ιδιαίτερο τις ημέρες που διανύουμε.

Διαφωνίες ίσως οδηγήσουν σε καυγάδες, για όσους έχετε συνεταίρους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

 Μια καλή πρόταση ή ιδέα έρχεται από συγγενείς σας, κι αν είναι γυναίκα, ίσως να συμπράξετε για κάτι πραγματικά καλό. Τα οικονομικά σας κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, οπότε είστε αυτοί που ξέρετε τι να κάνετε για να τα ελέγχετε.

Αισθηματικά

Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι που να σας απασχολεί αυτή την εβδομάδα αυτή. Σας δίνετε λοιπόν η ευκαιρία, να δημιουργήσετε  και γενικότερα να επιδοθείτε και  στα αισθηματικά σας, χωρίς αυτό  να αποσπά την προσοχή σας από τα επαγγελματικά. 

Περνάτε ένα ευχάριστο διάστημα ακόμη και αν δεν είστε σε διακοπές!

 

 

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Για κάποιο λόγο που θα σας ενοχλήσει, πεισμώνετε και δεν θέλετε να δείτε  κάποιες  καταστάσεις όπως είναι. Μην είστε άκαμπτοι.

Το ζώδιό σας είναι καλό στους ελιγμούς, να το θυμηθείτε στην πορεία των ημερών. καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, οι οποίες επιβάλλετε να πάρουν μια καλύτερη και διαφορετική τροπή.

Επαγγελματικά

 Για εσάς οι ημέρες αυτές είναι βατές και χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς.

 Παρ’ όλα αυτά, ίσως υπάρξουν μικρά θεματάκια με συναδέλφους ή συνεργάτες σας,  όμως όχι κάτι σοβαρό.

Τα οικονομικά σας είναι  αρκετά ρευστά, μιας και οι ίδιοι επιδίδεστε με πάθος σε πράγματα που αγαπάτε.

Ευνοείστε στο επικοινωνιακό σας κομμάτι, όπως και για κοντινές επαγγελματικές μετακινήσεις.

 Οι καλλιτέχνες , αφ’ ενός θα έχουν μεγάλη έμπνευση και αναγνώριση.

Κι όχι μόνο, όλοι θα νιώσετε ότι έχετε ιδέες ανάπτυξης των επαγγελμάτων σας και δεν θα είναι λάθος.

Αισθηματικά

Θέλετε να πετύχετε πράγματα, αλλά φανατίζεστε με  τους προσωπικούς σας στόχους και δεν σκέφτεστε τους γύρω σας.

 Θα ήταν καλύτερα να ελέγξετε την παρόρμησή σας, γιατί δεν είναι  κάτι ευχάριστο για τους υπόλοιπους.

Ο σύντροφός σας έχει παράπονα και δεν προλαβαίνετε να συζητήσετε μαζί του. Πρέπει να του δώσετε την δέουσα σημασία πριν καταστραφεί η σχέση .

Οι ελεύθεροι περνούν μια υπέροχη περίοδο και είναι αρκετά ευνοημένοι στον τομέα. Μια δυνατή γνωριμία θα σας ενθουσιάσει !

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This