EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥΣ

14 Sep, 2023

Εντυπωσιακή ήταν η επιτυχία του χορού που διοργάνωσε για τα σχολεία της η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, στο Stars International Reception Centre.

Πρόκειται για τον πρώτο ετήσιο χορό που οργανώθηκε για το σύνολο των σχολικών μονάδων της Ε.Κ.Μ. και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μαθητές από όλες τις σχολικές μονάδες μοιράστηκαν με τους γονείς και τους δασκάλους τους μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, παιχνίδια, μουσική και πολύ χορό! Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η συντονίστρια εκπαίδευσης, δρ. Γεωργία Νικολαΐδου, ο καθηγητής γλωσσολογίας και συγγραφέας του βιβλίου “Φάρος” για την αναβίωση της ελληνικής γλώσσας στην Αυστραλία, δρ. Lo Bianco, καθώς και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και της εκπαιδευτικής επιτροπής της Ε.Κ.Μ.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν με τη δυναμική τους παρουσία, την ενέργεια και το κέφι τους οι τελειόφοιτοι μαθητές των σχολείων μας, που ενώθηκαν σε μια μεγάλη παρέα και δημιούργησαν ένα ελληνικό γλέντι που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος της εκδήλωσης και άλλων ανάλογων, η ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των μελών της σχολικής μας κοινότητας και η ανάπτυξη σχέσεων με ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο, που θα συνεχίζονται και μετά το πέρας του σχολείου και θα ενισχύουν την ελληνική πολιτισμική και γλωσσική ταυτότητα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την οργάνωση της υπέροχης αυτής βραδιάς και συνέβαλαν στην επιτυχία της.

 

DSC 8612 1 DSC 8639 1

DSC 8609 1

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This