EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το τέλος των Ιχθύων

Το τέλος των Ιχθύων

23 Jan, 2023

Η ώρα της αλήθειας !

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος…
ή μήπως η τελική φάση τού 3ου Ιουδαϊκού Πόλεμου ;

Η ιστορία «κάτω» από την ιστορία !

Συνηθίζουμε να λέμε πως …«όποιος δεν διαβάζει την ιστορία του, αναγκάζεται να την ξαναζήσει». Εμείς θα προσθέσουμε μια άλλη παραλλαγή σ’ αυτήν την κοινώς αποδεκτή «διαπίστωση» …«Όποιος δεν διαβάζει την ιστορία του, ΔΕΝ μπορεί να «κλείσει» άπαξ το «βιβλίο» τού τραγικού παρελθόντος του και να μετατρέψει την τραυματική του εμπειρία σε προστατευτική γνώση». Στην περίπτωση αυτήν είναι βέβαιο ότι θα δει νέες «σελίδες» —ακόμα πιο τραγικές— να προστίθενται στο «βιβλίο» αυτό …Θα δει ότι στην περίπτωση αυτήν τα γεγονότα όχι μόνον επαναλαμβάνονται, αλλά πολλαπλασιάζουν και τις εντάσεις τους. Οι δολοφόνοι —οι οποίοι είναι συνήθως και οι «συγγραφείς» αυτών των «βιβλίων»— αποκτούν επιπλέον εμπειρία και σχεδόν πάντα έχουν διάθεση να «επεκτείνουν» την ιστορία τους και να την κάνουν ακόμα πιο δραματική.
Σε ποια κατάσταση αναφερόμαστε; …Στη σημερινή παγκόσμια κατάσταση …Στην καθ’ όλα προβληματική κι επικίνδυνη παγκόσμια κατάσταση. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στον κόσμο και να το ερμηνεύσουν μέσα από τις δικές τους οπτικές «γωνίες» …Η μόνη φορά στην ιστορία που άθεοι και θρησκόληπτοι συμφωνούν μεταξύ τους ότι …«για να σωθούμε, πρέπει να γίνει ένα «θαύμα»» —με ή χωρίς εισαγωγικά—. Πολλοί πάλι μιλάνε για αχαρτογράφητα «ύδατα» στα οποία έχει μπει το πανανθρώπινο «σκάφος». Όμως, για κάποιον που έχει γνώσεις, αυτά τα «ύδατα» δεν είναι και τόσο «αχαρτογράφητα» όσο φαίνονται. Βγήκε πριν από λίγες ημέρες ο Πάπας τής Ρώμης και μας είπε για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο σε εξέλιξη …Ο Ποντίφικας της Ρώμης —και άρα ο ηγέτης ενός χριστιανικού δόγματος— «δείχνοντας» τη Ουκρανία, μας ενημέρωσε για έναν παγκόσμιο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο το «είδε». Δεν «βλέπει» όμως ότι αυτοί, οι οποίοι σκοτώνονται μεταξύ τους στον πόλεμο αυτόν, είναι αποκλειστικά Χριστιανοί …κι αυτοί, οι οποίοι τον μεθόδευσαν και τον εκμεταλλεύονται είναι αποκλειστικά Ιουδαίοι ;;;…
…Φτωχοί Χριστιανοί είναι τα θύματα ενός πολέμου, ο οποίος μεθοδεύτηκε από το σιωνιστικό κύκλωμα των ΗΠΑ …Φτωχοί Χριστιανοί είναι αυτοί οι οποίοι πεθαίνουν και κατά «σύμπτωση» με τη θυσία τους αυξάνουν στον υπέρτατο βαθμό τα κέρδη των Εβραίων Μπουρλάδων, του Σόρος και του Μπάφετ. Ο πιο ισχυρός ηγέτης τού Χριστιανισμού δεν «βλέπει» ότι οι ίδιοι αυτοί διαβόητοι κερδοσκόποι Εβραίοι —με τις «μη κερδοσκοπικές» οργανώσεις τους— έχουν «πλημμυρίσει» την αυτοκρατορία του με λαθρομετανάστες διαφορετικού θρησκεύματος, οι οποίοι ενθαρρύνονται από τους ίδιους να είναι επιθετικοί κι απειλητικοί εναντίον των τοπικών χριστιανικών πληθυσμών;;; …Δεν «βλέπει» ότι η χριστιανική κοινωνία έχει «διαβρωθεί» πλήρως από τους διαβόητους Εβραίους πορνοπαραγωγούς και διαφθορείς των Lolita Εxpress;;; …Δεν «βλέπει» ότι «στρατιές» ανώμαλων έχουν «μπει» στα σχολεία των χριστιανόπαιδων και τα «κατακρεουργούν», προκειμένου να περάσουν μια απολύτως απάνθρωπη κι αντιχριστιανική ΛΟΑΤΚΙ νοοτροπία;;;
Ο Χριστιανισμός σήμερα βρίσκεται υπό μια γενική απειλή. Βάλλεται από παντού και στην κυριολεξία κάποιοι τού «χρεώνουν» το σύνολο των «αμαρτιών» τής ανθρώπινης παρουσίας σ’ αυτόν τον Πλανήτη. Μέσα στην ίδια τη χριστιανική επικράτεια οι Χριστιανοί φοβούνται ακόμα και να γιορτάσουν τις χριστιανικές γιορτές …Φοβούνται να δηλώσουν την πίστη τους στον Χριστό …Φοβούνται να περάσουν την πίστη τους στα παιδιά τους. Ο Χριστιανισμός, ως κοινωνικό μοντέλο, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και οι ηγέτες του, περί άλλων τυρβάζουν …Ο αυτοκράτορας της Ρώμης τού Καθολικισμού ασχολείται με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας …Ο αυτοκράτορας της Νέας Ρώμης τής Ορθοδοξίας ασχολείται με το φαινόμενο του «θερμοκηπίου» …και τέλος, ο αυτοκράτορας της Τρίτης Ρώμης τού Προτεσταντισμού ασχολείται με την Αμερικανίδα νύφη του και τον ανεπρόκοπο τον γιό του.
Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε είναι απολύτως ορατά ακόμα κι από τον πιο αδαή. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ειδικές γνώσεις ή ειδική πληροφόρηση για να τ’ αντιληφθεί …Αρκεί να διαθέτει την κοινή ανθρώπινη λογική και βέβαια να μην φορά τα μοντέρνα παραμορφωτικά «γυαλιά», τα οποία κάποιοι έχουν φορέσει στην ανθρωπότητα για να τη «στραβώσουν» …Τα «γυαλιά» αυτά, τα οποία δεν επιτρέπουν στον σύγχρονο άνθρωπο να «βλέπει» τους πρωταγωνιστές όλων αυτών των εγκλημάτων, γιατί ΤΡΕΜΕΙ μην τον χαρακτηρίσουν αρνητικά οι επαγγελματίες τής προπαγάνδας και του «politicaly correct» …«Γυαλιά», τα οποία δεν του επιτρέπουν να «εντοπίσει» και να καταγγείλει την εθνική ή θρησκευτική προέλευση των αρνητικών πρωταγωνιστών τής σύγχρονης ιστορίας, για να μην τον χαρακτηρίσουν αντισημίτη και άρα φασίστα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, για παράδειγμα, να σχολιάζεις το γεγονός ότι οι κύριοι αρνητικοί πρωταγωνιστές τού πολέμου τής Ουκρανίας είναι Εβραίοι …Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ, ο οποίος τον «εμπνεύστηκε» …Εβραία είναι η Νούλαντ, η οποία τον προετοίμασε …Εβραίος είναι ο Ζελένσκι, ο οποίος τον δρομολόγησε …Εβραίος είναι ο Μπλίνκεν, ο οποίος τον επέτρεψε …Εβραίος είναι ο Σον Πεν, ο οποίος έχει αναλάβει την παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ του …Εβραίος είναι τέλος και o Φινκ τής Μπλακ-Ροκ, ο οποίος ήδη υπέγραψε με τον Ζελένσκι τα συμβόλαια για τη μελλοντική ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, την οποία όλοι οι προηγούμενοι διέλυσαν…
…Εβραίοι «κερνάνε» θάνατο και Εβραίοι «πίνουν» κέρδη στις χριστιανικές τραγωδίες …Εβραίοι, δηλαδή, βρίσκονται καί στα «πριν» καί στα «μετά» τού πολέμου που «εντόπισε» ο Πάπας. Όμως, εάν τα «δεις» όλα αυτά με καθαρή «ματιά» και επιχειρήσεις να τα καταγγείλεις με το «όνομά» τους, θα χαρακτηριστείς φασίστας και αντισημίτης. Δεν τολμάς να υπερασπιστείς τους νεκρούς Χριστιανούς, γιατί «κι αυτοί ήταν παιδιά παλαιών αποικιοκρατών και ως εκ τούτου δεν το «δικαιούνται»». Δεν πρέπει να κλάψεις τα νεκρά παιδιά των αμάχων, γιατί είναι λευκά και κανένας δεν θέλει να χαρακτηριστεί ως οπαδός τού White Supremacy …κάτι, το οποίο τα παιδιά αυτά με την ύπαρξή τους θα διαιώνιζαν. Μόνον οι κλαψιάρηδες Εβραίοι, οι υστερικές «αδερφές» και οι χρήσιμοι λαθρομετανάστες δικαιούνται της παγκόσμιας συμπάθειας κι αλληλεγγύης.
Όλα αυτά είναι αποτελέσματα των παραμορφωτικών «γυαλιών» που κάποιοι φόρεσαν στην ανθρωπότητα …με αποτέλεσμα, ακόμα κι όταν «βλέπει», να φέρεται σαν «τυφλή». O τυφλός, όμως, ακόμα κι αν δεν τον παγιδεύσεις, δεν μπορεί να πάει «μακριά» …Κάπου θα «πέσει» και θα «τσακιστεί» από μόνος του. Αυτό είναι που κινδυνεύει να πάθει τώρα η ανθρωπότητα και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι εκείνοι που την «τύφλωσαν», φορώντας της τα παραμορφωτικά «γυαλιά». Η ανθρωπότητα βαδίζει πλέον προς την «Άβυσσο», γιατί οι Εβραίοι, προκειμένου να την κλέβουν, της φόρεσαν τις τρομερές «παρωπίδες» τού «politicaly correct».

Μια «παλιά» ιστορία,
η οποία έφτασε έως τις ημέρες μας.

Η συνύπαρξη των Εβραίων με τους Χριστιανούς ήταν εξ’ αρχής προβληματική …Εγγενής θα έλεγε κάποιος …κι αυτό είναι φυσικό, εφόσον το θεμέλιο του Χριστιανισμού είναι η θανάτωση του Εβραίου Ιδρυτή του από τους Εβραίους αδερφούς Του. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα το γεγονός αυτό γίνεται αφορμή για ν’ ανανεωθεί μια παλιά ιστορία απίστευτου μίσους και αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων, που οι συνέπειές της οδηγούν τα πράγματα στα άκρα κι απειλούν μέχρι και την επιβίωση των εμπλεκομένων σε αυτήν μερών. Μιλάμε καθαρά για αφορμή και όχι για πραγματικό αίτιο των συγκρούσεων, γιατί απλούστατα με «άλλοθι» την εβραϊκή επιλογή τής Σταύρωσης του Χριστού κάποιοι αναζωπύρωσαν μια «φωτιά», η οποία πάντα «σιγοέκαιγε» και ανάλογα με την εποχή είτε βρισκόταν σε ύφεση είτε σε έξαρση …Μια σύγκρουση, η οποία ξεκίνησε με τον Αλέξανδρο και τον Αντίοχο και «σφραγίστηκε» με τους «καπνούς» επάνω από τον «Ναό», τον οποίο έκαψε ο Τίτος Βεσπασιανός.
Γιατί όμως «σφραγίστηκε» τότε; …Γιατί τότε οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους κι ο χρόνος «πάγωσε» τα δεδομένα που αφορούσαν την εκδίωξη αυτή …Ο χρόνος «κλείδωσε» τις σχέσεις και τις μνήμες μεταξύ των πρωταγωνιστών. Η συνέχεια αυτής της «βεντέτας» είναι γνωστή …Οι Έλληνες κυβερνήτες τής χριστιανικής πλέον Ρώμης ταυτίστηκαν με τον Χριστιανισμό και συνέχισαν την πιο παλιά «βεντέτα» μεταξύ λαών στην ανθρώπινη ιστορία. Όταν οι Έλληνες ήταν ισχυροί ως Χριστιανοί, έφεραν τους Εβραίους στο χείλος τής απόλυτης καταστροφής και σήμερα, που συμβαίνει το αντίστροφο, οι Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι οδηγούν τον ελληνιστικό Χριστιανισμό στην απόλυτη κατάρρευση …Στη στρατηγική, πολιτική, παραγωγική, αλλά και ηθική ισοπέδωσή του.
Ο Χριστιανισμός —και μαζί με αυτόν κι ο Ελληνισμός— κινδυνεύει σήμερα με «θάνατο». Εξαιτίας των πολιτικών τής εβραϊκής εμπνεύσεως πολιτικής τής Νέας Τάξης, έχει γίνει ένα «κουφάρι», το οποίο δεν μπορεί πλέον να ελπίζει στην επιβίωσή του …Ένα «πτώμα», το οποίο περιμένει ένα «θαύμα» για να ελπίζει …Ένα «πτώμα», που επάνω του έχουν πέσει οι Εβραίοι σαν ύαινες και το σκυλεύουν. Πώς όμως έφτασε η πιο ισχυρή θρησκεία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος να έχει αφήσει την τύχη της στα χέρια μερικών τοκογλύφων Εβραίων; Τι απέγιναν οι διάσημοι Έλληνες κυβερνήτες τής Ρώμης; Πώς έφτασε στο σημείο ο τρομερός Χριστιανισμός να κινδυνεύει από μια ασήμαντη πληθυσμιακά μειονότητα; …Μια μειονότητα, η οποία θεωρητικά μερικές δεκαετίες πριν υποτίθεται ότι ψοφολογούσε μέσα σε χριστιανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης; Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν εξ αρχής ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται …ή μάλλον —πιο σωστά— δεν είναι όπως μας τα «δείχνουν» αυτοί, οι οποίοι μας φόρεσαν τα σύγχρονα «γυαλιά» τού «politicaly correct»…
…Τα «γυαλιά» αυτά, τα οποία μας έχουν επιβάλει τα εβραιοκρατούμενα διεθνή ΜΜΕ και βέβαια το εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ των «γυαλισμένων» celebrities …Τα υποχρεωτικά πλέον «γυαλιά», εάν σκεφτεί κάποιος ότι μόνον ο Σόρος ελέγχει πάνω από 253 οργανισμούς ενημέρωσης παγκοσμίως. Εάν αυτό το δίκτυο συνδεθεί με τα αμερικανικά, βρετανικά και γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται ΑΠΟΛΥΤΑ από τους Εβραίους, καταλαβαίνει ποιος ελέγχει την ενημέρωση και άρα την πληροφόρηση του παγκόσμιου κοινού …Ποιος ελέγχει δηλαδή αυτά τα οποία «βλέπουν» οι λαοί. Αυτά τα παραμορφωτικά «γυαλιά» πρέπει υποχρεωτικά να τα φοράνε οι Χριστιανοί σε όλα τα κράτη, εφόσον παντού υπάρχουν τα «μάτια» και τα «αυτιά» τού Σιωνισμού, είτε εξαιτίας των κομμουνιστικών κομμάτων είτε εξαιτίας των ιντερνετικών κοινωνικών δικτύων …Τα «γυαλιά» αυτά, τα οποία, όποιος δεν τα φοράει, καταδικάζεται στην «αφάνεια» και τον ζωντανό «θάνατο» της Google και του Facebook.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Η ιστορία που βλέπουμε σήμερα να εξελίσσεται είναι η συνέχεια μιας άλλης ιστορίας, η οποία χάνεται μέσα στα «βάθη» των αιώνων. Για να μην χαθούμε κι εμείς στα «βάθη» των αιώνων αυτών, θα την «πιάσουμε» από την «άκρη» εκείνη, η οποία θα μας βοηθήσει να πάρουμε κάποιες πρώτες ερμηνείες γι’ αυτά τα οποία βλέπουμε …Την «άκρη» εκείνη, η οποία μας συνδέει με την πρόσφατη «διαπίστωση» του Πάπα περί Παγκοσμίου Πολέμου σε εξέλιξη. Τι είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος στον οποίο αναφέρεται ο Πάπας; Οι άλλοι δύο ποιοι ήταν και ποιοι τους δρομολόγησαν; Γνωρίζουμε τι ήταν οι πόλεμοι αυτοί και ποιοι ήταν εκείνοι που τους δρομολόγησαν; Μήπως ακόμη και στη γνώση των πολέμων εκείνων μάς έχουν φορέσει τα παραμορφωτικά τους «γυαλιά»; Γιατί εκείνοι οι πόλεμοι, παρά το πομπώδες των τίτλων τους, μοιάζουν περισσότερο με ενδοχριστιανικοί «εμφύλιοι» παρά με «παγκόσμιοι»; …Χριστιανοί κατακρεούργησαν Χριστιανούς με τελικό αποτέλεσμα έναν «θρίαμβο» κι έναν απίστευτο πλουτισμό των Εβραίων; …Άλλοι πολέμησαν μεταξύ τους, δηλαδή, και άλλοι νίκησαν στον πόλεμο; …Μυστήριο δεν είναι αυτό;
Μέχρι τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο τίποτε απ’ όλα αυτά δεν συνέβαινε. Ο Χριστιανισμός ποτέ δεν «αυτοτραυματιζόταν» σε τέτοιον βαθμό. Έχοντας μάλιστα —για κάποιους αιώνες— ανοίξει τον δρόμο τής αποικιοκρατίας, είχε στραμμένο το «βλέμμα» του μόνιμα «έξω» από την «αυλή» του και είχε ελαχιστοποιήσει τις εσωτερικές του συγκρούσεις. Οι Εβραίοι σ’ αυτήν τη φάση τής ιστορίας ήταν οι παρασιτικές «ψείρες» ενός ισχυρού συστήματος …Παρέμεναν «έγκλειστοι» στα βρομερά τους γκέτο και βιοπορίζονταν προσφέροντας «υπηρεσίες» παρανόμων …Τοκογλυφία, πορνεία και ό,τι δεν επέτρεπε η χριστιανική «ηθική» σε κοινούς Χριστιανούς να κάνουν. Όλα αυτά άλλαξαν στην «αυγή» τού εικοστού αιώνα. Ξαφνικά ο Χριστιανισμός απέκτησε μια σχεδόν εμμονική κι αυτοκαταστροφική «εσωστρέφεια» …Μια τάση για αυτοκαταστροφή, η οποία, κάθε φορά που εκδηλωνόταν, έκανε πιο ισχυρούς και πιο πλούσιους τους Εβραίους.
Μέσα σε λίγες δεκαετίες ο Χριστιανισμός θρήνησε περισσότερους νεκρούς απ’ όλους μαζί τους πολέμους τής μακραίωνης ιστορίας του. Στην εποχή που θεωρητικά με την ανάπτυξη του βιομηχανικού κεφαλαίου υπήρχε η δυνατότητα —και πολλοί μάλιστα το οραματίζονταν— να δοθεί τέλος στους πολέμους και στον εμφύλιο σπαραγμό μεταξύ των ανθρώπων, ο Χριστιανισμός αποφάσισε να «βγάλει» τα «μάτια» του. Ως θρησκεία πρωταγωνιστούσε σ’ εκείνη την εποχή που θεωρητικά τον ευνοούσε …Πρώτος θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί εκείνη την τρομερή εξέλιξη στο θέμα τής οικονομίας και να βγει από την «κατάρα» τής ανθρωπότητας. Όμως, δεν έγινε αυτό …Το αντίθετο έγινε. Στην εποχή τής «γέννησης» του «σωτήριου» βιομηχανικού κεφαλαίου ο Χριστιανισμός όχι μόνον δεν «σώθηκε», αλλά αντίθετα μπήκε μόνος του σε ένα «σφαγείο» πρωτοφανούς «απόδοσης» σε νεκρούς.
Όμως, δεν ήταν μόνον αυτό το παράξενο εκείνης της εποχής. Ταυτόχρονα εκείνη την εποχή άρχισαν να εμφανίζονται και νέοι πρωταγωνιστές στο προσκήνιο. Εντός τού Χριστιανισμού άρχισαν να εμφανίζονται με πρωταγωνιστικό ρόλο και αλλόθρησκοι …Οι επί αιώνες παρίες τού Χριστιανισμού Εβραίοι …Το αλλόθρησκο κοινωνικό του «περιθώριο» …Οι βρόμικες «ψείρες» τού χριστιανικού «σώματος» άρχισαν να βγαίνουν στον «γιακά» του …Ο υπόκοσμος του Χριστιανισμού άρχισε να «τρυπώνει» στα «σαλόνια» του …Αυτοί, τους οποίους κάποτε τους αναζητούσαν οι Χριστιανοί μόνον για παράνομο δανεισμό ή φτηνό σεξ, άρχισαν να δίνουν τα «φώτα» τους στην κοινωνία, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή απλά τους απεχθάνονταν.
Πρωταγωνιστές οι Εβραίοι άρχισαν να γίνονται ταυτόχρονα με τους μεγάλους πολέμους. Όπου υπήρχε ένταση και μίσος μεταξύ χριστιανικών ομάδων, παντού —για κάποιον μυστήριο λόγο— έπαιζαν ρόλο και οι Εβραίοι …Έπαιζαν ρόλο ως τοκογλύφοι τραπεζίτες, όταν συγκρούονταν για την κυριαρχία οι παλιοί φεουδάρχες με τους νέους βιομήχανους …Έπαιζαν ρόλο ως ιδεολόγοι κομμουνιστές, όταν συγκρούονταν για την «υπεραξία» τής εργασίας οι βιομήχανοι με τους εργάτες …Έπαιζαν ρόλο ως μαρξιστές, όταν η νεογέννητη αστική τάξη διεκδικούσε καλύτερη «μοίρα» στον «ήλιο» τής νέας εποχής …Παντού οι Εβραίοι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των «διαφορετικών», ελεγχόμενοι όμως οι ίδιοι από τα ίδια κέντρα.

 

(Συνεχίζεται)

 

photo southtree / https://pixabay.com/el 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This