ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
GOP του Τέξας

Το GOP του Τέξας εγκρίνει ψήφισμα που κηρύσσει τον Μπάιντεν «μη νόμιμα εκλεγμένο»

23 Jun, 2022

Το GOP του Τέξας ενέκριναν ψήφισμα στις 18 Ιουνίου δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «δεν εξελέγη νόμιμα» και ότι η «ουσιαστική» εκλογική νοθεία σε βασικές μητροπολιτικές περιοχές επηρέασε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 υπέρ του Μπάιντεν.

«Πιστεύουμε ότι οι εκλογές του 2020 παραβίασαν τα άρθρα 1 και 2 του Συντάγματος των Η.Π.Α., ότι διάφοροι υπουργοί Εξωτερικών παρέκαμψαν παράνομα τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών τους στη διεξαγωγή των εκλογών τους με πολλούς τρόπους, μεταξύ άλλων επιτρέποντας τη λήψη ψηφοδελτίων μετά τις 3 Νοεμβρίου 2020», δήλωσε. ψήφισμα που εγκρίθηκε το Σάββατο, την τελευταία ημέρα της τριήμερης διετούς συνέλευσης του GOP του Τέξας που πραγματοποιήθηκε στο Χιούστον, ανέφερε η Texas Tribune .

«Πιστεύουμε ότι η σημαντική εκλογική νοθεία σε βασικές μητροπολιτικές περιοχές επηρέασε σημαντικά τα αποτελέσματα σε πέντε βασικές πολιτείες υπέρ του Τζόζεφ Ρομπινέτ Μπάιντεν Τζούνιορ», συνεχίζει το ψήφισμα.

«Απορρίπτουμε τα επικυρωμένα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 και πιστεύουμε ότι ο εν ενεργεία πρόεδρος Τζόζεφ Ρομπινέτ Μπάιντεν Τζούνιορ δεν εξελέγη νόμιμα από τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών», προστίθεται.

Το GOP της πολιτείας, το μεγαλύτερο στο έθνος, ενέκρινε το ψήφισμα αφού οι εκπρόσωποι παρακολούθησαν την Πέμπτη την προβολή του «2000 Mules», ενός ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο συντηρητικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Ντινές Ντ’ Σόουζα.

Η ταινία περιλαμβάνει το μυστικό ερευνητικό έργο του Ντέιβιντ Λάρα, ενός πολίτη ερευνητή, και του υποψηφίου για τη Γερουσία της Πολιτείας της Αριζόνα, Γκάρι Σνάιντερ, καθώς και έρευνες που διεξήγαγε η οργάνωση εκλογικής ακεραιότητας «True The Vote» σχετικά με μια υποτιθέμενη συντονισμένη επιχείρηση διακίνησης ψηφοδελτίων κατά τις εκλογές του 2020.

Η ταινία, που περιγράφεται ως αποκάλυψη «εκτεταμένης, συντονισμένης απάτης ψηφοφόρων στις εκλογές του 2020», βασίζεται σε δεδομένα τοποθεσίας κινητού τηλεφώνου σε συνδυασμό με πλάνα βιντεοπαρακολούθησης που φέρεται να έδειχνε μια ομάδα ανθρώπων να ρίχνουν ψηφοδέλτια σε κάλπες που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους κατά μέσο όρο πάνω από 20 φορές το καθένα. Αυτοί οι άνθρωποι αποκαλούνταν από τους ερευνητές ως «μουλάρια».

Ενώ ορισμένες πολιτείες επιτρέπουν στους ανθρώπους να μαζεύουν ψηφοδέλτια από συγκεκριμένα άτομα και να τα αφήνουν, ο όγκος των ψηφοδελτίων που εισήχθησαν στις κάλπες και το γεγονός ότι οι άνθρωποι πήγαν σε πολλές κάλπες για να ρίξουν ψηφοδέλτια, έδειξε ότι αυτό που συνέβη ήταν παράνομο, λένε οι κινηματογραφιστές.

«Τα μουλάρια έχουν εντολή να κάνουν τρεις ψηφοφορίες εδώ ή πέντε ψήφους από εκεί, 10 ψήφους εδώ, το απλώνουν γύρω-γύρω για να μην σηκώσουν τα φρύδια και να μην κινήσουν υποψίες», είπε προηγουμένως ο Ντ’ Σόουζα στην εκπομπή « Crossroads .» του EpochTV. Η κλίμακα της επιχείρησης ήταν αρκετή για να ανατρέψει τις εκλογές του 2020, πρόσθεσε.

Το GOP του Τέξας ενέκρινε το ψήφισμα το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για την πλατφόρμα του κόμματος και τις νομοθετικές προτεραιότητες.

Η εγκεκριμένη πλατφόρμα συνιστά επίσης πολλά μέτρα για την ενίσχυση της εκλογικής ακεραιότητας, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής ταυτότητας ψηφοφόρου με φωτογραφία και της προσωπικής ψηφοφορίας, καθώς και της αυστηρότερης διαδικασίας εγγραφής ψηφοφόρων.

Άλλα ζητήματα που επικυρώνονται στην τελευταία πλατφόρμα των Ρεπουμπλικανών της πολιτείας περιλαμβάνουν την έκκληση για κατάργηση των αμβλώσεων, τη διατήρηση των δικαιωμάτων των όπλων, την αφαίρεση της μαρξιστικής ιδεολογίας και της κριτικής φυλετικής θεωρίας από τα σχολεία και την απαγόρευση της τροποποίησης φύλου στα παιδιά.

Ο Τζέιμς Ουέσολεκ, διευθυντής επικοινωνίας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας, είπε ότι 5.500 εκπρόσωποι παρακολούθησαν το συνέδριο, το οποίο προσφέρει στους Ρεπουμπλικάνους την ευκαιρία να θέσουν προτεραιότητες για την επόμενη νομοθετική σύνοδο το 2023 και να εκλέξουν ηγέτες κομμάτων.

«Θυμηθείτε, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Τέξας είναι ένα κόμμα βάσης», είπε ο Ματ Ρινάλντι, πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας, στους παρευρισκόμενους σχετικά με τη διαμάχη, ανέφεραν τα δημόσια μέσα ενημέρωσης του Χιούστον . «Δεν ανήκει σε εμένα, στον κυβερνήτη, στους γερουσιαστές ή στους βουλευτές ή σε οποιονδήποτε εκλεγμένο αξιωματούχο. Αυτό είναι το κόμμα σου».

Σύμφωνα με τα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν έλαβε 306 εκλογικούς ψήφους στις εκλογές του 2020 και ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε 232 εκλογικές ψήφους. Ο Τραμπ και οι συντηρητικοί παράγοντες σε όλη τη χώρα ισχυρίζονται από τότε ότι η ουσιαστική νοθεία επηρέασε τα εκλογικά αποτελέσματα του 2020. Οι Δημοκρατικοί και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν θορυβωδώς τέτοιους ισχυρισμούς, ισχυριζόμενοι ότι είναι αβάσιμοι.

Το GOP του Τέξας, στο ψήφισμα, κάλεσε τους ψηφοφόρους συντηρητικούς στην πολιτεία να εργαστούν για να «συντρίψουν» κάθε πιθανότητα ψηφοθηρικής νοθείας.

«Προτρέπουμε σθεναρά όλους τους Ρεπουμπλικάνους να εργαστούν για να διασφαλίσουν την εκλογική ακεραιότητα και να παρουσιαστούν για να ψηφίσουν τον Νοέμβριο του 2022, να φέρουν τους φίλους και την οικογένειά σας, να γίνουν εθελοντές για τους Ρεπουμπλικάνους της περιοχής σας και να κατατροπώσουν κάθε πιθανή νοθεία», ανέφερε το ψήφισμα.

 

Image: The Epoch Times

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This