ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Τρίτη θέση για την Ελλάδα

Τρίτη θέση για την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

21 Aug, 2022

Αυτή την στιγμή, μία ημέρα πριν το τέλος της διοργάνωσης, η Ελλάδα κατατάσσεται στην τρίτη θέση, σε σχέση με τα μετάλλια που έχει αποκομίσει: 5 χρυσά και 1 αργυρό.

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απέσπασε το χρυσό μετάλλιο για μια ακόμα φορά, φτάνοντας το προσωπικό του ρεκόρ στα έξι χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η βαθμολογία του: 15.133 πόντοι.

Προηγουμένως, η Ελίνα Τζένγκο απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο, ακολουθώντας τα λαμπρά βήματα και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, η οποία μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35χλμ βάδην, απέσπασε και δεύτερο χρυσό στα 20 χλμ βάδην.

Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, ενώ η  Κατερίνα Στεφανίδη απέσπασε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Οι αθλητές μας, έφεραν την Ελλάδα για πρώτη φορά στην τρίτη θέση σε αριθμό μεταλλίων σε πανευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που ελπίζουμε να μην αλλάξει μέχρι την τελευταία στιγμή της διοργάνωσης του Μονάχου.

φωτό: https://sportsfeed , https://sports24.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This